Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yani kargoya verildigi an teslimat bilgisinde çıkıyo dimi ? canım çok saol bu arada

tabi tabi çıktığı an gösteriliyo ama bazen ben merak ettiğimde veya geciktiğinde arıyorum avonu ve kargomun yola çıkmadıysa bile ne zaman çıkıp ne zaman geleceğini öğrenebiliyorum,aklında olsun....ricalar...:1hug:

Ayyyy şu heyecana bak yaa delirdikmi nee bu avon varya sigara gibi valla bağımlı olmuşuz yaa!!!
Kızlar inşallah iyi olurda biraz moralimiz düzelir yaa son katolog temsilciliğimin en kötü katologlarından biriydi inşallah gene hayal kırıklığı yaşamayız,yarın kime önce gelirse işi gücü bırakıp yazsın sevabına erkenden girerim ben...
Tulcum ben çok kararsızım yaa hayırlısı bakalım sağol canım...

kızlar bu katologdan 350 lımıtı bulan var mı acaba merak ettım.benım 300 olmuşş daha da cıkmıyoo beklemekte ıstemıyorum yenısını görmek ıcın sabırsızlanıyorum.acaba daha snra 75 lık yapabilirmiyim ki?

350 limit olunca kol çantasıyla kozmetik çantası hediye vericekleri için ben 350 çıkana kadar son siparişimi bekleticem valla. hediyeleri kaçırmak istemiyorum..

selam kızlar pek giremiyorum fırsatın olmuyor.
Malum tatilin tadını çıkarayım diyorum.2. döneme enerjik başlamak istiyorum :)

ben dün gece girdim sipaiş 110 liralık.Bugün faturalandırılmış.Yarın yola çıksa çarşamba ulaşır elime.

Yarın alanlar yazsın yeni katalogdan bişeyler pls :)

ıyi satışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…