Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bna birisi avon ulaşabileceğim telefonu verebilir mi?bölge sorumlum ısrarla takım öncülüğünü bırakamayacağımı söylüyor kriz geldi artık yeter..beni madına randevu veriyor oraya buraya...
istemiyorum diyorum olmaz diyor ..
çıldıracağım inat geldi..
lütfwen bana telefon verin şunu avona şikayet edicem ve kaydımın alınmasını isteyeceğim..

Müşteri ıletişim Merkezi:
Telefon: (0212) 473 11 11
Faks: (0212) 473 12 12
Çalışma saatleri, hafta içi hergün 07:45 - 20:

bunu buldum canım her türlü konuda yardım için diyorr umarım işine yarar..

evets arı fırcalı super yaaaa
bi kaç kişi beğenmemiştii
dee
ondan sordumm

hmmm demek öyle sğl cnm

sarı fırçalı rımel mi?

yok bana t. öncüm şöle demişti yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettiğin kişi ilk 2 siparişini verdiğinde alınıyormuş para

canım kayıt ettiğin kişiler ilk siparişlerini verdikten sonra paran yatıyor kampanya bitiminde benim geçen ay kayıt ettiğim 2ki,şininki bu ay yattı vce bu kampanyada yaptığım 4kayıtın parası 22sinden sonra yatacak

Kızlar bu siparişimde kendime makyaj numune setide istemiştim.rujları için.13 tane ruj numunesi var sadece ve renkleri hemen hemen birbirine çok yakın.sinir oldum yaaa.daha önce alan varmı o numune setinden herkesemi öyle geliyo acaba

ne kdr yatıo cnm kişi başı?
birde her siparişinde yne üyelerinden para alıyorlar mı takım öncüleri

kzlar nasıl yani ben k4ün sprşlerini yarn veriyorum btş tarihi 22 nisan ödemeyi 22 nisana kadr yapmam mı gerekyr ?

hayır canım 150 tl ye kadar olanların vadesi faturalandıktan itibaren 15gün 150tl ve üzerindeki siparişlerinin vadesi de 30gün canım vadenin kampanya bitişiyle hiçbir alakası yok

bence k4te yer alan serumlu hediye setini dene canım yağlı ve karma ciltler için anew serisinin tüm yaşlar için ürünleri oldukça güzel

kızlarr kayıt ettiğiniz kişiler sizin satışlarınızı etkilenmiyomu çok yakınlardaki kişileri kayıt yapmayın bence :))

ben arkadaşıma getirtmiştim 13-14 ruj ,7-8 tanede fondöten numunesi vardı bayaaa farklı renklerdi sadece 2 tanesi aynıydı ...sanş gibi bişey canım..

selamlar kızlar,
bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum ama hakkında pek bilgim yok

bu işi her yönüyle bana anlatabilir misiniz?

ben arkadaşıma getirtmiştim 13-14 ruj ,7-8 tanede fondöten numunesi vardı bayaaa farklı renklerdi sadece 2 tanesi aynıydı ...sanş gibi bişey canım..

çok sağol tulcum.aslında bütün rujların numuneleri olsaydı ne güzel olurdu :)))))

eda ; tesekkur ederım cevabın ıcın
rica ederm cnm

selamlar kızlar,
bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum ama hakkında pek bilgim yok
bu işi her yönüyle bana anlatabilir misiniz?
cnm bak ilk kayıt olduunda faturanla beraber 7.5 lira üyelik parası var 75 altı için kargo parası var kataloglar parayla ödemeni sn nasıl istersn öle oluo ister elden bankadan ister kredi kartı fln..

slm kızlar katalog 5 eline gecen varsa neler indirimde azıcık bilgi verebılır mı

cnm öğrenmek istediğin bi ürün varsa söle indirmdemi deilmi sölim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…