- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.921
selam kızlar siparişini giren herkeze gözünaydın diyorum dün sinirlerimizi alt üst etti avonalsanaalsanasmile bende bu sabah erken saatlerde girdim işlemede alındı hemen ama kafama takılan bişey var indirim broşüründen yazdığım ürünler kırmızı renkte yazılı görünüyordu neden acaba stokta yok falan demedi bilgisi olan varmı kızlar
iyi akşamlar arkadaşlar ben little black dress kullanıorum..ama artık sıkıldım ve değistirmek istiyorum.kararsız kaldım bu katalokta far away var bana kokusu güzel geldi..treselle falan da güzel bana gelen parfüm numunelerinde bazı kokular yok(
sizce hangi kokular daha güzel...perceive mi far away mi treselle mi ya da siz neleri kullanıyorsunuz?
iyi akşamlar arkadaşlar ben little black dress kullanıorum..ama artık sıkıldım ve değistirmek istiyorum.kararsız kaldım bu katalokta far away var bana kokusu güzel geldi..treselle falan da güzel bana gelen parfüm numunelerinde bazı kokular yok(
sizce hangi kokular daha güzel...perceive mi far away mi treselle mi ya da siz neleri kullanıyorsunuz?
kızlar 424 tllik sipariş verdim 500 tamamlayamadım 2.tavayı beğenmiştim ama kısmet deilmiş napalım
yok cnm şimdi söyledin ya 10 kataloğ 2ci siparişinle 500 tamamlarsan gelir tavan 2ci bi 10 katoloğ istemene gerek yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?