Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet tul.cum yeni temsilci olmuduğum zamanlardı.

kaç defa şahit oldum.işide bilmiyorum tabii.

sonra söylediğimde yok kampanya bitti filan dedi.

meğer b.sorumluluğunu bırakmış sonradan haberim oldu.

demekki sorumlu olanların ayrıcalıkları var...

panaromadan istemiştim arkadaşa gayet güzel kumaşı rengi fln beğendik
şimdide anneme düşünüyorum hem çantasını hemde cüzdanını
bence güzelll dirr oda cüzdanın kumaşından olduğuna göre

çok tşkler canım bende şimdi senin mesajını görmeden yazmıştım tmm güzelse müşterime sölim alsın kaydirigubbakcemile5

olabilir neden olmasın ...
amma velakin verdiğin sipariş ettiğin ürünlerin hepsi k5 den sayılır :)))

mesela senin sattyığın fondoten k4 de 7 lirayken k5 de 15 lira..
çarşamb günü sipariş veririsen o fondoteni 15 liradan sipariş etmiş olursun....
kih kih kih yapma öyle bir şey herşey elinde kalır hehehehehe

aynı zamanda grubumuzda bakım ve makyajla ilgili video paylaşımlarında bulundum isterseniz bi göz atın

umarım işinize yarar...

gruba daldık kam.unuttuk ben kam.4 bitti demiştim ama şu an 120 tl oldu sanırım 150 yapıp yarın giricem ...kam.5 de bayaaa iyi gidiyor...umarım herkesin iyidir kızlarrr...

benim de 200 küsür oldu ama 22 sinde k.5 den sipariş vericem 28 inde faturam var inşalah 28 inden önce gelir ki siparişim takılmazbilmiyorumkismile

gruba daldık kam.unuttuk ben kam.4 bitti demiştim ama şu an 120 tl oldu sanırım 150 yapıp yarın giricem ...kam.5 de bayaaa iyi gidiyor...umarım herkesin iyidir kızlarrr...

benim de 200 küsür oldu ama 22 sinde k.5 den sipariş vericem 28 inde faturam var inşalah 28 inden önce gelir ki siparişim takılmazbilmiyorumkismile

benimde k4 den 3 faturam ödenmeyi bekliyor hala para toplamakla meşgulüm...
k5 den de 130 liralık sipariş var bakalım ....

Kızlar avonun colour trend serisinde bikini diye bi ruj vardı.nar çiçeği renginde.o rujdan elinde olan var mı?Başka hiç bi markada aynı rengi bulamadım ((((

canım o şekilde olmaması gerek ben de takım öncüsüyüm evet arada biz de stant kuruyoruz katalog veriyoruz panaromadan ve genel mantıktan bahsediyoruz kendi numaramızı verip temsilcimizin numarasını alıyoruz,arıyoruz. ardından mailini msnini falan da ekliyoruz ki ilk siparişlerinizi takım öncünüzün girmesi gerekiyor mail aracılığıyla ürün kodlarının kolayca ulaştırılabilmesi için.temsilcilerimin siparişlerini girdikten sonra arayıp telefonla tekrar teyit ediyorum ilk faturası kesilip siparişlerle eline geçtikten sonra da buluşup birlikte şifre alıyoruz ve internet kullanılıcılığını nasıl sipariş girişi yapıldığını öğretiyorum,ayrıca ürün ve sistemin işleyişine dair birlikte alıştırmalar yapıyoruz iki kez buluşarak. bu işleyiş böyle devam eder bence sen biran önce takım öncüne yani seni kayıt eden kişiye ulaşıp siparişlerini ver ve ilgisizlikten hoşnut kalmadığını belirt. elini çabuk tutmanı öneririm çar günü 16:00da bizim bölge kapanışı olacak,kampanya bitmeden siparişlerin işlensin

kızlarrrr! nerelerdesiniz....herkes faceye kaçmış...buraya da yazalım gelip gidiyorum kimsecikler yooookmafoldumben

kızlarrrr! nerelerdesiniz....herkes faceye kaçmış...buraya da yazalım gelip gidiyorum kimsecikler yooookmafoldumben

evet ya burayı unutmayalım biz burdayız

ay aslında öyle oluyor bliyormusun...
kızlar bak yakarım bu topiği ona göre herkes buraya gelsin..
bizim anneler topiğide böyle oldu millet faceye kaçıyordu..yakarım nan topikleriiii

[/URL][/IMG]

yak huri,topiği değil ama faceyikötükedihüso
kızlar k6 için sabırsızlanıyorum...neler var acaba?büyük kızım diyor ki" aman anne,her ay bekliyosun katoloğu,hep aynı şeyler var ,niye heyecan yapıoyosun anlamadım:)"haklı çocuk..:icecream:.kızlar aklıma ne geldi? avonun diğer ülke katologlarının ürünleri daha çeşitli,bizde birlik olup vereliniortakavona mail atalım,ürün yelpazelerini genişletsinler,spor ayakkabı bile gördüm ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…