Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar avonun yeni dediği masaj başlıklı selülit kremi nasıl, hiç kullanan var mı, işe yarıyor mu gerçekten az da olsa...avona pek inancım kalmadı da....

h.geldin cnm neresinden urfanın bende urfadayım
açıldımı üyeliğinnn
eğer olmadıysan daha üye sana takım öncümü önerebilirim özelden harikaaaaa
çok memnun kalırrsınn
[/QUOTE]

merkezdeyim cnmm boshayallersmile şimdi öğrenciyim satış kolay olacak ama evde urfada nasıl satılır ya yardım edermisin bana kaydirigubbakcemile5

h.geldin cnm neresinden urfanın bende urfadayım
açıldımı üyeliğinnn
eğer olmadıysan daha üye sana takım öncümü önerebilirim özelden harikaaaaa
çok memnun kalırrsınn

merkezdeyim cnmm boshayallersmile şimdi öğrenciyim satış kolay olacak ama evde urfada nasıl satılır ya yardım edermisin bana kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

ben urfalı değilim tayin dolayısıyla burdayım
bebeğim var benimde anca oturduğum site içinde isteyene
dışarı açılamıyorum maaleseff
isterdim yardım etmek
şimdi kayıt verdin mi sen avonaa
vermediysen t. öncüm çok ii
o konuda yardım edebeilirim anca sana
urfalı mısın?

kızlar ben kahverengi saçlar için olan parlaklaştırıcı şampuandan aldım,baya iyi,çok köpürüyor,güzel temizliyor,müşterilerinize tavsiye edebilirsiniz yani.
Bu arada yeni gelen indirim broşüründe 3 farklı renkte likit farlar varya,turkuaz olandan alcam kardeşime nasıl bilen varsa bi cevap verebilirmi lütfen?..

merkezdeyim cnmm boshayallersmile şimdi öğrenciyim satış kolay olacak ama evde urfada nasıl satılır ya yardım edermisin bana kaydirigubbakcemile5

ben urfalı değilim tayin dolayısıyla burdayım
bebeğim var benimde anca oturduğum site içinde isteyene
dışarı açılamıyorum maaleseff
isterdim yardım etmek
şimdi kayıt verdin mi sen avonaa
vermediysen t. öncüm çok ii
o konuda yardım edebeilirim anca sana
urfalı mısın?
[/QUOTE]

ewet urfalıyım ben daha sipariş vermedim ama takım öncüm öle ilgisiz değil bi memnuniyetsizliğim olursa sizinkine geçerim kaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba
Ankarada avon satan bır tanıdıgım olmadıgındn avon temsılcısı olmak istiyorum artık. Fakat temsılcı olmak ıcın para odemek gerekıyormus sanırım? Bılgılendırırsenız cok sevınırım

arkadaşlar selülit kremi hakkında bibilgisi olan yok mu ya,nie cevap vermiyonuz
yeni çıkan bi ürün olduğu için pek kimse bilmio..

eyelinerlerı güzel gerçekten renklilerini pek bilemiorm ama..
sadece 1 kereliğine mahsus 7.5 tl ödüosunuz fakat ilk faturanızda kazandıınız paradan ödersiniz yani gidip para yatırıp üye olmuosunuz..
kzlar nasıl yani ben k4ün sprşlerini yarn veriyorum btş tarihi 22 nisan ödemeyi 22 nisana kadr yapmam mı gerekyr ?

tabiki hyr fatura vade günü yazıo o zmn ödersn......

slm kızlar burda tanıdıgım avon satan yok ben üye degilde alış veriş yapmak istiyorum.
netten sipariş girişide var adresimi verip tanımadıgım birisinin evime gelmesinide istemiyorum nasıl yapsam acaba.bilmiyorumkismileohaoldumsmile
sizce bu şekil güvenlimiakannehir

cnm nerdesn sn yardımcı oluruz bz..

dağıtsana apranaxcım ben 20 kat. zor yetiriyom valla yaaa ...daha da sipariş gelir..

yok 15 gün sonraya atar yani bi sonraki aya kalması gerek...ve evet kat. fiyatını dikkate alırsan %25 yok geliş listesini dikkat alırsan %33 kar..
10 tl diyelim kat. fiyatı kazancın 2,5 tl yani %25
ama geliş fiyatı 7,5 tl ya o ürünün bu defa kazancın%33 denir
hepsi aynı kapıya çıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…