Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar belki yine bazılarınız kızabilir ama yanlış bişey yapmak istemiyorum ilk defa kendim sipariş giricem
hani şu sayfa 122-123 de her grptan bir ürün seç 30 tl öde promosyonu var ya ben doğrumu yapmışım bir bakarmısınız sepete at dedim fiyatı böyle gösteriyo devam edince bu fiyatmı yansıyacak faturaya bilmiyorumkismile

selam kızlar siparişini giren herkeze gözünaydın diyorum dün sinirlerimizi alt üst etti avonalsanaalsanasmile bende bu sabah erken saatlerde girdim işlemede alındı hemen ama kafama takılan bişey var indirim broşüründen yazdığım ürünler kırmızı renkte yazılı görünüyordu neden acaba stokta yok falan demedi bilgisi olan varmı kızlar

benimde öyle yazıyordu. indirim büroşurunden oldugunu belli etmek için. stokta olmassa yazardı üstte. hepsi gelir yani

iyi akşamlar arkadaşlar ben little black dress kullanıorum..ama artık sıkıldım ve değistirmek istiyorum.kararsız kaldım bu katalokta far away var bana kokusu güzel geldi..treselle falan da güzel bana gelen parfüm numunelerinde bazı kokular yok(
sizce hangi kokular daha güzel...perceive mi far away mi treselle mi ya da siz neleri kullanıyorsunuz?

canım ben perceive beğeniyorum çok güzel bi koku
sayfa 73de ungaro fever var o dahada güzel ungaroyu tavsiye ederim...

ben kendime perceive aldım kokusu hoşuma gitti...

perceive vazgeçilmezimm :asigim:

melisacım bişey sorcam ben şimdi 10 katalog sipariş verdim 1.tavayı alcam peki diyelimki ilerleyen günlerde yine sipariş girdim 500 tamamladım 2. tavayı almak için bidahamı 10 tane katalog sipariş etmem lazım

bu ay iyiydi bnm için 318lik verdim cnm anca bu kadar toparlayabildim sipariş telden verdiğim için içim rahat deil ilk kez verdiğim için siparişlerimin tümünü hatasız girdiysem bende wok tavayı kazandım işte cnm

canım sen kodları doğru girdiğinden eminsen hiçbir sorun çıkmaz rahat ol,hadi bakalım güle güle kullanalım tavalarımızıcokacimcoooklezzetli yemekler yapar yeriz artık:))

melissacım teldeki kadn tüm siparişleri grnce tekrar sayıor sırayla onaylamanı istiyor ya bunu yaptıysan yoktur canım yanlışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…