Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

resmen insanlara yalvarırı duruma geldim şu pozisyonda..
ben haleldicem tozunu attırıcam ama bebeğim var 8 aylık napıyım yahuuuu

bu arada ben başlayalı henüz 3 hafta oldu..
k4 de başladım daha k5 bile olmadı ama ümüğüme basıyor kadın...

kızlar sayfaları geri geri okuyorum kafama takılanları şöyle soruyorum ..cevaplayan parmaklarınız dert görmesin ben sıyırıcam yoksa...

eşim iş bankası merkezinde çalışıyor..
benimde iş bankasından hesabıom var o shesaba avon otomatik ödeme talimatı verdim öyle ödeyeceğim faturamı...bir problem çıkmaz heralde daha henüz ödeme yapmadım ilk..

SİREMİMS BUNU BULDUM BAK:

İade edilen ürününüzün bedeli, ürün kuruluşumuza ulaştıktan sonra çıkan ilk faturanızın ödenecek tutarından düşülmektedir. :icecream:

şimdi benim bundan anladığım mesela bu ay siparişleri iptal ettiler müşteriler bende onları geri iade ettim ..
ama hemen arkasından yeni sipariş verebilirim ..o yeni gelen faturadan iadeler düşüyor mu yaniii..
bumudur şekerrr..??

benim bölge sorumlum pek açıklama yapmıyor bana..
sadece başımın etini yiyiyor satış temsilcisi bulmam için...
bugün yine kayıt yaptım ..hemde h,ç kayıt nasıl yapılır görmeden...kendi kendime yaptım..umarım doğru yapmışımdır çünkü 2 ayağım bir pğabuçta..
ben devam edeyim geçmişe dalmaya yetişeceğim size...saolun

süpersin canım yaaaa.
ben k4 den 215 liralık yaptım..
k5 den de sipariş girebilirmiyim şimdi faturası ayrı mı kesilir ki..
ben daha çok acemiyim..

üstteki dudak balmını kullanıyorum harikaaa çoookkkkkk memnunum
bende aldım çok güzel gerçekten..

bkt55 saol cvp verdiğin için..
şu ilk yorumuma ne diyorsun bölge sorumluk hakkımda..beni bu kadar sıkıştırması falan..
onunu da 145 kişi alması gerekiyormuş bu ayki hedefi buymuş benden çıkarıyor ...
bilmiyorum ama ben ondan hiç duymadıklarımı burdan okuyorum şaşırıyorum ..anlaşılan epey bir baş ağrıtıcam bugün :))) kusura bakmayın ..allah razı olsun yardım edenden artık millete yalvarmaktan helak oldum yaaa..

bide nasıl bu kadar satış yapıyorsunzu yaaa...
ah kızım çabuk büyü yaz gelsin bizde satalım bol bo l..10 lu katalogla çalışıyorum ben ..
sürekli dağıtıyorum ..
ve her müşterime yeni katalogtan gönderiyorum ürünlerini teslim ederken..
ve tek başımayım ..kızım ve ben...

merabalar belki topiği okurken görmüşsünzdr bnde temsilciyim ve örenciyim :) bnde 3 aydır avondayım ve takım öncüsü olucm..bildiğime göre ki kesn öle 6 deil 5 üye yeterli o size öle demiştir..birde toplantı ya fln gtmek zorunda deilsiniz yani bnde takım öncüsü olmak için kendi takım öncümle konustum bn hç gitmedm çağırdılar ama mecbur deilsn fln dedi..tabi siz iice araştırın ama..

ayy kızlar k5 ii 350milyonluk yaptm biraz dha bulsamda 425 yapsm su baharatlığı lasam annecm için:) takım öncüme sordum yardımcı olurmusunuz die bn bi kuruşluk bile satmadım demez mii:d:d ayy çok güldm ya sn iisin bnden dioDD

benimde 10 aylık kızım var anlıyorum seni gerçekten zorrr
bende oturduğum site içindee ve bi kç yakın arkadşlarıma satıyorum
bunda bile zorlanıyorummm
para toplarkennn

saol canım bende şu 5 kişiyi toparlasam bende sıfır stres olucam..

çatlamaya filan iyi geliyorlar di mi kızzz ?
bi de tatları nasıl :kedi:
colortrend den bi ruj aldıydım anam o nasıl tat öyleee:sinifsinif: elimi bile sürmedim,öylece duruyorrr
colortrend in hiç bir rujunu beğenmedim..böğğğ

kızlar ben takım öncüsü adayı oldum ve şuan için sadece 3üem var ve takımımın tamamlanması için 2üyeye daha ihtiyacım var taktiklerinizi bekliyorum..
canım bende pembe bir defter var...onu eliem aldım..avon saha çalışması için..
rozetimi taktım..
makyajımı yaptım kızı kocama bıraktım 1 saat dükkan gezdim..tuhafiyeci,markette çalışan kızlar,ve içinde makyaj ürünleri satmayan dükkanlara girdim..
avon ürünü kullanıyormusunuz?
neler kullanıyorsunuz?
cilt tipiniz nasıl?
avon satış temsilcisi hakkında bilginiz varmı?
gibi gibi sorularla kişiye numune ruj verdim..arkasına telefonumu yazdım..
48 saat içinde arayıp numuneyi kullandınız mı?memnunu kaldınız mı?satış yapmayı düşünürmüsünüz?kayıt yapmaya ne zaman gelelim diyip randevu almaya çalıştım...
5 kişiden 1 kişisi tuttu bugünde kayıtını yaptım...
inşallah sendede böyle olur..
bende yeni başladım canım 3 hafta oldu..

hmm bunu sorucam 5 ise tamamlamış oluyorum hayırlısı ile...
toplantılarıo bende öyle duydum ama bölge sorumluk felaket bir şekilde sıkıştırıyor beni..her çarşamba günü öncülerle toplanıyorlarmış beni mecburmuşum gibi zorluyor katılmaya..

bu arada mesela ben şu an bırakmaya karar verdim diyelim ki..5 temsilcim var nasıl bırakabilirim ki..
öyle kendi isteğin ile takım öncülüğünü bırakamıyormusun ki???

huriiiiiiiiiiiii; canım benim sen napmışsın böyle benim kızlarımın baktığı bi selena vardı...orda da bi kız.hiç durmadan,nefes almadan soru soruyordu...yorumlarını ardarda okuyunca kafamçokkarıştı oldum...şaka bir yana aramıza hoşgeldina.s.
hanginden başlasam acaba bi kere temsilciliğin sorumluluklarını bilmeden takım öncüsü olma istediğin biraz cesurca bence...benim 4. ayım,hala tökezliyerek ilerliyorum.burdaki her sayfayı okudum önce,sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular,tulcüğüme ayrıca a.s. teşekkürler,hepimizle tek tek uğraşıyor.
şimdi bebişim var diyosun,yeniyim diyosun ,bölge sorumlusu çok sıkıştırıyor diyosun...bence hepsini bir anda kaldıramazsın.bak bazı arkadaşların sorunları oldu,stok,iade falan .hep takım öncüsü ile irtibat gerektiren konular.benim takım öncüm,aynı zamanda arkadaşımın ablası.evlerimiz çok yakın.bi sabah kahvesine gidiyorum zır zır tlf hiç susmuyor,iki çift laf edemiyoruz...mesela kampanya 22 sinde başlıyo bu ay.ben bunu edadan öğrendim sağolsun .a.s.yoksa saf saf 26 sını bekliyecektim.takım öncüme dedim:ya kusura bakma sana da yoğunluktan doğru dürüst bişey anlatamadım dedi.ya burası olmasaydı...:enbuyukkk:
uzun lafın kısası nacizane fikrim;bi kaç ay bekle.bu iş gerçekten başlarda karışık.önce kendi siparişlerini düzene sok sonra takım öncüsü ol...ayrıca kimse seni böyle bişey için zorlayamaz.hazır hissettiğinde olmalı(ay bu cümle türk filmi gibi oldudelikafadulden)eğer son kararını vermediysen kesin tavrını koy.ararım avonu ,sıkıştırma beni dekaydirigubbakcemile3

bu arada bugün amma başınızı şişirdim yaaa..
napıyım bugün buldum bu bölümü geçmişi okurken kafama takılanları sormak istiyorum zira ilk kampanyam ve ben çok stresliyim..

ben 3 yılı geçtim bu işi yapalı hiç üye bulamadım bende takım öncüsü olmak istiyorum ama üye bulmayınca olmuyor ne yazıkkı

bu ne kısssssss bize hediye bırakmadın.her ay, her ay ...alsanaalsanasmile

aa tul abla kapıo bütün hedieleri bn deil lütfenn ya şu takım öncülüğünü bnde düşünüorm da bnm takım öncm bişe gerekmio bn toplantılara fln gitmiorm dedi..e üye yaparken herşei anlatıosn zaten nie arasınlar ki..şimdiki gençlik dha ii bilio bu işleri:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…