Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tulcüm cuma günü bölge sorumlusu kargoya vereceğim dedi pazartesi ellerinde olur dedi :

sinir oldum arıyorum soracagım teli açmıyor avonu arayınca iade yok diyor şimdi sipariş versem faturadan kesilme olmıcak offf napcam ben takım öncümle konustum dün o sen ver siparişi kesilir o diyoo ya iade gitmeden nasıl kesilcekk

yansımadı işte canım anlamadım bu işten bişe ya pzaratesi gider dedi arıyorum acmıyo ne mesgulmuss 2 dk konusmak cok zor sankii ofooffff benim bugun sipariş vermem gerekiyoduu yaa kahretsin...

yoookkk verme eğer düşsün istiyorsan bekle önce hesaba yansıdığını gör sonra gir siparişlerini..iade olayında tüm iadeler toplanıyor bölge sorumlusu topluyor iade ediyor o yüzden gecikmiştir tek parça tek parça gitmiyo iadeler ...
ama sen sipariş girip faturan kesilmeden önce cari hesap özetine yansısıtılırsa o zaman düşer faturandan yoksa faturan kesildikten sonra yansırsa bi sonraki siparişine kalır girme bekle bence büyük risk almış olursun yoksa...
zaten daha kampanya bitmiyo ki..

yansımadı işte canım anlamadım bu işten bişe ya pzaratesi gider dedi arıyorum acmıyo ne mesgulmuss 2 dk konusmak cok zor sankii ofooffff benim bugun sipariş vermem gerekiyoduu yaa kahretsin...

değiştir o temsilcini ne demek açmamak ara avonu benimle ilgilenmiyor deee..

açtı hanımefendi cuma günü gönderememişş bi limit varmıs onu doldurmasdı gerekiyomuş bugun kesin göndercekmişş perşembe gününe kaldı artık off

açtı hanımefendi cuma günü gönderememişş bi limit varmıs onu doldurmasdı gerekiyomuş bugun kesin göndercekmişş perşembe gününe kaldı artık off

dediğim gibi tek tek yollamıyorlar toplu o yüzden geciktirmiş..ama söylemesi lazım sen bu haldeykennn..
başka bilgidiğin biri yok mu değiştir bence temsilcini

kampanya bitmiyoda müşteriler öldü bu ay parfüm diyeee çatladılarr

anladımm en sıkan durum bu zaten seni ...bi şekilde senden vazgeçmeyeceklerini düşündüğün bi tarzda anlat çok ayrıntıya girmeden..can sıkıcı bi durum evet haklısın..

SİREMİMS BUNU BULDUM BAK:

İade edilen ürününüzün bedeli, ürün kuruluşumuza ulaştıktan sonra çıkan ilk faturanızın ödenecek tutarından düşülmektedir. :icecream:
:lepi:

yanlız bu işlemi yapabilmesi için takım öncünün talimat vermesi gerekiyormuş pttye herhalde sen demiştin galiba
çnkü diğer türlü ben yapamadımmm
ççıkmadı pttde temsilci nom
artık kredi kartı talimatı verdim

ben dedim evet guclubacismile tabii talimat verilmesi gerekiyo... nasılki kredi kartına veriyosun buna da vericeksin tabii... yoksa hiç çıkarmı nerden bileceklerki :1closedeyes:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:vereliniortak
işte onu diyorum olmaması lazım biri kam.4 biri kam 5 emin olmak için ara sor istersen ama öyle olması gerek bence

vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkis sagol tulcum yardımcı oldugun için artık yarın satış temsilcime gidicem ona sorarım gerçi sordum bilmiyo arasın oda bölge satış temsilcisine sorsun bana cevap versin

kızlar ben bu k4 den 3 adet wish of love ve senses pakedinden istemiştim müşteriler istedi, ama faturamda normal karşısında fiyatı yazanın haricinde, kırmızıyla yazılmış bir de. yani hediyelerin ve promosyonların yazıldığı gibi. miktarındada yine 3 yazıyo ben fotosunu göndetiyorum bi yardımcı olabilir misiniz nedir bu???

Eklentiler

• $avon.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 20
ay kızlar burda böyle bir bölümmü varmış..
bazı sorularım olacak ta..

ben avona baş vuru yaptım..
grup başı temsilci öncüsü olmak istiyorum diye..
istanbuldayım satış temsilcisi olarak başladım..
6 kişi bulursam bu ay temsilci öncüsü olacağım..
5 kişi oldu 1 kişi kaldı neyse aramalarım devam edecek..

sorum şu bölge sorumlusu benim yakalmı bırakmıyor..
yani sürekli arıyor soruyor ne yaptın ne ettin sürekli sıkıştırıyorç..
benim adıma bana sormadan randevular alıyor satış temsilcisi kayıt etmek için..bende sinir oluyorum...
ben yapmayacağım öncülük bırakıcam diyorum..yok içeri kaydını verdim adına 2 kişi kayıt ettim diyor..
beni mecbur bırakıyor..
bebeğim var 8 aylık..bırakacak kimsem yok..
haftada 2 gün kaynanam evde ona bırak ben onun evde olduğu zamanlara ayarlıycam randevuyu diyo banada sinir geliyo...

kağıdını içeri verdim mecbursun temsilci öncüsdü olmaya diyo..

birde ben temsilci buldum diyelim o kişi satış yapamazsa yada yaptı diyelim ki ödemeyi yapmazsa bana yansıyor mu bu durum..
sahaya çık kayıt al diyor tanımadığım insanları nasıl güvenip kayıt alayım ki..

birde almışım sürekli eğitime gidicez falan diyo...

şimdi ben 6 kişi alsam altıma...onlar satış yapsa ben o 6 kişi iel muattap olsam yeterli değil mi ..biz ikimiz ekipiz hep beraber çalışacağız diyo..
sinir geldi çok bunaldım ama bu bölge sorumlusundan yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…