Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ha birde kampanya 2 deki ikisini alana 58 ytl olan parfümlerden INCANDESSENCE ve BLACK SUEDE nasıl bi koku kullanan varmı bu ay satabildinizmi bu ürünü baya uyguna geliyo temsilci fiyatıyla tanesi 22.5 geliyo

kuru ciltse maximum moisture serisi, karmaysa complete balance serisi,normalse total radiance uygun olur solutions serilerinden

Hayatım solitions serilerinden ilk üye olduğum yıllar getirttim herkeste problem oldu bidaha getirtmedim,yenilenincede kendime lipozomlu krem aldım ama bi faydasını görmedim şimdi ben 30 yaşındayım yavaş yavaş göz altımda çizgler falan hissettim o yüzden kullanıp sonuç aldığınız ürünleri kastediyorum özellikle anew,elimde 25+ var kullansammı kararsızım canım,birde kullanıp menmun kaldığın diğer cilt ürünlerin yazarsan menmun olurum yani vücut kremleri spreyler duj jeli vs.gibi canımcım...

Canım benm ben 1 yıldır lipozomlu krem kullanıyorum fena değil ama açıkcası bir faydasınıda görmedim,şimdi daha farklı bişey istyorum,birde hayatım biraz önce yine yazdım ama solition serisi yenlenmeden önce svilce şikayeti çok aldım kullanıyosan ara ver ondanda olabilir bence.

Canım promosyonlu ürünlerden olabilir o ... mesela 1 alana 1 bedava var 1 tanesinn ücretini ödersin diğeride kırmızıyla yazılır karşısında fiyatı yazar ama o hesaplanmaz yani bedava olur öyle bişey olabilir tatlım

canlarım kampanya 2 deki cocuk şampuanları varya kids serisi onlar nasıl bu ay indirimde ben kızıma alıcam şampuan sprey falan sattığınız bi ürünmü memnun kalıyorlarmı???

canım onlar k2 de indirimde evet. küçük kuzenim için alıyolardı yengemler onlardan saç açıcı sprey şampuan falan. onunda saçları dalgalı dalgalı, kızımıda biraz serkeş dolaşır saçını toplatmaz ancak onunla başa çıkabiliyoruz onunla saçlarını açmazsak dolaşıyo çok fena diyolar

ha birde kampanya 2 deki ikisini alana 58 ytl olan parfümlerden INCANDESSENCE ve BLACK SUEDE nasıl bi koku kullanan varmı bu ay satabildinizmi bu ürünü baya uyguna geliyo temsilci fiyatıyla tanesi 22.5 geliyo

2 si de beğenilen parfümler canım... kişiden kişiye zevkler değişir tabikide ama bu parfümleri çoğu kişi beğeniyor

Yok ben yalnızca 1 kere kullandım bitti bidaha almadım. benim sivilcelerimin ebebi hormonal zaten. birde bi ürünü ilaç veya kozmetik farketmez çok uzun süre kullanırsak etkisini yitiriyor o yüzden dediğin gibi ara vererek kullanmak gerek.
lipozomlu krem anladığım kadarıyla çok şaşalı bi krem değil. zaten ince çizgiler için bile olsa kırışıklık kremleri gibi ürünlerde paraya kıyıp iyisini almak gerek. annem vichy kullanıyo yıllardır 43 yaşında ve kimse inanmıyor 43 yaşında olduğuna. şimdi anew serisini deniyoruz o da iyi gibi bakalım uzun vadede sonuçları neler olucak yerimseniben

ya kızlar şimdi bazılarımızın eline k3 ün katalogları gelmedi henüzz mesela ben k3 kataloğunu görmeyenlere göstermek gibi bişi olmaz mı :) saçmaladımmı aklıma öle bişe geldi merak ediyorumda :) nasıl gösterebi,liriz

Canım benim kokoşum teşekür ederim zahmet edip yazmışsın çok işime yarıyo senin yorumların,güneş ürünlerini ben aldım yazın ama sipariş gelmeden biz yola çıktık kısmet olmadı ama komşuma verdim çok menmun kaldı ben yandım kavruldum o çok rahat geçirmiş tatili bu sene inşallah,canım bende anew düşünüyorum 25+ama kararsız kaldım etkili bişey olsun istiyorum canım çooook öptüm.

telefonumun kamerası bozuk olmasa ben çekip kpyardım bir kaç sayfa ama malesef işte ama istersen neler olduğunu yazabilirm bilmiyorsan

karşısında hiç bişey yazmıyo ama tahminim benim 2 tane değişime ürün yollamıştım siyah beyaz ekose çanta bide 3 ayrı yüzükten oluşan yüzük vardi k13de onları yollamıştım değişime büyük ihtimal onlardır çantanın fiyatı tutuyo yüzüğün fiyatı tutmuo neyse gelince anlarız saol tatlım opuyorumnanaktan

cnm cok sagol cok tesekkur ederım .:1hug:

canlarım kampanya 2 deki cocuk şampuanları varya kids serisi onlar nasıl bu ay indirimde ben kızıma alıcam şampuan sprey falan sattığınız bi ürünmü memnun kalıyorlarmı???

şampuanları pek tutulmuyor ama banyo köpüğünü ve saç açıcı sprey devamlı gidiyo.

dur bakalımsana iyi bi anew seçelim bi ara yaş cilt....durumlarına bakarak..

hiçte süper kaçırılmayacak bi fırsat değil ve ayrıca ıncandessence a laf yok ama black suede yi hiç testettin mi iğrenç resmen dedelerden kalma ağır bi hacı misi gibi kokuyo...birinin hatrına öbürüde satılsın diye biraraya konmuş zaten 3 kam.önceydi sanırım ıncasdessence altın fırsat sayfasındaydı ve geliş fiyatı 20 tl ydi..black suede touch çok güzel bi koku ama black suede ööğğğğ...

yarın bi bakalım...anew den en uygunu hangi olur yaşın cilt tipin yaşına göre cildin ileri mi daha genç mi duruyo kırışıklık mı hissediyorsun çizgi mi nerede....bi yaz bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…