- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.981
kuru ciltse maximum moisture serisi, karmaysa complete balance serisi,normalse total radiance uygun olur solutions serilerinden
canım ben solution serisinin yağlı ciltler için olan yeşil serisini kullandım ve çoook memnun kaldım. ben cildimi düzenli sabah akşam temizleyen biriyim. yağlı ve parlayan bir cildim var. temizleyicisini toniğini ve kremini kullandığım zaman hiç parlamıyor ve yağlanmıyordu cildim.
ama şimdi dermatoloğa gittim sivilce problemi yaşıyorum hormonlarımdan ötürü, o sabah akşam merhem veya başka bir şey yazarsa diye bu ay almadım bitmişti halbuki amaevde bulunsun yüz kremi diye annemede lazımdı şimdilik solution ın lipozomlu kremini aldık bakalım... sonuçları paylaşıcam yerimseniben
kızlar bnm faturamda ücretsiz olarak gönderilen 4364-4 0981-6 kodlu ürünler var yanlarında bişey yazmıyo fiyatları 12.00tl diğerinin 42.99 yazıyo hediye fln galiba sizdede varmıydı bu kodları girdim alışveriş olan yere bu kodlu ürün bulunmamaktadır diyo yeni temsilci değilim 6-7 ci kampanyam bu fatura tutarım 152.12 tl hediye fln kazanmış olamam panaromadan bunlar ne acaba?? tahmini olan varmı? pazartesi gelcek kargom sanırım cari hesap özetinde gözüküyo teslimat bilgisinde gözükmüyo siparişim
canlarım kampanya 2 deki cocuk şampuanları varya kids serisi onlar nasıl bu ay indirimde ben kızıma alıcam şampuan sprey falan sattığınız bi ürünmü memnun kalıyorlarmı???
ha birde kampanya 2 deki ikisini alana 58 ytl olan parfümlerden INCANDESSENCE ve BLACK SUEDE nasıl bi koku kullanan varmı bu ay satabildinizmi bu ürünü baya uyguna geliyo temsilci fiyatıyla tanesi 22.5 geliyo
Canım benm ben 1 yıldır lipozomlu krem kullanıyorum fena değil ama açıkcası bir faydasınıda görmedim,şimdi daha farklı bişey istyorum,birde hayatım biraz önce yine yazdım ama solition serisi yenlenmeden önce svilce şikayeti çok aldım kullanıyosan ara ver ondanda olabilir bence.
evettt işte en beğendiğim cilt bakım ürünleri;
*kuru ciltler için pirinç yağlı el kremi(süper bişey normalde yağlı kremler yapış yapış ve yağlı olur ama bu süper)-(en çok sattığım el kremi)
*skin so soft un ultra nemlendiricivücud kremi(%149 oranda nemlendirme ve mis gibi bir koku)
*yazın olan güneş ürünleri çok etkiliydi( hele o güneş sonrası olan turkuaz kapaklı ferahlatıcı losyonu en ufak bi yanma hissi duymuyorsun)
*dudak balmı da güzel evet(hem geçen aylarda gelişi 1.87 tl ydi)
*liiv botanical çok iyi bi seriydi ama artık yok
*anew serisini yaşına ve cildine uygun seçersen gerçekten kalite ve bu kaliteye göre çok ucuz
*ballı naturals bi yüz kremi çıktı 3 kam önceydi sanırım çok güzel yumuşacık yapıyo
*erkek cilt bakım ürünlerin de çok güzel..
şimdilik bu kadar aklıma gelen kızlar :1hug:
Canım promosyonlu ürünlerden olabilir o ... mesela 1 alana 1 bedava var 1 tanesinn ücretini ödersin diğeride kırmızıyla yazılır karşısında fiyatı yazar ama o hesaplanmaz yani bedava olur öyle bişey olabilir tatlım
kızlar k3 te ındırımde krem varmı???
Merhabalar newsehırdeyım temsılcı ve musterı olmak ısteyen arkadaslar beklerım sıparıslerınızı alabılırım
E vitamini içeren pırıltılı vücut losyonu 400 ml _ 8tl
E vitaminli el kremi bir alana bir bedava 125 ml _ 10 tl
Skin so soft serisi indirimde
Solitions serisi kremleri indirimde_11 ile 15 arası
SOS vücut losyonu 400 ml _9.60 tl
canlarım kampanya 2 deki cocuk şampuanları varya kids serisi onlar nasıl bu ay indirimde ben kızıma alıcam şampuan sprey falan sattığınız bi ürünmü memnun kalıyorlarmı???
Hayatım solitions serilerinden ilk üye olduğum yıllar getirttim herkeste problem oldu bidaha getirtmedim,yenilenincede kendime lipozomlu krem aldım ama bi faydasını görmedim şimdi ben 30 yaşındayım yavaş yavaş göz altımda çizgler falan hissettim o yüzden kullanıp sonuç aldığınız ürünleri kastediyorum özellikle anew,elimde 25+ var kullansammı kararsızım canım,birde kullanıp menmun kaldığın diğer cilt ürünlerin yazarsan menmun olurum yani vücut kremleri spreyler duj jeli vs.gibi canımcım...
ha birde kampanya 2 deki ikisini alana 58 ytl olan parfümlerden INCANDESSENCE ve BLACK SUEDE nasıl bi koku kullanan varmı bu ay satabildinizmi bu ürünü baya uyguna geliyo temsilci fiyatıyla tanesi 22.5 geliyo
Canım benim kokoşum teşekür ederim zahmet edip yazmışsın çok işime yarıyo senin yorumların,güneş ürünlerini ben aldım yazın ama sipariş gelmeden biz yola çıktık kısmet olmadı ama komşuma verdim çok menmun kaldı ben yandım kavruldum o çok rahat geçirmiş tatili bu sene inşallah,canım bende anew düşünüyorum 25+ama kararsız kaldım etkili bişey olsun istiyorum canım çooook öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?