Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar.celebrenin fiyatı 30.90tl.celebre body spray 10.10tl,celebre roll on deodorant 7.20 müşteri fiyatıyla katalogta sayfa 62de..

Son düzenleme:
5. kampanyada hediye yok canım yani ilk 4 aydaki gibi hediyeler yok... artık panormadaki hediye limitlerine ulaşıp onları alabilirsin :hulya:

kızlar ben ocak ayında üye oldum ilk üyelere hediye verilmezmi bana vermediler size verdilermi merak ettim ya neden vermiyo bu kadar cimri olunmaz avon

kızlar bide bişeyvar ben şuanda dogudayım ve satışlarım fena sayılmaz ilk faturam 160 2. faturam 210 3. faturam daha fazla olur çünkü bu katalok iyi gerçekten batıya gitti gim zaman satışlarım nasıl olur sizce çünkü önüne gelen avon satıyo müşteri zorlugum olur mu sizce yeni çevre yeni arkadaşlar

Bence zor olur senin için... yeni çevre tanımadığın kişiler... satışların düşebilir...

kızlar acaba ürün iadesi nasıl oluyo tam olarak?30ml yerine 50 ml alcam iade etmek istediğim parfümün.tabi alabilirsem kaydirigubbakcemile3

30ml olanı faturanın aslını imzalayarak takım öncüne veriosun. onlar iadeni yolluolar. sisteme girildiğinde verdiğin ilk siparişin faturasından o ürünün tutarı düşüo. sen 50mml olanı tekrar sipariş ediosun bölelikle deişmiş oluo elindeki ürün yerimseniben
anlatabildimmi acaba? :uhm: biraz karışık oldu opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben şimdiye kadar hep süper shok maskara sattım ama kimse memnun kalmadı hep kuru olduğundan ve pütür bıraktığından şikayet aldım bu avon rimelleri bozdu valla eskiden daha iyiydi sankim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…