Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok yok 3 kez kontrol ettim yanlış girdim adetleri düzeltme seçeneği de var daha fazla beklemeyin bi çok ürün için şu sayıda kalmıştır diyo du azaltı bitiyo ürünler...

ya arkadaşlar bende telden verdim siparişi ama katolok istemeyi unutmuşum hemen tekrar arayıp katoloğuda girsem olurmu acaba yaoksa ayrı sipariş olarakmı kabul edilir

evet kızlar abartmıyorum saat 4ten beri aralıksız uğraşıyorum sinir hastası oldumö bi maili çektim avona:roflol:biraz içim rahatladı üç kişi adına sipariş girdim şuan bitti ya gıdım gıdım ömür törpüsü be bide bitanesine yanlışlıkla 3 ürün girdim aman yine temsilci girişi demesin die çat çat ezberledim bütün kodları ya bu gece rüya işi tamamklava: klava: olurmu böle iş ya bedava veriolar sanki ya psikolojim bozuldu kime sarsam kötükedihüso

vallaa ben veremdim daha verenlere helal olsun
telden aradımm
onada cesaret edemedimmm
geceyi bekliycem artıkkk pufff

Kızlar merhabalar ben ilk defa siparis verecegim temsilciliğe yeni başladım sayılır su promosyonlu ürünlerin siparisinin verilmesiyle ilgili bilgi verebilecek bir arkadas var mı?1 alana 1 bedavalar,her gruptan bir ürün sec 3 ürün bilmem kac lira olanlar,1 soft musk alana 1 soft musk artı deosu bedava olanlar vs. genel olarak yardımcı olarak arkadaslar var mı??

teldn az önce verdim tek kötü yanı sana ne kadar tuttuğunu söylemmio faturanı telden verin beklemektense ben verdim indirim broşüründen istediklerim bitmemişti umarım gelir ve doğru düzgün girmiştirim ilk denememdi umarım başarmışımdır bi sorunla karşılaşmam :kedi:

Son düzenleme:

tlfla nasıl veriyosunuz yani kodlarını hediyelerini falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…