Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sorunum çözüldü. aradım kargo şirketini niye gelmedi diye bilgilerimi aldılar aynı gün içinde geldi.bende ilk defa böyle oldugu için bu kadar şaşırdım:hulya:

takım öncüm tarihleri şaşırmışşş yarınmış :))
100 lrlk daha versem alırım inş tavayı :)

takım öncüm tarihleri şaşırmışşş yarınmış :))
100 lrlk daha versem alırım inş tavayı :)

turkbayragibenden sana tavsiye 300 ü geçmek için stok yapma,çok iyi ind.olursa altın fırsat veya 1 fiyata 3 tane olmadıkça yoksa %40-50 ind.önemli değil her ay oluyor zaten..kolay gelsin.:1hug:

günaydın kızlar,benim az siparişim komşum bakıyor daha herhalde bi hafta sürer yeni siparişimi vermem benim,bayanssulusmile

Valla kızlar ben pek acele etmıyorum .son gÜnlere bırakıyorum genelde sıparıŞı .bu arda perı oyununuda herkese tavsıye edıyorum

turkbayragibenden sana tavsiye 300 ü geçmek için stok yapma,çok iyi ind.olursa altın fırsat veya 1 fiyata 3 tane olmadıkça yoksa %40-50 ind.önemli değil her ay oluyor zaten..kolay gelsin.:1hug:
yok yok stok yapmayı düşünmüyorum zaten...
daha sonra 100 liralık sipariş daha olursa anca öyle ....
bu arada altın fırsat demişken
o ne oluyor anlamadım ben tul
şimdi mesala full speed altın fırsat ya geliş i 24 lr 2 tl daha mı indirimde oluyorr
bu arada sğl
herkese bol satışlar kaydirigubbakcemile5

kızlar size bişey sorcam :) ben avona şubat ayında üye oldum bu çarşamba da siparişlerimi takım öncüme verdim dün bana avona hoşgeldiniz die bi msj geldi yalnız hala kargom ortalıklarda yok acaba bugün gelir mi msj da gelmedi kargonuz şubemize geldi diye umarım bugün gelir yaa kafamçokkarıştı

siparişlerinizi neden takım öncünüze verdiniz anlamadım. internetten hesabını açtırın ve kendiniz verin siparişlerinizi. hem kargo durumunuda oradan kontrol edebilirsiniz.

opuyorumnanaktancanım benim üzme kendini kafanda karışmasın sana bugünmü geldi avona hoşgeldiniz mesajı

zemuszemuseger bugün geldiyse senin daha siparişin verilmemiştir yani yeni verilecektir bi kaçgün bekleyeceksin galiba ben bu şekilde biliyorum yanlışımvarsa düzeltin arkadaşlar bilmiyorumkismile

arkadaşlaar ben bişey sorcam hediye ürünlerden kazanmak için bir keredemi siparişi vermek lazım mesela 3.katoloktan tava kazanmak için 300tl lik sipariş vermek gerekliya onu 2. veya 3. siparişle tamamlasak olurmubilmiyorumkismile

evet canım altın fırsat olursa gelişinden 2 tl daha az oluyor..kolay gele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…