- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.841
kızlar ben bu k4 den 3 adet wish of love ve senses pakedinden istemiştim müşteriler istedi, ama faturamda normal karşısında fiyatı yazanın haricinde, kırmızıyla yazılmış bir de. yani hediyelerin ve promosyonların yazıldığı gibi. miktarındada yine 3 yazıyo ben fotosunu göndetiyorum bi yardımcı olabilir misiniz nedir bu???
huriiiiiiiiiiiii; canım benim sen napmışsın böylebenim kızlarımın baktığı bi selena vardı...orda da bi kız.hiç durmadan,nefes almadan soru soruyordu...yorumlarını ardarda okuyunca kafamçokkarıştı oldum...şaka bir yana aramıza hoşgeldina.s.
aynen valla yaparsın sen ...cevher var senin içinde ...annen seni avon için doğurmuş...bölge satış sorumlusu bile olur senden...sositososito
aynen valla yaparsın sen ...cevher var senin içinde ...annen seni avon için doğurmuş...bölge satış sorumlusu bile olur senden...sositososito
edaaaaaaaaaaaaaa?
içeri vermek ne ya?:uhm:
ühü hühüh hühühüh bilmiyorum yaaaaa..
sizin sorunları okudukça ve her biriniz takım öncüsüne sor dedikçe ben bönleşiyorum yaaaaa..
bende 1 kişi var satış temsilcisi acaba bırakabilirmiyim yaaaa takım öncülüğünüüüü..banane ben bilmediğim işlerle nasıl uğraşayım yaaaaa...
bnm takım öncüm kesnlikle zor deil dedi öle bişeye mecbur fln deilsn dedi bn öğrenci olduumu bilio ve ona göre dawranıo zaten zor olsa asla yaptırmazdı..ayrıca üyelerin ne kdr satış yaparsa oradan sna para gelio..bak şimdi benim de kafamı karıştırdınız,takım öncülüğü zor mu ki,ya da karı ne kadar arttırır
ühü hühüh hühühüh bilmiyorum yaaaaa..
sizin sorunları okudukça ve her biriniz takım öncüsüne sor dedikçe ben bönleşiyorum yaaaaa..
bende 1 kişi var satış temsilcisi acaba bırakabilirmiyim yaaaa takım öncülüğünüüüü..banane ben bilmediğim işlerle nasıl uğraşayım yaaaaa...
bilsem canım..içeri vermek ne ya?:uhm:
baksana herkes her sorunu takım öncüsüne bildiriyor..bak şimdi benim de kafamı karıştırdınız,takım öncülüğü zor mu ki,ya da karı ne kadar arttırır
canım..kısaca...ama olmazlmaz:siz akşam akşam benim aklımı karıştırdınız,şimdi de vazmı geçsem diyoaun.komik oldu...ben takım öncüsü olurmuşum sen vaz geçermişsinkaydirigubbakcemile3
bnm takım öncüm kesnlikle zor deil dedi öle bişeye mecbur fln deilsn dedi bn öğrenci olduumu bilio ve ona göre dawranıo zaten zor olsa asla yaptırmazdı..ayrıca üyelerin ne kdr satış yaparsa oradan sna para gelio..
%4 canım..
eğer avona yeni başladıysn cidden zor bnde 3 aydır bu işteyim ve yeni yeni alışıorm..sn ne biliosnki üyelere nasıl anlatıcaksın bide o var??yani işin zor..
bilsem canım..
ben senin kaydını içeri verdim dedi bölge sorumlusu..vaz geçemezsin dedi..
baksana herkes her sorunu takım öncüsüne bildiriyor..
5 kişi olsa 5 ininde ayrı sorunu olsa benim sorunumla kim ilgilenecek üstelik hiç bir şey bilmezken..
benim üstümden kar yapmak için hemen beni başlatan kişiye sormalı bence ..
canım..kısaca...
ben çevrem geniş zannedip avon sitesinden takım öncüsü formu doldurdum..
hemen bölge bayanı tepeme üşüştü beni takım öncüsü yapmak için hemen kaydımı aldı..üstün körü bişeyler anlattı ve hemen 5 kişi bulmamı söyledi..
bende sevinçle herkese saldırdım ama hepsinden yüzüme kapı kapandı çünkü jepsinini çevresinde en az 2 kişi var avon yapan..
kendimi sokaklara saha araştırmasına attım..
3 haftada ömrüm gitti..
5 kişiyi buldum daha kayıtları içeri verilmedi..bölge sorulumun dediğine göre..
ve ben bu işten vaz geçemezmişim geri dönemezmişim öyle diyor..
ama burayıo keşfedince yazıları okuyunca kendimi çok kötü hisettim..
bakalım hayırlısı bu hafta sonuna kadar kararaımı veririrm.gerçi öyle bir seçeneğim varsa.bana zorla olmadığı söyleniyor ama bakalım....
bu ay make me wonder sattım 6 tane edacım,ne bilim gençler beğeniyo galiba fiatı da gayet iyi.bu arada sende parfümeri açacak kadar parfüm oldu valla...hihoyyyt alma artık yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?