- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.101
Ayyy canım bilirim ya boşver üzme kendini veriri tabi onlarda kazanıyo bizim üstümüzden,olmadı ben gayseriden azcık gönderirim sana kıss memleket yakın.olumunekankayizsmile
anladım çok teşekkür ederim
bide bugün sipariş verdm ben bi kaç gün sonra tekrar verebiliomuyum yoksa ayda 1 keremi verebilirim ?
ayden ben almıştım ondan .... mat allıları seviyosan tercih edebilirsin. gramajı çok büyük... arkasında kocaman bide aynası var.... fiyatına göre uygun.... bariz pembe tonlarında......başka sorun varsa sor yanıtlayım
eheheh canım benim yaa çok tatlısın yerüm ben seni :asigim: aman ya versin demi bin tane katalog oluyo onlarda yoldan geçene bişey satıyo eheheh
Verir merak etme vermek zorunda parasıyla demii bas parayı al katoloğu kaydirigubbakcemile3yardım etmiycekse niye var yaf
kızlar şok oldum az önce bölge sorumlusunun bana yaptığı şeye.
ben dün aramıştım onu oda takım öncüne ulaştır(takım öncüm benim arkadaşım) oda bana ulaştırsın kataloglarını iade ediyim dedi ok dedim ama arkadaşımda geç saatlere kadar çalışıyo her gün hiç vaktimiz uyuşmuyo bende kadına mesaj attım, ablacım ben senle müsait olduğun bi gün buluşsam dedim. cevap vermedi dün. bende ayıp olmasın diye aramadım. bugün öğlene kadar bekledim aramadı az önce ben arayım dedim. telefonu bağırarak açtı ve "seninle bugün buluşamıcam" ve başka bişeyler daha dedi anlayamadım tam çat dedi kapattı. bi an anlayamadım yanlışlık mı oldu acaba dedim tekrar aradım meşgule aldı.
neden böyle bi terbiyesizce tepki verdi çözemedim doğrusu. ben de bunun üzerine annemin arkadaşını aradım o da avon satıyo. siparişine benim 5li kataloğumuda eklicek. inşallah sorun çıkmaz artık.
normalde benim hikayemi hatırlıyorsanız eğer, ankara-eryamandan bi takım öncümle üye olmştum eryamanda oturuyoruz biz. sonra demetevlerde oturan çok yakın arkadaşım takım öncüsü olunca dediki senin üyeliğini iptal edip annenden tekrar benim altıma üyelik yapsak olur mu dedi bende ona destek olmak için ok dedim. o nedenle uzaktayız bu kadınla.
bilmiyorum ne yapsam kendi adıma tekrar üyelik mi açsam. 3 ay sipariş vermem iptal olur nasılsa annemin üzerinden olan üyeliğim. bıktım valla ya.
aaa terbiyesizliğe bak.canım valla bence hiç vakit kaybetmeden hemen avonu ara ve şikayet et.ismini de ver.bana böyle yaptı bağırdı falan de.onun yüzünden bırakıcam avonu falan de.olurmu öyle şey taa..ben sinir oldum burda valla.klava:
Canımın İÇİ bÖlge sorumluları İŞlerİne gelİnce canım cİcİm İŞlerİne gelmezse hÖyt hÖyt.... Şİkayet etmek lazım yapamayacaklarsa onların yerİne yapabİlecek bİrİlerİnİ bulsunlar bİze yardımcı olmak İÇİn para alıyo bunlar...
aynen öyle valla, ilk üye olduğumda avon hep yanlış göndermişti iadelerimle nasıl uğraşmıştı canımlar cicimler. bak bundan sonra hep 10 katalog al ben sana şimdlik veriyim 10 tane diye bagajından bi sürü numune, katalog vs vermişti. şimdi de çemkiriyo bana.
kızlar bugün okulda o kataloğdan baya gsl satış yaptım dahada gösterceğim kişiler var kataloğ fiyatıyla 250tl küsür satış yaptım oda gösterceğim kişilerin 4te birine göstererek yaptım sositososito inş herkes bol şatış yapar hihoyyyt
ayy inşallah canım ya.ben daha katalog 2 nin siparişlerini vermedim.ne kadar kötü bi katalogtu 2.katalog.75 i tamamlasam dua edicem valla.berbat satışım.inşallah dediğin gibi 3.katalog güzeldir.herkese bol satışlar
ayy inşallah canım ya.ben daha katalog 2 nin siparişlerini vermedim.ne kadar kötü bi katalogtu 2.katalog.75 i tamamlasam dua edicem valla.berbat satışım.inşallah dediğin gibi 3.katalog güzeldir.herkese bol satışlar
kızlar şok oldum az önce bölge sorumlusunun bana yaptığı şeye.
ben dün aramıştım onu oda takım öncüne ulaştır(takım öncüm benim arkadaşım) oda bana ulaştırsın kataloglarını iade ediyim dedi ok dedim ama arkadaşımda geç saatlere kadar çalışıyo her gün hiç vaktimiz uyuşmuyo bende kadına mesaj attım, ablacım ben senle müsait olduğun bi gün buluşsam dedim. cevap vermedi dün. bende ayıp olmasın diye aramadım. bugün öğlene kadar bekledim aramadı az önce ben arayım dedim. telefonu bağırarak açtı ve "seninle bugün buluşamıcam" ve başka bişeyler daha dedi anlayamadım tam çat dedi kapattı. bi an anlayamadım yanlışlık mı oldu acaba dedim tekrar aradım meşgule aldı.
neden böyle bi terbiyesizce tepki verdi çözemedim doğrusu. ben de bunun üzerine annemin arkadaşını aradım o da avon satıyo. siparişine benim 5li kataloğumuda eklicek. inşallah sorun çıkmaz artık.
normalde benim hikayemi hatırlıyorsanız eğer, ankara-eryamandan bi takım öncümle üye olmştum eryamanda oturuyoruz biz. sonra demetevlerde oturan çok yakın arkadaşım takım öncüsü olunca dediki senin üyeliğini iptal edip annenden tekrar benim altıma üyelik yapsak olur mu dedi bende ona destek olmak için ok dedim. o nedenle uzaktayız bu kadınla.
bilmiyorum ne yapsam kendi adıma tekrar üyelik mi açsam. 3 ay sipariş vermem iptal olur nasılsa annemin üzerinden olan üyeliğim. bıktım valla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?