Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bana akıl verin sinirden patlamak üzereyim.bi arkadaşım üye olmak isedi neyse 2 hafta olacak belgelerinni gönderdim takım öncüme halen kayıt olacak.neymiş kendi temsilci nosunu vermeyi unutmuş tekrar göndermiş kayıtını.onuda geç arkadaşım pazar gününden önce olsun dedi benim üzerime verdik siparişleri bende tavsiye olarak rimel gelecek sanıyorum neymiş k 2 den 40 tllik sipariş vermemiz lazımmış öle gelecekmiş ben ne yapayım şimdi müşterilerim k2 den almıyorlar sinir oldum

cnm tam anlamadım ama limit yeterse arkadaşının siparişlerinden bir kısmını sen gir fazlaysa..mesela 40 liralık lazım diyosun ya..40 yada 75 lik gir...

cnm ya yok öle bişe 165tllik ikinci siparişine gelio rimel hediye 40tllik fln hiç verme ya gelir kargonla beraber temsilcinin 2. siparişini girdiysen 1.siparişiyse 145tllik göz makyaj temisleyicisi gelir

Son düzenleme:
corum melek ben yanlış anlamışım pardon temsilci tavsiye programından bahsediyomuşşun sen k2de üye yaptıysan onun k2den kendi adına sipariş girmesi gerekiyo aktif olması için sonra k3den sipariş vermesi gerekiyo k3den verdiği zaman sana temsilci yaptığın için hediye olan rimelin geliyo yani üye yaptığın kişi ilk 2 kampanyasında sipariş verirse hediyen geliyo

Ortalık iyice karışmış ya millet takım öncüsüyle sorunlu heralde hep...ben ürün iadesi olmadıkça görüşmyrm takım öncümle zaten kötü niyetli biri değil ama yanlış yönlendirilmek istemiyorum:hulya:

kızlar avon hangi kargoyla çalışıyo bi fikriniz varmı birde siparişi dün akşam verdik ne zaman gelir sizce...

mesela kargo geldi evde bulamadı tekrar getiriyolarmı biizmi almaya gidiyoruz birde evime en yakın kargo subesinin nosunu nerden öğrenebilirim........

ii akşmlar arkadaşlar bende üye olmak istiyorum ihtiyaçlarımı kendim almak içinn
oraya buraya sipariş vermek zor oluyorr
sitesine girdim okudum birazz
ürün siparişini kime vercem temsilci olduğumda?
ve ücreti nasıl yatırcam?
kaç ay sipariş vermezsem iptal oluyor
ve ne kadarlık şart kargo ücreti ödememek için?
şimdilik aklıma bunlar geldii
sizlerinde ek olarak yazcakları varsaa
şimdiden tşkr ediyorum
birde netten olmak istiyorum üyee olur değil mi?

yani melissa
en avantajlı içinde hepsinin bulunduğu en son ki set mi?
birde her temsilcinin alma zorunluluğu var mı?

yanlış duymuşsun canım.avon ücretsiz birşey yollmaz.

siparişlerinle birlikte bir katalog ücretsiz sadece . yakında onuda kaldırmazlarsa iyi....

hadi yaaa bilmiyorumkismile

arkadaslar biri bna cewap versn bn üye oldm ama kağıt fln imzalamadm nolck:S:S:S

Canım sana söylüyorum kaç gündür, takım öncünle yüzyüze görüşmek için ısrar et o ne ya öyle oh ne güzel iş afedersinde bi tarafını bile kaldırmadan seni üye yapıyo. olmaz öyle şey. adam gibi yüzyüze görüşüceksin. zaten hata edip nüfus cüzdanını faks falan çekmişsin. ilk siparişlerinide o giricek yani nasıl güvenebiliyosun yüz yüze görüşmeden.
görüşüp böyle böyle herkes kağıt imzalamış biz neden yapmadık öyle bişey diceksin. başka bi çaresi yok yani bunun.

kızlar ben arkadaşımın takımından üye yaptığımız annemin üyeliğinden 3 ay sipariş vermicem. kendi adıma üyelik yapıcam ama avondan daha önce doldurduğum formu dolduruyorum geçersiz adres diyor deli olucam ya.

Netten olur tabi niye olmasın ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…