- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.121
arkadaşlar bide avonun numuneleri ne kdr??
ha kızlar bu arada, isteyene normal fiyatından daha uyguna 5li k2 verebilirim.
ankaradayım. özelden mesaj atabilirsiniz.
ha kızlar bu arada, isteyene normal fiyatından daha uyguna 5li k2 verebilirim.
ankaradayım. özelden mesaj atabilirsiniz.
Burada bu tür şeyler yasak gökcencim bilmiyorsun galiba...
Canım benim allah aşkına kullandırtma kendini,samimi arkadaşım diyosun ama kılını kıpırdatmıyo şahsen ben en iyi arkadaşıma bu işe sokmam madem yaptı azcık ilgilenir insan borçlarını öde sonra arkadaşına söyle sakın adıma sipariş verme de avonu ara bana böyle yaptılar de tekrar bölgeme dönmek istiyorum de hatta eryaman bölge temsilcisini ara oda destek olur belki ama bişeyler yap yani yaa terbiyesizler.
ha birde parasını zamanında vermeyenler varr ya bi arkadaşa 18 lik parfüm sattım 10 unu verdi 8 ini sora vercek 1ay sonra verdi sağolsun :))) iş başka arkadaşlık basşa ben isterim valla şirket babamın değil sonuçta..ha bazı arkadaslar oluyo maaş günleri oluyo sölüyor ürünü alırken ama kabul ediyorum bekliyorum..yani ürün satarken aslında son bi tarih belirtmek iyi galiba...aslında en iyisi ürünü veririken parayıda almak ama nerde öle müşteri :)
arkadaşlar benim taktiğim heyecenlı bi şekilde fırsat, promosyon, indirim kelimelerini kullanıp vurgulamak
biz bayanlar dayanamıyoruz bu kelimelere bi deneyin isterseniz...
canım, sipariş verenlere diceksinki " tamam canım siparişini yazdım, ürünler geldiğinde ücreti verebilirsen iyi olur, en geç 1 hafta sonra yatırıyorum çünkü parayı en fazla 1 hafta müddet tanıyabiliyorum o yüzden" diceksin. birde siparişlerini çevrendeki insanların maaş günlerine göre ayarla. mesela benim annem memur ve çoğunlukla onun arkadaşları falan bişeyler istiyolar. 15 inde maaş aldıklarını bildiğim için hep ayın 10 u gibi sipariş veririm ben. yalnız bu ay sevgililer gününe yetiştirmek için biraz erken sipariş verdm.
bunlara dikkat etmelisin. eğer parasını geç veren sallayan oluyosa bidaha ona satış yapmıcaksın o da artık anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir. üç kuruş için çektiğin eziyete değmez gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?