- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.021
tulcum yani takım öncüleri sabit ücretmi alıyolar? ücretleri üyelerin ne kadar satış yaptıklarına bağlı değilmi?
kızlar size bi sorum olucak geçen ayki kampanyada kaçırdım mart ayına ait indirim broşüründe kozmetik çantası var mı acaba almak istiyorum bir türlü alamadım ??..
kızlar ben cuma günü siparişlerimi verdim ama teslimat bilgisinde hala kargoda gözükmüyor neden acaba? haftasonu olduğu için falan mı, yarın baksam gözükür mü? çok soru sordum
arkaşlar intenette gezerken avonun sitesinde biyere yere rastladım çok fazla ürünler vardı yabancı olduğu için anlamadım ama sanırm amerika ile ilgili olablr
herçeşt ürün vardı ve makyaj malzemeleri dışndaki aksesuar felan olsun çok hoşuma gitti diğer ülkelerdeki kataloglar farklı oluyodr ama ürün çeşidi bukadar fazlamı acaba bir bilgnz varmı
evet biliyorum ama hiç görmediğm ürünler var ya acaba eski ürün olablrmibahsettiğin siteyi görmeden bişey demek zor ama;sadece makyaj mal. değil tabiki ürün yelpazesi bayağı geniş;cüzdan ,çanta,makyaj çantası,şal,atkı-eldiven setipareo,terlik,plaj çantası,saat,takı....
evet biliyorum ama hiç görmediğm ürünler var ya acaba eski ürün olablrmi
mesela bi far paleti felan vardı renklerini tek tek alıp kendn yerleştiriyosun sanırm o çok hoşuma gitti önceden böyle br ürün gören varmı adıda mark Snap To It Mega Custom Color Palette
google görsellerden bir bakın belki gören felan vardr =Dbilmiyorumkismile
evet gökçencim yarın önce cari hesap özetinde sonra teslimat bilgisinde gözükür:1hug:
arkaşlar intenette gezerken avonun sitesinde biyere yere rastladım çok fazla ürünler vardı yabancı olduğu için anlamadım ama sanırm amerika ile ilgili olablr
herçeşt ürün vardı ve makyaj malzemeleri dışndaki aksesuar felan olsun çok hoşuma gitti diğer ülkelerdeki kataloglar farklı oluyodr ama ürün çeşidi bukadar fazlamı acaba bir bilgnz varmı
avonun sitesinde var fırsat köşesinde aksesuar bölümünde satışta şuan varsa yakınında bi öncü getirtebilirsin
gelmesini çok istiyorum bazı ürünlerin ki alan olucağınıda düşünüyorum bazı gerekesz ürünler yerine onlardan koysunlar en azından denesnler satılıyormu diye boshayallersmilemesela bakın kızlar bunlar türkiyede yok. öncelerde var mıydı ben hatırlamıyorum?
gelmesini çok istiyorum bazı ürünlerin ki alan olucağınıda düşünüyorum bazı gerekesz ürünler yerine onlardan koysunlar en azından denesnler satılıyormu diye boshayallersmile
allame 'nin dikkatineşutarafagitti
anew serisinden 30+ rejuvenate den cilt temizleyici,gündüz kremi,gece kremi,göz içinde kırışıklıklar başladığı için;anew reversalist 35+ yeni çıkan;parlaklık veren göz bakım sistemi
yok göz kapağında hafif sarkma ve göz altında koyu halka varsa anew clınıcal tüm yaşlar serisinden topoarlayıcı göz üstü jeli-göz altı kremi var bunları önermek yerinde olur bence ....(göz konusunda 2 seçenek sundumbirini seç)
Bunlar kam.2 de indde .fiyatları ... Tabi ki seçim senin ....hadi bakalım kolay gelsin....:1hug:
hanımlar meraba=) bnde aranıza katıldım =) daha bugn avon temsilcisi oldm ama bni neler beklio satışlar nasıl olcuk katalog nasıl gelcek v.s v.s hersei birniz anlatırmısınız?=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?