Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar avon faturamı 2 gün gecikmeli ödesem sorun cıkarmı faızmı olur sadece ve nekadar olur acıl cevap

ya indirim broşurunde çanta falan varmıı ya varsa eer resmını çekıpp katabılırmısınzz( tabı yasak deilse: )))

indirim buroşünde çanta var ama gördügümüz bilindik çantalar rosie-lee seyahat çantası. ellen çanta. siyah omuz çantası bide kay çanta adları.google ye yazınca hepsinin resmi gösterilir. benim tel. şarzı bitmiş. dolması uzun sürdügü için fotograf çekemiyorum

k2 için tulcum yani şubat kataloğu fisfisfis

yani yeni üyeysen hediye için kaçıncı ayın demek istemiştim
ilk ay göz mak.tem.
2. ay maskara
3.ay liiv b.yüz kremi
4.ay soft musk vardı
hepsinin de bi limiti vardı ama toplamda 850 ye ulaşırsan da tem. çantası vardı.
sanırım buydu sorduğun
bazen de ekstra bi kaç hediye koyuyorlar koliye
geçen ay ruj vardı ve 2 numune ondan önceki ay da aç kapa göz kalemi vardı lacivert...

ov çok iyi colortrend farların indirime grmesini bekliyodum 2 tanesi 10 muş çok sevndm gzl indirmler var şubattan bitek 4 lü far istemiştm arkadştan =)

canım bunlar sadece 2009 için geçerli değilmi ? değilse banada maskara gelmesi lazım ama faturada yazmıyo..

anneler günü kataloğu da çok güzel olur diye tahmin ediyorum daha çok var da aklıma düştü birden:)Kolim gelmiş akşam eve gidince bakıcam sabırsızlanıyorummm:)

kızlar benimkide geldi bakıyorum fena değil anew ultımate ürünleri yarı yarıya ,yeni yeni takılar,çantalar var celebreyi anladınızmı ne kadar sh 63deki fiatı göremedimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…