- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.621
yok yok hiç sıradışı bi olay değil gelince mesajla bildiriyorlar ama sıra senin kargoya gelesiye yoğunluk sebebiyle ertesi güne kalabiliyor getirmeleri...ben pek getirmelerini beklemiyorum,int.akip ediyorum benim şubeye ulaştı yazısı gözüktüğü anda arayıp ayırın deyip gidip alıyorum..onları beklersek.......alıştılar artık kagom gelince arıyorlar,alırmısınız ayıralım mı,kamyona yükleyelim yollayalım mı diye..
bunu duyduguma çok sevindim..gerçi yeni başladım puanım 35 ..
takım öncüm tarihleri şaşırmışşş yarınmış :))
100 lrlk daha versem alırım inş tavayı :)
yok yok stok yapmayı düşünmüyorum zaten...turkbayragibenden sana tavsiye 300 ü geçmek için stok yapma,çok iyi ind.olursa altın fırsat veya 1 fiyata 3 tane olmadıkça yoksa %40-50 ind.önemli değil her ay oluyor zaten..kolay gelsin.:1hug:
kızlar size bişey sorcam :) ben avona şubat ayında üye oldum bu çarşamba da siparişlerimi takım öncüme verdim dün bana avona hoşgeldiniz die bi msj geldi yalnız hala kargom ortalıklarda yok acaba bugün gelir mi msj da gelmedi kargonuz şubemize geldi diye umarım bugün gelir yaa kafamçokkarıştı
güzellik perisinde stoğu yenilenmişler aynı anda stoklar bitmiş günlük olarak stokları yeniliceklermiş boshayallersmile
yok yok stok yapmayı düşünmüyorum zaten...
daha sonra 100 liralık sipariş daha olursa anca öyle ....
bu arada altın fırsat demişken
o ne oluyor anlamadım ben tul
şimdi mesala full speed altın fırsat ya geliş i 24 lr 2 tl daha mı indirimde oluyorr
bu arada sğl
herkese bol satışlar kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?