Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

melissacım teldeki kadn tüm siparişleri grnce tekrar sayıor sırayla onaylamanı istiyor ya bunu yaptıysan yoktur canım yanlışş

evet yaptım ama ne bilim işte yinede tedirginlik var :çok üzgünüm:

bencede yoktur rahat ol tatlım:teselli:
kızlar pzt gelirmi siparişlerimiz

pzrtesi gelmez fatura ediliyo salı bi ihtimal gelir ama büyük ihtimal çarşamba gelir cnm opuyorumnanaktan

resim koymuşşun ama çıkmamış pek anlamadığım için cevaplmadım 3 tane seçtiğin ürünü yazıyosun kodlarını tek tek ilerlediği zaman otomatik hesaplanıyo 30tlden bize geliş fiyatı 22.50 dan oluyo yerimseniben

bende biran muhatap alınmadığımı zannetmiştim
duyarlılığın için çok teşekkür ederim
22.50 oluyo ama indirimli hali gözükmüyor normal fiyatları üzerinden hesaplıyo tek tek girdim temsilci fiyatıyla 68.70 olarak gözüküyor o kafamı karıştırdı sadece
yoksa dediğin gibi girdim

ohoo kıyametler kopmuş burda ya :icecream:
Kızlar bişey sorucam sayfalardır okuyorum ama bulamadım hiç, koltuk altı roll on una ihtiyacım var da, k3 deki sf 88 deki soft & smott tüylerin görünümünü azaltıcı roll on mu yoksa senseslerin roll on u mu daha iyi?
yani kokuları önemli aslında ben çok parfümlü koksun istemiyorum ağır kokmasın ya sabun ya da ferah bişiyler koksun.
hangisini önerirsiniz? birde terleme yapmıyor olsun gerçekten.

Ben pembe senses ten memnunum canım

Canım ne uğraştın yazsan cevaplardım,sss un ben aldım berbat kullanamadım ama senses hakkında yorum yapamam canım,ben hep parfümlü kullanıyorum perceive şimdi.

Valla hayatım parfüm önermeyle olmuyo tester dan falan kendin karar ver bence mesela faraway çok beğeniliyo ama ben tahammül edemiyorum ağır geliyo bana benim parfümüm perceive çok beğeniyorum genelde herkes tarafından beğeniliyo diyebilirim,ama bond gırl ve tomorrow da mutlaka dene derim.

telefonla yapsaydım. ürünler gelene kadar kendimi yerdim acaba dogru girdim mi diye.

tel. da kontrol etme gibi şansın var ki zaten istersen 3 kez dinle ..yanlış varsa düzelt seçeneği de var..kendini yicek bi durum yok yani ince kat. olduğu zaman yapıyorum ben ve int. başında kafayı sıyırmaktan çokk daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…