Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bi kere evet madem kullanıcan solutions olmasın derim,(memnun olanlarda var elbet) anew i hiç düşünmeden öneririm..

evet dediğin bi şekil doğru şöyle ki;toplantıda anlatılanlar,yaşınız 31 ise mesela 3 -4 yaş opsiyon var yani 25 + kullanılabilir yani öncelikle temizleyicisi şart,göz etrafında sorun olduğunu düşünüyorsan gerekir ama iyiyse ertelenebilirgöz altı-üstü kremi ve diğer gereken gündüz kremi ve gece kremi ilk sıradaki bu 3 parça derim....diğerlerini gerek olduğunda eklersin ......

ayy banada istanbuldan birilerini bulun takım öncüsü olucm tutmayın bniD: sonra bölge sorumlusu olcam sonra avonu alcm tutmayın bniii:
vvoooovvvv çastır .astır kim tutar beeeeeeeeeeeeeeeee
ama sıyırılacak bişiy..
bugün 4. temsilcimi kayıt edecektim saat 4 e randevulaştık..kuzenimin arkadaşı kuzen aradı gelemiyoruz işimiz çıktı..çıldırdım kıza bağar çağarrr..
sonra temsilci olacak şahısı aradım meşgule verdi bir daha aradım telefonunu kapattı..
sonra kuzeni aradım bas bas bağrdım...kpadım telefonu ağla ağla sinirden içim çıktı...
hastaneye gitmem lazımdı iptal etmiştim kayıt yapcaz die...
kuzernde kızdı bana oda haklı ama bende haklıyım..söz verildim mi tutmalı insan..ekmeğimle oynuyor pzartesiye kalırsa 170 lira kaybım olacaktı..ama eşim bana kıyamdı beni kayıt et onun yerine dedi..
bu arada yazımı okuyunca kendime kızdım uzaktn öyle görünüyor ..
sizede anlattım 3 haftadır bölge sorumlusu başımın etini yiyiyor sürekli birilerini buluyorum kayıt günü iptal ediyorlar ,ya kadın gelemiyor,yada temsilciler gelemiyor,yada ben kızımı bırakamıyorum..
daha bu sabah konuşup gelicem diyen kişi tam satinde gelemiyorum diye haber gönderince telefonunuda meşgul yapıp kpatınca resmen kan beynime sıçradı..
.

kzlar nasıl yani ben k4ün sprşlerini yarn veriyorum btş tarihi 22 nisan ödemeyi 22 nisana kadr yapmam mı gerekyr ?

Son düzenleme:
ay bende takım oncusu oldum 3 kısıyı bugun doldurdum kımlık fotopkıpısını unutmusum delı kafam

hafta sonuda bır uyem daha var ya kımse olmak ıstemıyor anlamıyorum yanı ucuza almak varken neden ıstemıolar

canım
eşim bugün bir laf etti...
"kimse senin için bişey yapmaz herkesi kendisi için birşey yapacağına inandırmalısın...."
nasıl doğru bir laf..ben öyle yaklaşıyorum ki benim için yapması gerekiyormuş gibi hissediyordu karşımda ki...
önemli olan kendisi için bir şeye başlaması..bu arada bende almamışım üfus cüzdanı fotokopisini..:)))

kızlar avonun solıtıon seirisndeki renk bozuklukları için cildi berraklastıran krem hediye gelmişti bana kullanıyorumm ama sanki sürünce cildimi yanma yapıyo bu
doğalmı....

ewet urfalıyım ben daha sipariş vermedim ama takım öncüm öle ilgisiz değil bi memnuniyetsizliğim olursa sizinkine geçerim kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]
opuyorumnanaktan ok cnm
kam 7- 8-9-10 da 75 değil 40 tl oluyor sınır
sğl cnm kesin bilgi ii olduu :)

off moralim bozuk geçen aylar iyidi de bu ay hiç iyi gitmiyo satışım.daha 150 kadar oldu.ne makyaj paleti nede kvonozlar hayal olcak bu gdişle hepsi.kımse beyenmedı katoloğu yaa:

kendinizi hırpalamayın kızlar...
ne bileyim ben bir soğuyorum bir ısınıyorum..
bugün bölge sorumlusu ile son kayıtımı almya gideceğiz...

kızlar ne soracağım ben kyıt alıyorum ama bu kişiler bu ay öteki ay satış yapmazlarsa bana zararı ne olur..
yani diyelim ki 2 tnesi hiç sipariş girmedi nolur???

saol canım benim..
yani be nbu 5 kişiden kayıt ettiğim için paramı alırım..sonra bu kişiler hiç sipariş vermezse ben prim alamam 3 ay sipariş vermezlersede zaten ototmatikmen temsilcilikleri gider..
tamam çaktım şimdi ..oh be nsıl bir rahatlık geldi ki sormayın..
az kaldı azzzzzz.....bugünüde atlatıyım süper olacak herşey..

ay kızlar su panaromadakı yenı cıkan rımelden aldım cok superrrrrrrrrrrrr resmen tarak gıbı ayırdı kırpıklerımı acayıp begendım

ay kızlar su panaromadakı yenı cıkan rımelden aldım cok superrrrrrrrrrrrr resmen tarak gıbı ayırdı kırpıklerımı acayıp begendım
sarı fırçalı rımel mi?
yok bana t. öncüm şöle demişti yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettiğin kişi ilk 2 siparişini verdiğinde alınıyormuş para

violetbohemian kullanıcısından alıntı
SiremimS saol cnmhangi kampanyada olacağını biliyormusun peki

bende avona mail attım bunun için kimse kesin birşey söyleyemiyor.14 kampanyada 4 kamp. galiba ama hangisinde başlayıp hangisinde bitecek

KIZLAR AVONDAN ARADILAR BUGÜN:40 TL LİMİTİN BELİRLİ AYLARI YOKMUŞ.HER SENE DEĞİŞİYOR DEDİ KIZ.BİZ ÖYLE BİŞEY OLDUĞUNDA HEPİNİZE MAİL YA DA SMS ATARIZ DEDİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…