Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

75 tl dordurmak için kendimizi yiyip bitirdiğimiz falan yok çok şükür sen üzülme bize..:teselli:
tencere tava kazanıyoruz dediğimize göre ne kadar sattığımız az çok belli oluyordur herhalde...gelişine avon denince dikkat çekti sadece peki neden diye???,kat. fiyatından satarsın(ind. yaparsın o ayrı bi konu)asıl gelişine yapıp sipariş gircem-insanlarala kafa patlatcam derken insan kendini yer bitirir bence...eyvahedigeldismile
parayla aldığım kat.var bi de numuneler...herkes süslensin elde var bazen çanta -bazen fincan-tava....yok ben yapmam,ben bu işi yapıyorsam kazanmalıyım ki 5 gün döndürüyorum bu işten kazandığımlakaydirigubbakcemile2 ben, +hediyesi diyorum..zemuszemus
ha sen memnunusun halinden o başka kolay gelsin o zaman..:sm_confused:

sanırım yanlıs anlasıldım ben 75 lirayı dolduramazsınız iddiasında değilim sadece bazen öyle kataloglar oluyormus ki örnegin sevgililer günü katalogu beklenen rağbeti görmüyormus öyle zamanlarda limiti doldurmanız acısından faydalı olur diye söylemistim ayrıca siz sanırım Avon'un basarılı temsilcilerindensiniz ben bu ise yeni basladım ve acıkcası baslarken sadece kendi alacagım ürünler indirimli gelsin niyetini tasıyordum bu yüzden eger aktif bir temsilci olamazsam kendi siparislerim 75liraya ulasmazsa gelis fiyatına ürün verip limit doldurayım dedim ben de bu ay katalog fiyatıyla 850 liralık sipris verdim ve gelis fiyatından degil karımı koyarak sattım ama gelecek ayın ne getirecegini bilmiyorum bu yüzden isimi garantiye almak adına gelis fiyatına da ürün verdigimi belirtmek istedim ins. ben de birgün Avon'dan sizin gibi gün paralarıma yetecek kadar gelir sağlarım bu sayfadan biz yeni temsilcilere taktikler verirseniz de ilgiyle takip ederim.Bol satışlar..

oley baktım şimdi cari hesap özetinde gözüküyoo doğru girmişim tüm ürünlerim geliyo 321tllik vermişim tavamda geliyo ay ne kadar mutlu oldum yaa anlatamam :lepi:

bi terslik yok canım benim inşallah hepimiz için her kam. birbirinden güzel olur....hepimiz bu işin içindeyiz öyleyse bal tutuyoruz parmağımızı yalayalım istiyoruz birbirimiz için de..herkese bol müşteri:1hug:

oley baktım şimdi cari hesap özetinde gözüküyoo doğru girmişim tüm ürünlerim geliyo 321tllik vermişim tavamda geliyo ay ne kadar mutlu oldum yaa anlatamam :lepi:

ohhhh hadi bakalım ...gördün mü tel. verdin diye paniklemiştin.ben ince katalog olduğu ay öyle yapıyorum 4,5 larda veriyorum sip.stok sorunu yaşamıyorum herkese de öneririm.tutarını öğrenememek de dert olmasın ne kadarlık sip.verdiğimizi bilmiyor muyuz?çantalar ayrı ürünleri ayrı hesapla topla yani bence çok rahat bi yol..

fiyatları toplamamıştım kabataslak 300tl üzeri verdiğimi tahmin ediyodum bi rahatladım bi rahatladım anlatamam bende bundan sonra indirim broşürlü kataloğları telle arayıp veririm kaydirigubbakcemile5

sorun kızlar geldimmmmkaydirigubbakcemile2
canım promosyonları hesaplamışlardır değil mi
birde kalmamış ürün olsa fırsat broşüründen söyler miydi?
telde
ben niye göremedim yaaa offf

bu arada gözün aydın cnm darısı başıma

peri oyununu naptınız ben 399.000 e wısh of love istiycem bakalım yarın :) stok sorun olmazsa

tabi ki promosyonları hesaplıyorlar..int.verirken sen asıl ürünün kodunu giriyon ileri say.da sana seçenekler sunuyordu hangini seçiyorsun diye tel.de öyle bi uygulama olmadığına göre tüm kodları giriyon o ayarlıyor bu bunun şu şunun hediyesi diye..ve daha öncelerde 1 ürün bitmişti ind.kat.ve şu kodlu ürün stokta kalmamıştır diye belirtmişti ve bu sefer girdiğim bi kod sonrası stoklarda ki şuanki sayısı 3 adettir diye belirtti..bu sefer herhangi bişey demediğine göre sorun yoktur diyorum sadece ind.kat.2 uçlu kalem katalogda var ama satışta yoktur dedi..

ben pzt. kesilir diyordum ama bak melisanın hesabında gözükmüş faturası avon hızlı bu ay..benimkinin sayfasına sonra tekrar dene diyor bende göremedim..

evet tul bende bakçam ama görüntülemiyor şuan sayfayı

siparişler yarın gelirse hiç şaşırmam bekliyorum doğrusu

peri oyununu naptınız ben 399.000 e wısh of love istiycem bakalım yarın :) stok sorun olmazsa

peri oyununda yığdık puanları eşimle 400.000 bulduk bizde ama ürün yok:1no2: bakalım yarın nolucak..geçen seferki hediyelerden en iyi 3 aşamalı mas.dı çok satıyorum ondan..ama bu sefer ımpect rujlardan olabilir...???bilmiyorum yani...:sm_confused:

evet tul bende bakçam ama görüntülemiyor şuan sayfayı

siparişler yarın gelirse hiç şaşırmam bekliyorum doğrusu

ben çok şaşırırımmmakannehir valla hiç beklemiyorum ilk saatte veriyorum her ay ama en erken salı geldi şimdilik...pzt. olursa şok olurum..:bbo:

aman canım hayırlısıyla kırılıp dökülmeden gelsinlerde salı gelsinler farketmez

yaniiii...son 2-3 kolimde 3-4 cm lik yırtık delik vardı allahtan küçük ürünler neyin düşmemiş avon diyo ki bu konuda hasarlı koli olunca görevlinin yanında açın tespit yapın eksik varsa tutanak tuttsun muş..aklınızda olsun ...

hım iyi düşmemişler canım ya,hiç öyle bişey gelmedi başıma ama bakarım artık iyi oldu söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…