Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnde veremedimmm usandım vallaaa
indirim broşüründen de 3 ürün vardııı klmadıysa sağlık olsunn napımmm

ya kızlar ben ilk defa vercem
bana bi yardım cı olunn
sipariş girişini yapıyorum
ama diğer 2 adım olmuyorr basılmıyor yanii butona
sizdede öyle değil mii
sepete at güncelle diyorum
ama sistemden çıkıncaaa haydaa bidaha tekrar yazmak tan gına geldiii
siz nasıl yapıyorsunuz?

ya kızlar benim birde şifrem bloke oldu siteye girmeye çalışırken..şimdi yeni şifre almaya çalışıyorum ama şifre sayfası şuan kullanıma kapalıdır diyor..telle arayıp alayım dedim sonunda ama 8e kadarmış oda yani 8den sonra konuşabileceğim kimse yok offff offf ne aksilik ya şifrem neden bloke olduki anlamadım

ya benmde bloke oldu
yeni şifre oluşturdum telefonla ama onuda kabul etmiyo ya

sipariş verenler ne güzel kurtuldu biz daha ne kadar uğraşırız allah bilir bende mail attım şimdi şifreyle ilgili inşallah hepimiz biran önce verir kurtuluruz kızlar ve inşallah stoklar bitmemiş olur:Saruboceq:

02124731111
aradım
telden kodlayarak cnmm veriliyorrr
ve senden her koddan onay istiyorrr
yanlış yapma olasılığı sıfır
yanlız ücretli old bilmiyordum :)))
zarar ettim bugün o noyu 3 kere aradımmm..

arkadaşlar ben 2-5 siparişte bir sepeti güncelleyip öyle verebildim siparişleri aklınızda olsun

of ya sipariş verirken benden de sürekli şifre istiyo..yazıyorum kodları bi baktım satış fiyatından hesaplamış..bi baktım sonra temsilci değilseniz üye olun filan ...neymiş tekrar giriş yapacakmışım

işte temsilci girişi yaptıktan sonra 2-3 ürün kodunu yazdıktan sonra sepete at-güncelle butonuna basın sonra yeniden 2-3 kod daha yazıp ekleyin ben böylece girebildim siparişlerimi. şu an herkes yükleniyo indirim katoloğundakiler bitmesin diye ondan site kilitlenmiş durumda. avonda çalışanlar önümüzdeki hafta siparişleri hazırlarken kafayı yicekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…