- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.821
eşim iş bankası merkezinde çalışıyor..Havale yapabileceğiniz banka hesap numaralarımız: İş Bankası 1008 (Beşiktaş Şube kodu) 2319900 (hesap numarası), Akbank 787 (Batı Kurumsal Şube kodu) 60500-1 (hesap numarası). Gelen havalenin size ait olduğunun tespit edilebilmesi için açıklama kısmına öncelikli olarak Temsilci numaranızın yazılması gerekmektedir. İnternetten interaktif talimatla ödeme aktarıyorsanız; işlem yapıldıktan sonra açıklama kısmına Temsilci numarasını yazarken ' - ' işareti kullanılmamalıdır. (Temsilci numarası 236316-9 olan kişinin 2363169 olarak yazması gerekmektedir). İş Bankası ya da Akbank'tan yapılan havale işlemlerinde, ödenen meblağa göre havale ücreti değişmektedir ve havale masrafı Temsilcilerimize aittir. Bankada yapılan her işlem, bir ertesi iş günü sistemimizde görülmektedir.
BUNLARIN HARİCİNDE PTT YOLUYLA DA HAVALE YAPABİLİYORSUN
SİREMİMS BUNU BULDUM BAK:
İade edilen ürününüzün bedeli, ürün kuruluşumuza ulaştıktan sonra çıkan ilk faturanızın ödenecek tutarından düşülmektedir. :icecream:
kızlar hu huuuuuuuuuu:teytey: k5 satışları nasıl gidiyor...benim çok iyi500 tl civarında.toplamayayım dedim ama dayanamadım ya.bu katologdan pek ümitli değildim.şaka gibi:geçen ay kampanyayı çok beğenmiştim,260 tl zar zor oldu,bu ay hediyeleri alıcam inş.ama ilk 20.000 aklımı karıştırdı,niye böyle bir sınır koymuşlar ki ...22 sini bekleyemicem sanki çok sevinçliyim,hepinize bol satışlar diliyorum:dance:
bende aldım çok güzel gerçekten..üstteki dudak balmını kullanıyorum harikaaa çoookkkkkk memnunum
süpersin canım yaaaa.
ben k4 den 215 liralık yaptım..
k5 den de sipariş girebilirmiyim şimdi faturası ayrı mı kesilir ki..
ben daha çok acemiyim..
k5 siparişleri nisan 22 den sonra başlıo cnm.ancak ozman girebilirsin.ama sen şimdiden katalog göstermeye başla..
bide nasıl bu kadar satış yapıyorsunzu yaaa...
ah kızım çabuk büyü yaz gelsin bizde satalım bol bo l..10 lu katalogla çalışıyorum ben ..
sürekli dağıtıyorum ..
ve her müşterime yeni katalogtan gönderiyorum ürünlerini teslim ederken..
ve tek başımayım ..kızım ve ben...
bide nasıl bu kadar satış yapıyorsunzu yaaa...
ah kızım çabuk büyü yaz gelsin bizde satalım bol bo l..10 lu katalogla çalışıyorum ben ..
sürekli dağıtıyorum ..
ve her müşterime yeni katalogtan gönderiyorum ürünlerini teslim ederken..
ve tek başımayım ..kızım ve ben...
saol canım bende şu 5 kişiyi toparlasam bende sıfır stres olucam..ben son bikaç aya kadar netten veriyordum ince katalog olduğun da da ama yaşadığın stres çok yoğundu başarıyor en geç 6 da işimi bitirmiş oluyordum ve stok sorunu da yaşamıyordum ama o sıkıntı-stress neydi öyle yaaaa
yoğunluk yaşandığını-hattın kesildiğini ....anlatmak için avonu aradığımda bana tel ile çok kolay ve sıkıntısız verebileceğimi anlattı denedim ve sonuç 0 stres ti ve değmezmiş internet başında yaşanan sıkıntıya ince kat. olduğu ay 4,5 larda tel ile verip bitiriyorum herkese de öneririm kesinlikle.
colortrend in hiç bir rujunu beğenmedim..böğğğçatlamaya filan iyi geliyorlar di mi kızzz ?
bi de tatları nasıl :kedi:
colortrend den bi ruj aldıydım anam o nasıl tat öyleee:sinifsinif: elimi bile sürmedim,öylece duruyorrr
canım bende pembe bir defter var...onu eliem aldım..avon saha çalışması için..kızlar ben takım öncüsü adayı oldum ve şuan için sadece 3üem var ve takımımın tamamlanması için 2üyeye daha ihtiyacım var taktiklerinizi bekliyorum..
hmm bunu sorucam 5 ise tamamlamış oluyorum hayırlısı ile...merabalar belki topiği okurken görmüşsünzdr bnde temsilciyim ve örenciyim :) bnde 3 aydır avondayım ve takım öncüsü olucm..bildiğime göre ki kesn öle 6 deil 5 üye yeterli o size öle demiştir..birde toplantı ya fln gtmek zorunda deilsiniz yani bnde takım öncüsü olmak için kendi takım öncümle konustum bn hç gitmedm çağırdılar ama mecbur deilsn fln dedi..tabi siz iice araştırın ama..
maşalahta o kdr yaklaşmışken baharatlıı alamazsam çıldırırım
maşalahta o kdr yaklaşmışken baharatlıı alamazsam çıldırırım
bu ne kısssssss bize hediye bırakmadın.her ay, her ay ...alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?