Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar bide avonun numuneleri ne kdr??

küçük dolu başlangıç seti ruj parfüm cilt bakımı toplam 70 ürünün olduğu settir fiyatı 12.00tl
parfüm numune seti 36 adet farklı parfüm numunesinin olduğu settir fiyatı 5.00tl
ruj numune sti 20 adet rujdan oluşan settir fiyatı 5.00tl
cilt bakım numune seti 14 adet cilt bakım ürününün olduğu settir fiyatı 5.00tl
dolu başlangıç seti tüm parfümlerin tüm rujların tüm cilt bakım ürünlerinn olduğu settir fiyatı 19.00tl

slm kızlar epeydir uğradığım yok ...k2 beklediğimden ii...Çok Şükür...artık kampanyaları paylaşamıyo muyuz? k3 ü merak ediyorum ohaoldumsmile

kızlar avon üyeliğin ilk ayında ücretsiz 5 katalog yolluyomu öle bişey duydumdaa

yanlış duymuşsun canım.avon ücretsiz birşey yollmaz.

siparişlerinle birlikte bir katalog ücretsiz sadece . yakında onuda kaldırmazlarsa iyi....

yok yooook seni üye yapan takım öncün 5 katalog ücretsiz veriyo yani ben öyle yapıyorum bana bölge sorumlum veriyo bende yeni üyeme ücretsiz 5 kataloğunu veriyorum...3. katalog 2. kataloğa göre daha güzel bu arada parfümler özellikle hesaplı ... gibi geldi bana naçizane...
anew clinical ürünleride yüzde 40 indirimde ne bilim fena değil 2.ye göre...

ha kızlar bu arada, isteyene normal fiyatından daha uyguna 5li k2 verebilirim.
ankaradayım. özelden mesaj atabilirsiniz.

Canım benim allah aşkına kullandırtma kendini,samimi arkadaşım diyosun ama kılını kıpırdatmıyo şahsen ben en iyi arkadaşıma bu işe sokmam madem yaptı azcık ilgilenir insan borçlarını öde sonra arkadaşına söyle sakın adıma sipariş verme de avonu ara bana böyle yaptılar de tekrar bölgeme dönmek istiyorum de hatta eryaman bölge temsilcisini ara oda destek olur belki ama bişeyler yap yani yaa terbiyesizler.

bayadır gırmıyodum ama sımdı okuyunca sanırım şubat katologundan en ıyı sıparişi ben almışım.hayret vallaa kendıme bıle sasırdım sızınkılerı okuyunca.hatta ılk sıparışım 300 luktu dayanamdım anneme ablama kendıme bişeyer söyledım 50 daha yapiim de çantayı barı alıyım dıye ama bazı paralar zamanında gelmemeye başladı canım cok sıkılıyoo.baya yakın bı arkadasım ıkı sıpariştir parasını vermıyo yerıne verıyorum ebnde karlarımdan veecek sonra dıyee ama artık olmuyoo marttan pek bişe yapmak ıstemıyorum su da bıtsınde.

avonu nasıl arıcam canım internete merkez ofis numarası var orayı mı aramam gerekli bunun için?

0 212 473 11 11 den santral çıkar çıkmaz önce 1 i tuşla yeni ses duyar duymaz 9 u tuşla..müşteri temsilcisine aktarılırsın..boşa yazmasın telefon hemde bekleme zemuszemus

ya kızlae aslında ben temsilci değilim kardeşim temsilci ilk ayı bu k2 den siparişi yardımcı olan bayan verdiii anamm ne beceriksizmiş yahu okdara seyi ona verdim yok halledememiş tekrar ver ürün numaralarını diye msj atmış bana ben daha yeni başladım ondan iyi biliyom valla böle uyuşuk insanlar niye uğraşıyo bunlarla anlamıyorum yüzdük yüzük kuyruguna geldik yoksa başka birinden yardım isticektim valla..neyse

birde biz bişe sattıgımızda kimse almaz gerçekten kardeşim temsilci ama ben ilgileniyorumm bu işlerllee millet ala ala 3.5 kalem aldı :))) zar zor bi 120 ytllik sipariş verdikk çoğunuda biz aldık.. satışınızı artırmak için nasıl taktikler deniyosunuz yani bizde hem fazla çevre yok çevrede önemlii gerçi sizler bunun için ne yapıyosunuz yani iyi satış yapa bilmek içinnn

ha birde parasını zamanında vermeyenler varr ya bi arkadaşa 18 lik parfüm sattım 10 unu verdi 8 ini sora vercek 1ay sonra verdi sağolsun :))) iş başka arkadaşlık basşa ben isterim valla şirket babamın değil sonuçta..ha bazı arkadaslar oluyo maaş günleri oluyo sölüyor ürünü alırken ama kabul ediyorum bekliyorum..yani ürün satarken aslında son bi tarih belirtmek iyi galiba...aslında en iyisi ürünü veririken parayıda almak ama nerde öle müşteri :)

arkadaşlar benim taktiğim heyecenlı bi şekilde fırsat, promosyon, indirim kelimelerini kullanıp vurgulamak
biz bayanlar dayanamıyoruz bu kelimelere bi deneyin isterseniz...

canım, sipariş verenlere diceksinki " tamam canım siparişini yazdım, ürünler geldiğinde ücreti verebilirsen iyi olur, en geç 1 hafta sonra yatırıyorum çünkü parayı en fazla 1 hafta müddet tanıyabiliyorum o yüzden" diceksin. birde siparişlerini çevrendeki insanların maaş günlerine göre ayarla. mesela benim annem memur ve çoğunlukla onun arkadaşları falan bişeyler istiyolar. 15 inde maaş aldıklarını bildiğim için hep ayın 10 u gibi sipariş veririm ben. yalnız bu ay sevgililer gününe yetiştirmek için biraz erken sipariş verdm.

bunlara dikkat etmelisin. eğer parasını geç veren sallayan oluyosa bidaha ona satış yapmıcaksın o da artık anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir. üç kuruş için çektiğin eziyete değmez gerçekten.

arkadaşlar benim taktiğim heyecenlı bi şekilde fırsat, promosyon, indirim kelimelerini kullanıp vurgulamak
biz bayanlar dayanamıyoruz bu kelimelere bi deneyin isterseniz...

kesinlikle katılıyorum. ben de hep (aslında annem daha çok yapıyo bunu bana fırsat tanımıyo :roflol:) "Ayy bak bu ay şunlar şunlar indirimde ve iinanılmaz güzel bişey benim bitmişti kendim içinde yazdım valla harika bişey" diyorum ama eğer gerçekten kendimin hiç memnun kalmadığım bi ürünse bunu da açıkca söylüyorum o çok iyi değil onun yerne bunu öneririm ben diyorum. çünkü bu defa çok kötü bi ürüne harika derseniz ve aldıktan sonra müşteri bunu görürse hem size olan itimatı hemde avon ürünlerine olan itimatı azalıyor. hepten kesiyor alışverişi bu defa.

az önce avonu aradım ama hiç bişey yapmadılar. bölge değiştirilemezmiş ancak yeni bir üyelikle yapılabilirmiş falan filan. bende burdan umduğumu bulamayınca avona mail attım bakalım ne olacak.
kadına da mail ve mesaj attım dünkü bağırmanızın nedenini öğrenebilir miyim dedim. aradı şimdi ama açmadım konuşmak dahi istemiyorum. mesaj yazsın oda. ben çok istesem arardım mesaj meraklısı değilim zaten. hayret bişey.

ya avon şaşırdı ha...artık iyice kızmaya başladım klava: dün akşam sipariş verdi hala görüntüle olarak gözüküyor işlenmemiş...sabah telefon ettim cmt elinizde olur dediler.tamam ama neden hala işlenmemiş görülüyor ...

bnde aynı taktiği yapıorm kızlar 1 hafta içinde ödemem gerek diorm..bn bu ay 225 tl'lik satıs yaptım..ya alla alla bnm amcamın kızıda avon yapıo hç bu kdr şikayet etmedi bi tek buradakilern basınamı gelio:S:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…