- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.801
TULLLL nerdesin cnmm
sinir oldum arıyorum soracagım teli açmıyor avonu arayınca iade yok diyor şimdi sipariş versem faturadan kesilme olmıcak offf napcam ben takım öncümle konustum dün o sen ver siparişi kesilir o diyoo ya iade gitmeden nasıl kesilcekk
yansımadı işte canım anlamadım bu işten bişe ya pzaratesi gider dedi arıyorum acmıyo ne mesgulmuss 2 dk konusmak cok zor sankii ofooffff benim bugun sipariş vermem gerekiyoduu yaa kahretsin...
açtı hanımefendi cuma günü gönderememişş bi limit varmıs onu doldurmasdı gerekiyomuş bugun kesin göndercekmişş perşembe gününe kaldı artık off
kampanya bitmiyoda müşteriler öldü bu ay parfüm diyeee çatladılarr
temsilci değil bu bölge satş sorumlusu
:lepi:SİREMİMS BUNU BULDUM BAK:
İade edilen ürününüzün bedeli, ürün kuruluşumuza ulaştıktan sonra çıkan ilk faturanızın ödenecek tutarından düşülmektedir. :icecream:
sevil 90 isimli arkadaşım ptt yi sormuş......... önceki sayfalarda da belki 5-10 kez yazmışımdır.... her sorana da yazıyorum....... ah birazcık bizim gibi emek sarfedip tek tek sayfaları okuyabilsen( hem senin için de çok faydalı olur arkadaşım, neler neler öğreniyo insan burda bilmediği şeyleri öğreniyo diğer arkadaşlarından.... ptt ile ödeme 2 buçuk tl karşılığında ptt ye gidip temsilci numaranı vererek oluyor. ben her ay ptt den ödüyorum hiç sıkıntı cekmedim..... hem de eve yakın... öölelikle benim için bankadan daha kolay oluyo ...... işte böyle.......
işte onu diyorum olmaması lazım biri kam.4 biri kam 5 emin olmak için ara sor istersen ama öyle olması gerek bence
apranaxxx böle yazmıştı sednaa bölee herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?