Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

promosyonları neye göre giriyoruz arkadaslar biz hediye ürünleri falan da kodluyor muyuz sistem sonradan mı hesplıyor promosyon ürünleri?

vee kızlar hepimiz mesaj atalım bi şekilde bu şikayetimizi dile getirelim bi çözüm bulsunlar bu ne rezilliktir yaaaa

evet aov ürünlerini geliş fiyatına veriyorum hediyeleri kazanmak için yapıyorum bu işi çünkü

Son düzenleme:
bu saate kadar niye uğraştınız kızlar yaaa verin tel.den ince kat.olduğu ay ben öyle yapıyorum valla..

kızlar ben yazdım mesajımı yolladım valla;
ya yoğunluğa bi çözüm bulun ya da stok sorunu yaşatmayın bize şeklinde...ve cevap bekliyoruz bu konuda...
sizde gönderin ki işe yarasın,hadi kızlar birlik zamanı..

oleyyyy sonunda gönderdim siparisimi cok ugrastım ama sonunda bitti ilk siparis deneyimimdi kendi hesapladıgım fatura fiyatına ulastım ne eksik ne fazla 660 lira tuttu faturam(ahh nasıl ödeyeceksem paracıkları toplayıp)cok sükür darısı hepinizin başına kızlar

kızlar en son yılbaşı kataloğunda sipariş vermiştim.bu üçüncü kampanya sipariş vericem ama veremiyorum.hatalı temsilci no gibi şeyler yazıyo.takım öncümle de muhattap olmak istemiyorum.sizce üyeliğim iptal mi edildi?=

evet bende zaten bu para toplama işi yüzünden zevkim kaçtı zaten az siparişim oluyor bazen ama insanlar 10 tl. ye bile nazlanıyorlar ürünü getirdiğimde aaa senmi geldin gibi bakıyorlar para toplamaya gittiğmde birde zaten az satıyorum,geliş fiatına veren arkadaşlar size bişey kalıyormuki o zaman neye yarıyor yani..bayanssulusmile

kızlar ya ben dün telle verdim siparişimi nerden gözükür acaba verdiğim sipariş internetten verilen siparişlerde yok cari hesap özetindede yok çok merak ediyorum doğrumu girdim yanlışmı diye nerden bakabilirim ben????

kıslarrrrrrr cok sınır oldumm kendımee de avona da.boshayallersmile yaa dun sıparişimi tam verdım hersey yolunda gıttı son artık siparişi göndere bastım sayfa göruntulenemıyor dedı..deli oldum tabıı snrasında uğraştım olmadı yoğunluktan.neyse bu sabah yapiim dedım.hersey daha hızlıydı.hatta sınır oldm vereceğim saat de stokkda yoktu o kdar hızlı yanı:)işte bunuda gırdım tıkır tıkır siparişi başka adrese gödnerecektım ablama gıdıyorum hafta sonu oda almıstı bıseyler.oraya gelsın ıstıyordum.ama direk aynı adresden sıpaişi gönder yapmışım.snra tabıı aklım başıma geldı ıptal edıyım dedım girilmiyo açılmıyo sayfa.10 dakka uğraştım sonunda acıldı ama işlenmiş...avonu aradım ama hafta sonu hızmet verımıyomuşş.ne yapıcam ben sımdııı.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…