- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.681
aynen ya bende çok merak ediyorum.çok hoşuma gidiyo ugraşmak.kazancımız az olsadabayanssulusmile
istanbulda olduğun için olabilir....
arkadaşlar verdiğim siperiş şuan cari hesapta gözükmüyor ya mesela p.tesi gözüktü diyelim salı mı gelio mallar ?
evet cnm aynen öle büyük ihtimal salı gelir benim öle oluo cumrtesi yada cuma sipriş versem pazartesi kargya verilio salı elimde..
ya arkadaslar bu k2 de ruj paletı die birşey var colorternd in sanırım nasıl acaba kullanan varmı ??
ya arkadaslar bu k2 de ruj paletı die birşey var colorternd in sanırım nasıl acaba kullanan varmı ??
ben numunesini denemiştim,bişey olmadı,kendim için istedim deneyince yazarım gene acaba gözlerinin içinemi değdi seninki...
bişey değil canım,beninki gelsin iyice deniyeyim o zaman anlarım bayanssulusmilebilmem belkide ama arkadaşımdada aynısı olunca kararsız kaldım 3 arkadaşımda istedi ne yapıcam bilemedim cevabın için teşekkürler..
k3 ilk sayfada verilen aneww parlaklık veren gözçevresi numuneleri bende ve arkadaşımda gözlerde yakma yaptı aynı sonucu alan varmı nasıl bu ürünler 3 tane siparişim var kararsızım alıp almamak konusunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?