- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.601
yorumun için teşekkür ederim canım, peki kajal göz kalemi güzel mi kalıcılığı siyahın etkisi nasıl :)
ben henüz göstermem gereken kişilere ulaşamadım..
bakalım bu ay bişiler satabilcem mi..
saol canım ya görmemişiz he ama nie oraya koydular anlamadımselam kızlar.celebrenin fiyatı 30.90tl.celebre body spray 10.10tl,celebre roll on deodorant 7.20 müşteri fiyatıyla katalogta sayfa 62de..
kızlar 3. ayın siparişlerini ne zaman girebilcez???*
yarın saat 4ten sona girebilcez
arkadaşlar ben şimdiye kadar hep süper shok maskara sattım ama kimse memnun kalmadı hep kuru olduğundan ve pütür bıraktığından şikayet aldım bu avon rimelleri bozdu valla eskiden daha iyiydi sankim bilmiyorumkismile
benim bugun kargom gelicekti hatta mesaj bile geldi kargonuz bugun gelicek diye ama
gelmedi çok merak ediyorum ne oldu böyle niye gelmedi. avonun sitesine de giremiyorum.
sizde de böyle hiç oldumu.mesaj geldigi halde kargonuz gelmemezlik yaptı mı. bende ilk
defa oluyor böylee.çok şaşkınım :çok üzgünüm:
bende aynı sattımk 3 ten katologun 200 tllik ancak sattım tavayı kazanmıyacam ne yazıkki
allla alla ya benim takım öncüm neden bugün dedi bana anlamadımmm :1no2:yarın saat 4ten sona girebilcez
peri tozu oyunu;
bu hafta yeni hediyelerle güncellenecekmiş ve kimsenin puanı sıfırlanmayacakmış:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?