- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.961
bencede yoktur rahat ol tatlım:teselli:
kızlar pzt gelirmi siparişlerimiz
Canım ben çevreme avon satarken karım yüzde 25 ise yüzde 15 hatta bazen yüzde 10 karla satıyorum netten arkadaskara satarken ise tamamen karsız üzerine 1 kurus bile koymadan gelis fiyatına satmaya karar verdim amaç belli miktarda sipariş verip hediyeleri almak mesela bu ay 2 tava hediyesini de kazandım bunlarla çeyizimi hazırlamaya başladım daha önce burda da belirtmiştim ürünleri bu şekilde satacagımı ama moderatör arkadaslar ikinci el ve el emegi dısında ürünlerin satısı yasak dediler onlardan ricam beni yanlıs anlamamaları ilk baslarda azcık karım olsun diyordum ama bundan böyle netteki arkadaslara gelis fiyatına verecegim ürünleri isteyen istedigi avon temsilcisine teyid ettirebilir maksat iki taraf da memnun olsun hem arkadaslar ürünleri gelis fiyatına alsın hem ben hediye kazanayım sonucta burda bir rekabet ortamı yok bizler arasında herkesin cevresi belli onlara satıs yapıyor bence sizler de böyle bir uygulama yapabilirsiniz hem hediyeleri kazanırsınız hem de bazı aylar 75 lirayı dolduracagım diye kendinizi yiyip bitirmezsiniz yanlıs mı düsünüyorum bilmiyorum
75 tl dordurmak için kendimizi yiyip bitirdiğimiz falan yok çok şükür sen üzülme bize..:teselli:
tencere tava kazanıyoruz dediğimize göre ne kadar sattığımız az çok belli oluyordur herhalde...gelişine avon denince dikkat çekti sadece peki neden diye???,kat. fiyatından satarsın(ind. yaparsın o ayrı bi konu)asıl gelişine yapıp sipariş gircem-insanlarala kafa patlatcam derken insan kendini yer bitirir bence...eyvahedigeldismile
parayla aldığım kat.var bi de numuneler...herkes süslensin elde var bazen çanta -bazen fincan-tava....yok ben yapmam,ben bu işi yapıyorsam kazanmalıyım ki 5 gün döndürüyorum bu işten kazandığımlakaydirigubbakcemile2 ben, +hediyesi diyorum..zemuszemus
ha sen memnunusun halinden o başka kolay gelsin o zaman..:sm_confused:
burdayım burdayım haftasonu olayları tatil derken yeni girdik eve ...baktım bi neler olmuş,tel vermişsin tamam pzt.işlenir faturan o zaman görürsün dert etme olmuştur :1hug:
sanırım yanlıs anlasıldım ben 75 lirayı dolduramazsınız iddiasında değilim sadece bazen öyle kataloglar oluyormus ki örnegin sevgililer günü katalogu beklenen rağbeti görmüyormus öyle zamanlarda limiti doldurmanız acısından faydalı olur diye söylemistim ayrıca siz sanırım Avon'un basarılı temsilcilerindensiniz ben bu ise yeni basladım ve acıkcası baslarken sadece kendi alacagım ürünler indirimli gelsin niyetini tasıyordum bu yüzden eger aktif bir temsilci olamazsam kendi siparislerim 75liraya ulasmazsa gelis fiyatına ürün verip limit doldurayım dedim ben de bu ay katalog fiyatıyla 850 liralık sipris verdim ve gelis fiyatından degil karımı koyarak sattım ama gelecek ayın ne getirecegini bilmiyorum bu yüzden isimi garantiye almak adına gelis fiyatına da ürün verdigimi belirtmek istedim ins. ben de birgün Avon'dan sizin gibi gün paralarıma yetecek kadar gelir sağlarım bu sayfadan biz yeni temsilcilere taktikler verirseniz de ilgiyle takip ederim.Bol satışlar..
oley baktım şimdi cari hesap özetinde gözüküyoo doğru girmişim tüm ürünlerim geliyo 321tllik vermişim tavamda geliyo ay ne kadar mutlu oldum yaa anlatamam :lepi:
ohhhh hadi bakalım ...gördün mü tel. verdin diye paniklemiştin.ben ince katalog olduğu ay öyle yapıyorum 4,5 larda veriyorum sip.stok sorunu yaşamıyorum herkese de öneririm.tutarını öğrenememek de dert olmasın ne kadarlık sip.verdiğimizi bilmiyor muyuz?çantalar ayrı ürünleri ayrı hesapla topla yani bence çok rahat bi yol..
canım promosyonları hesaplamışlardır değil misorun kızlar geldimmmmkaydirigubbakcemile2
ben niye göremedim yaaa offfoley baktım şimdi cari hesap özetinde gözüküyoo doğru girmişim tüm ürünlerim geliyo 321tllik vermişim tavamda geliyo ay ne kadar mutlu oldum yaa anlatamam :lepi:
inanamıyorum ya =)) ürünler kargoda taşıma durumundaymış.. bu kadar çabuk olacagını sanmıyordum =) k4 çook merak ediyorum..
canım promosyonları hesaplamışlardır değil mi
birde kalmamış ürün olsa fırsat broşüründen söyler miydi?
telde
ben niye göremedim yaaa offf
bu arada gözün aydın cnm darısı başıma
peri oyununu naptınız ben 399.000 e wısh of love istiycem bakalım yarın :) stok sorun olmazsa
evet tul bende bakçam ama görüntülemiyor şuan sayfayı
siparişler yarın gelirse hiç şaşırmam bekliyorum doğrusu
aman canım hayırlısıyla kırılıp dökülmeden gelsinlerde salı gelsinler farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?