- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.941
SiremimS saol cnm:kedi:hangi kampanyada olacağını biliyormusun pekibilmiyorumkismile
h.geldin cnm neresinden urfanın bende urfadayım
açıldımı üyeliğinnn
eğer olmadıysan daha üye sana takım öncümü önerebilirim özelden harikaaaaa
çok memnun kalırrsınn
arkadaşlar selülit kremi hakkında bibilgisi olan yok mu ya,nie cevap vermiyonuz
merkezdeyim cnmm boshayallersmile şimdi öğrenciyim satış kolay olacak ama evde urfada nasıl satılır ya yardım edermisin bana kaydirigubbakcemile5
Kızlar merhaba
Ankarada avon satan bır tanıdıgım olmadıgındn avon temsılcısı olmak istiyorum artık. Fakat temsılcı olmak ıcın para odemek gerekıyormus sanırım? Bılgılendırırsenız cok sevınırım
yeni çıkan bi ürün olduğu için pek kimse bilmio..arkadaşlar selülit kremi hakkında bibilgisi olan yok mu ya,nie cevap vermiyonuz
eyelinerlerı güzel gerçekten renklilerini pek bilemiorm ama..kızlar ben kahverengi saçlar için olan parlaklaştırıcı şampuandan aldım,baya iyi,çok köpürüyor,güzel temizliyor,müşterilerinize tavsiye edebilirsiniz yani.
Bu arada yeni gelen indirim broşüründe 3 farklı renkte likit farlar varya,turkuaz olandan alcam kardeşime nasıl bilen varsa bi cevap verebilirmi lütfen?..
sadece 1 kereliğine mahsus 7.5 tl ödüosunuz fakat ilk faturanızda kazandıınız paradan ödersiniz yani gidip para yatırıp üye olmuosunuz..Kızlar merhaba
Ankarada avon satan bır tanıdıgım olmadıgındn avon temsılcısı olmak istiyorum artık. Fakat temsılcı olmak ıcın para odemek gerekıyormus sanırım? Bılgılendırırsenız cok sevınırım
kzlar nasıl yani ben k4ün sprşlerini yarn veriyorum btş tarihi 22 nisan ödemeyi 22 nisana kadr yapmam mı gerekyr ?
bu sınır düşme olayı kesinmi cnm,k6 da mı düşüyor
slm kızlar burda tanıdıgım avon satan yok ben üye degilde alış veriş yapmak istiyorum.
netten sipariş girişide var adresimi verip tanımadıgım birisinin evime gelmesinide istemiyorum nasıl yapsam acaba.bilmiyorumkismileohaoldumsmile
sizce bu şekil güvenlimiakannehir
hoşgeldin cicima.s.
acı ama gerçekkötükedihüso:avon da hediyeleri 10 katolog siparişi karşılığında veriyor.8.5 tl yani...hediye limitini doldursan bile 10 kat almazsan hediye yooook...geçen ay 5 katologla işimi görmüştüm ama hediye için 5 daha istedim...şimdi koycak yer bulmadım .eeeee para da verdim ,atamadım...kızlarıma verdim avonculuk oynuyorlar.biri müşteri oluyor,diğeri temsilci. kaydirigubbakcemile3
kam 7- 8-9-10 da 75 değil 40 tl oluyor sınır
kızlar 2 sorum olacak..
1. 22 nisanda fatura ödeme tarihi...ma ben 20 nisanda sipariş girdim bunu ödemesini ne zaman yapıcm atıyorum 150 liralık sipariş girdim 20 nisanda ödemesi ne zaman oluır yine 22 nisanda mı ödemek zorundayım...
2.ben hesaplıyorum hesaplıyorum kazanç %25 çıkıyor...
ama bölge sorumlum bana satış temsilcisi saatığı ürününü % 33 ünü alıyor dedi???
karaman dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?