- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.981
bi kaç kişi beğenmemiştiievets arı fırcalı super yaaaa
violetbohemian kullanıcısından alıntı
SiremimS saol cnmhangi kampanyada olacağını biliyormusun peki
bende avona mail attım bunun için kimse kesin birşey söyleyemiyor.14 kampanyada 4 kamp. galiba ama hangisinde başlayıp hangisinde bitecek
KIZLAR AVONDAN ARADILAR BUGÜN:40 TL LİMİTİN BELİRLİ AYLARI YOKMUŞ.HER SENE DEĞİŞİYOR DEDİ KIZ.BİZ ÖYLE BİŞEY OLDUĞUNDA HEPİNİZE MAİL YA DA SMS ATARIZ DEDİ...
sarı fırçalı rımel mi?
yok bana t. öncüm şöle demişti yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettiğin kişi ilk 2 siparişini verdiğinde alınıyormuş para
canım kayıt ettiğin kişiler ilk siparişlerini verdikten sonra paran yatıyor kampanya bitiminde benim geçen ay kayıt ettiğim 2ki,şininki bu ay yattı vce bu kampanyada yaptığım 4kayıtın parası 22sinden sonra yatacak
kzlar nasıl yani ben k4ün sprşlerini yarn veriyorum btş tarihi 22 nisan ödemeyi 22 nisana kadr yapmam mı gerekyr ?
yaş 31 arkadaşım,malum yaşlılık belirtileri başladı:1no2:...şimdiiiiiiiiiiiii...benim cildim yağlı.bugüne kadar bişeyler kullandım ama memnun kalmadım...en son solıtıons serisinden gözenek sıkılaştırıcı tonik kullanıyırum her sabah...akşamları da şu 3. ay gelen solıtıons berrak görünüm veren gece kremini kullanıyorum...ama aklım karışık.herkes avonun solıtıons serisi iyi değil anew iyi diyorlar...
soruma gelince: anewe kara verdim ama şöyle birşey duydum,avrupada kadınlar yaş serisinin bir altını kullanıyorlarmış.mesela benim 30 + kullanmam gerek ya...bir cilt uzman doktoru bunu söylemişti "Türkler yanlış yapıyor avrupada kadın 31 yaşındaysa 25+ kullanıyor,yoksa cildinizi yaşlılığa erken alıştırırsınız" doğru mu acaba...CADIARZU
ve 2. sorum:anew de bir sürü seri var mesela 25+ alıcam diyelim.o serinin hepsini kullanmaya 24 saat yetmez ki:)) hangisini kullanayım serum,göz altı ,göz üstü,gece ,gündüz,canlandırıcı jel,yenileyici krem:uhm:
tabi saklıyorum ben zaten 3kampanya boyunca ürün değişimi,iadesi ihtimali açısından faturanın saklanması önemli bir poşette tüm faturalarımı saklıyorum canım..ya birde faturalarınızı saklıyormusunuz kızlar...zaman geçsede
Kızlar bu siparişimde kendime makyaj numune setide istemiştim.rujları için.13 tane ruj numunesi var sadece ve renkleri hemen hemen birbirine çok yakın.sinir oldum yaaa.daha önce alan varmı o numune setinden herkesemi öyle geliyo acaba
ya birde faturalarınızı saklıyormusunuz kızlar...zaman geçsede
ya birde faturalarınızı saklıyormusunuz kızlar...zaman geçsede
ben arkadaşıma getirtmiştim 13-14 ruj ,7-8 tanede fondöten numunesi vardı bayaaa farklı renklerdi sadece 2 tanesi aynıydı ...sanş gibi bişey canım..
rica ederm cnmeda ; tesekkur ederım cevabın ıcın
cnm bak ilk kayıt olduunda faturanla beraber 7.5 lira üyelik parası var 75 altı için kargo parası var kataloglar parayla ödemeni sn nasıl istersn öle oluo ister elden bankadan ister kredi kartı fln..selamlar kızlar,
bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum ama hakkında pek bilgim yok
bu işi her yönüyle bana anlatabilir misiniz?
slm kızlar katalog 5 eline gecen varsa neler indirimde azıcık bilgi verebılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?