- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.941
melissacım teldeki kadn tüm siparişleri grnce tekrar sayıor sırayla onaylamanı istiyor ya bunu yaptıysan yoktur canım yanlışş
bencede yoktur rahat ol tatlım:teselli:
kızlar pzt gelirmi siparişlerimiz
selam kızlar belki yine bazılarınız kızabilir ama yanlış bişey yapmak istemiyorum ilk defa kendim sipariş giricem
hani şu sayfa 122-123 de her grptan bir ürün seç 30 tl öde promosyonu var ya ben doğrumu yapmışım bir bakarmısınız sepete at dedim fiyatı böyle gösteriyo devam edince bu fiyatmı yansıyacak faturaya bilmiyorumkismile
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :1hug:devam butonuna bas cnm düşcek fiyatları zemuszemus
ohoo kıyametler kopmuş burda ya :icecream:
Kızlar bişey sorucam sayfalardır okuyorum ama bulamadım hiç, koltuk altı roll on una ihtiyacım var da, k3 deki sf 88 deki soft & smott tüylerin görünümünü azaltıcı roll on mu yoksa senseslerin roll on u mu daha iyi?
yani kokuları önemli aslında ben çok parfümlü koksun istemiyorum ağır kokmasın ya sabun ya da ferah bişiyler koksun.
hangisini önerirsiniz? birde terleme yapmıyor olsun gerçekten.
ohoo kıyametler kopmuş burda ya :icecream:
Kızlar bişey sorucam sayfalardır okuyorum ama bulamadım hiç, koltuk altı roll on una ihtiyacım var da, k3 deki sf 88 deki soft & smott tüylerin görünümünü azaltıcı roll on mu yoksa senseslerin roll on u mu daha iyi?
yani kokuları önemli aslında ben çok parfümlü koksun istemiyorum ağır kokmasın ya sabun ya da ferah bişiyler koksun.
hangisini önerirsiniz? birde terleme yapmıyor olsun gerçekten.
iyi akşamlar arkadaşlar ben little black dress kullanıorum..ama artık sıkıldım ve değistirmek istiyorum.kararsız kaldım bu katalokta far away var bana kokusu güzel geldi..treselle falan da güzel bana gelen parfüm numunelerinde bazı kokular yok(
sizce hangi kokular daha güzel...perceive mi far away mi treselle mi ya da siz neleri kullanıyorsunuz?
bugün hafta sonu ya cnm ondan pazartesi gözükür salı gelir ama büyük bi ihtimalle çarşamba gelir
kargo olayını naıyosunuz
mesala netten farklı şehirlerde birer ürün verdi 10 kişi o ne olacak?
Kargo olayını biliyorum canım ama zaten alısveris yapacak olan kisi de bunu hesap edecek ona göre belli tutarda siparis verecektir sonucta 50 liralık alısveris yapsa katalog fiyatına ben ona o 50 liralık ürünü 37 bucuk liraya verecegim 5lira da kargo olsa 42 bucuga gelmis olacak yani yine katalog ücretinden daha düsük fiyata aynı ürünlere sahip olmus olacak kargolu kargosuz her halukarda daha uygun oluyor fiyat.
tulcumm nerdesin yaaa bizi aydınlat daha öncede vermiştin sen telden siparişş
telefonla yapsaydım. ürünler gelene kadar kendimi yerdim acaba dogru girdim mi diye.
bende netten verseydim rahat olurdum hep netten kendim veriyodum stoklar tükenir diye bu sefer telden verdim faturamı görmeden yada tul açıklama yapmadan rahatlayamıcam bi sürü soru var kafamda offf delikafadulden
bende deneyimli tul u bekliyorummm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?