- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.001
Arkadaslar takım oncusune basladım vede 5 tane calısan uyem var ben bunlardan ne kazancam takım onculerın normal temsılcılerden farkı ne oluor bıde yıldızlar klubu ne ?? bıraz bılgı lutfen
kızlar ya temsilci olmama yardımcı olan arkadaştan 5 tane daha ekstradan katalog alacağımı söylediğim de şirken artık katalog göndermiyor zaten dedii avon artık 1 tanede katalog göndermeyecekmi zaten bu kadarda değil yaa
dur bakalımsana iyi bi anew seçelim bi ara yaş cilt....durumlarına bakarak..
zaten o lekelerin çoğu güneş sebebiyle oluşuyor,dolayısıyla onlara iyi geliyor yani cillerin bile rengini açıyor ama yazın ciller tekrar koyulaşıyor.....
kullanıp test etmiş değildim ama ürün tanıtımında çok ayrıntılı üzerinde durdular senin soruna benzer sorular da oldu yanıtlar benim verdiğim şekildeydi.....
kızlar ya temsilci olmama yardımcı olan arkadaştan 5 tane daha ekstradan katalog alacağımı söylediğim de şirken artık katalog göndermiyor zaten dedii avon artık 1 tanede katalog göndermeyecekmi zaten bu kadarda değil yaa
bılgılendırdi fakat bazı soylentıler kafamı karıstırdı uyelerım cok sıparıs verırse bende cok alacakmısım az sıparıs verırlerse az alıcakmısım ole dıye duydum ondan dolayı kafam karıstı
Cildim kuru şekerim,yaşım 30 yüzüm iyi aslında çok az gözenek ve göz altımda çok haffi çizgiler başladı anew yada başka bir marka düşünüyorum ama anew in fyatı cazip geliyo bakalım...
kuru ciltse maximum moisture serisi, karmaysa complete balance serisi,normalse total radiance uygun olur solutions serilerinden
ya bu ilk ayım üyelikte ilk siparişim olacak ilk siparişi o bayanın vermesi gerekiyomuş öyle dediiii bu doğrumu yani ilk siparişi ben veremiyormuşum
total radiance serisinden ben bi tanıdığıma getirtmiştim.kadınnın cildinde inanılmaz
bi değişiklik olmuştu.çok iyi gelmişti..
BİR ŞEY DAHA SORCAM şutarafagitti
BU KALAN KATALOGLAR ÇÖP MÜ OLCAK??? :uhm:
kızlar ben cuma günü siparişlerimi verdim ama teslimat bilgisinde hala kargoda gözükmüyor neden acaba? Haftasonu olduğu için falan mı, yarın baksam gözükür mü? çok soru sordum :d
canım pazartesi sabah yola çıkar yani birgün sonra çıkıyor kargo
kimse cevap vermemiş senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?