- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #6.961
yaş 31 arkadaşım,malum yaşlılık belirtileri başladı:1no2:...şimdiiiiiiiiiiiii...benim cildim yağlı.bugüne kadar bişeyler kullandım ama memnun kalmadım...en son solıtıons serisinden gözenek sıkılaştırıcı tonik kullanıyırum her sabah...akşamları da şu 3. ay gelen solıtıons berrak görünüm veren gece kremini kullanıyorum...ama aklım karışık.herkes avonun solıtıons serisi iyi değil anew iyi diyorlar...
soruma gelince: anewe kara verdim ama şöyle birşey duydum,avrupada kadınlar yaş serisinin bir altını kullanıyorlarmış.mesela benim 30 + kullanmam gerek ya...bir cilt uzman doktoru bunu söylemişti "Türkler yanlış yapıyor avrupada kadın 31 yaşındaysa 25+ kullanıyor,yoksa cildinizi yaşlılığa erken alıştırırsınız" doğru mu acaba...CADIARZU
ve 2. sorum:anew de bir sürü seri var mesela 25+ alıcam diyelim.o serinin hepsini kullanmaya 24 saat yetmez ki:)) hangisini kullanayım serum,göz altı ,göz üstü,gece ,gündüz,canlandırıcı jel,yenileyici krem:uhm:
vvoooovvvv çastır .astır kim tutar beeeeeeeeeeeeeeeeeayy banada istanbuldan birilerini bulun takım öncüsü olucm tutmayın bniD: sonra bölge sorumlusu olcam sonra avonu alcm tutmayın bniii :
kzlar nasıl yani ben k4ün sprşlerini yarn veriyorum btş tarihi 22 nisan ödemeyi 22 nisana kadr yapmam mı gerekyr ?
ben urfalı değilim tayin dolayısıyla burdayım
bebeğim var benimde anca oturduğum site içinde isteyene
dışarı açılamıyorum maaleseff
isterdim yardım etmek
şimdi kayıt verdin mi sen avonaa
vermediysen t. öncüm çok ii
o konuda yardım edebeilirim anca sana
urfalı mısın?
sğl cnm kesin bilgi ii olduu :)kam 7- 8-9-10 da 75 değil 40 tl oluyor sınır
sarı fırçalı rımel mi?ay kızlar su panaromadakı yenı cıkan rımelden aldım cok superrrrrrrrrrrrr resmen tarak gıbı ayırdı kırpıklerımı acayıp begendım
yok bana t. öncüm şöle demişti yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettiğin kişi ilk 2 siparişini verdiğinde alınıyormuş parasaol canım benim..
yani be nbu 5 kişiden kayıt ettiğim için paramı alırım..sonra bu kişiler hiç sipariş vermezse ben prim alamam 3 ay sipariş vermezlersede zaten ototmatikmen temsilcilikleri gider..
tamam çaktım şimdi ..oh be nsıl bir rahatlık geldi ki sormayın..
az kaldı azzzzzz.....bugünüde atlatıyım süper olacak herşey..
sarı fırçalı rımel mi?
yok bana t. öncüm şöle demişti yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettiğin kişi ilk 2 siparişini verdiğinde alınıyormuş para
ay kızlar su panaromadakı yenı cıkan rımelden aldım cok superrrrrrrrrrrrr resmen tarak gıbı ayırdı kırpıklerımı acayıp begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?