Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yorumun için teşekkür ederim canım, peki kajal göz kalemi güzel mi kalıcılığı siyahın etkisi nasıl :)

bayaa koyu bi siyah ve çok çabuk kolay sürülüyor ama ben aç kapa asansörlüleri tercih ediyorum,çünkü tahta kalemler dağılıyor gözde genel bi karalık şeklinde gözüküyor ama asansörlü g k.çizgi şeklinde tüm gün duruyor..

benim bugun kargom gelicekti hatta mesaj bile geldi kargonuz bugun gelicek diye ama

gelmedi çok merak ediyorum ne oldu böyle niye gelmedi. avonun sitesine de giremiyorum.

sizde de böyle hiç oldumu.mesaj geldigi halde kargonuz gelmemezlik yaptı mı. bende ilk

defa oluyor böylee.çok şaşkınım
:çok üzgünüm:

sevgili avoncular uzun zamandır kk üyesiyim avon yanı sıra başka ek işlerde yapıyorum çok yeni ve çok karlı bir iş için grup arkadaşlarına ihtiyacım var ilk üyelerden olalım avonun yanısıra bu ürünlerdende birlikte kazanalım diyorum minimum yüzde otuz satış karıyla tamamne bitkisel temizlik ürünleri ilgilenen arkadaşlar lütfen özelime yazın... bol kazançlar

avonun nerdeyse bütün rimellerini kullandım ve de sattım hiç böyle bi şikayetim olmadı gelmedide bu tarz bi şikayet.
soğuk veya nemli yerlerde bırakıyorlarsa ondan olabilir. birde insanlar rimel sürmeyi bilmiyolar duvar boyar gibi hatır hutur sürüyolar kirpiklerine öyle olunca da topak topak oluyo doğal olarak.

kızlar bu peri tozu varya...şubat sonunda puanlar sıfırlarmı? bana sıfırlayabilir gibi geldi..nie derseniz herkesin puanlar almış başını gitmiş.martta da yeni hediyeler kapışılır o zaman.2-3 hediye alan olur.bence avon bu tuzağa düşmez boshayallersmile ya puanları yükseltir ya sıfırlar gibime geliyor

peri tozu oyunu;
bu hafta yeni hediyelerle güncellenecekmiş ve kimsenin puanı sıfırlanmayacakmış:dance:

yok yok hiç sıradışı bi olay değil gelince mesajla bildiriyorlar ama sıra senin kargoya gelesiye yoğunluk sebebiyle ertesi güne kalabiliyor getirmeleri...ben pek getirmelerini beklemiyorum,int.akip ediyorum benim şubeye ulaştı yazısı gözüktüğü anda arayıp ayırın deyip gidip alıyorum..onları beklersek.......alıştılar artık kagom gelince arıyorlar,alırmısınız ayıralım mı,kamyona yükleyelim yollayalım mı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…