- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.141
cüzdanı gördüm ama çantayuı görmedim..cüzdan gayet şık ve rengi hoştu bal rengi gibi yılan derisi gibiydi..bende bnu ay 2 çanta siparişi aldım bakalım ...
tmm saol canım sipariş gününe kadar beklim o zamana kadar geçen ayki panoramadan çantayı alan varsa fikirlerini söylerlerse güzelmi değilmi bakarız artıkbilmiyorumkismile
arkadalar ben kampaya 5teki yılan derisi görünümlü sarımsı bir çanta varya 24 tl olan onu sorcaktım varmı alan acaba bir müşterim alcak gibi oldu ama nasıldır diye karar veremedi alan varmı aranızda güzelmidir acababilmiyorumkismile
panaromadan istemiştim arkadaşa gayet güzel kumaşı rengi fln beğendik
şimdide anneme düşünüyorum hem çantasını hemde cüzdanını
bence güzelll dirr oda cüzdanın kumaşından olduğuna göre
bölge kapanış günününden sonra verilen siparişler bir sonraki kampanyaya sayılıyoya kızlar benim kampanya 4 ten 300 küsürlük siparişim var şuan salı günüde bizim bölge kapanışı yapılıyı çarşamba günü sipariş versem kampanya 5 panaromadaki hediyeyi alabilirmiyim??
gruba daldık kam.unuttuk ben kam.4 bitti demiştim ama şu an 120 tl oldu sanırım 150 yapıp yarın giricem ...kam.5 de bayaaa iyi gidiyor...umarım herkesin iyidir kızlarrr...
benim de 200 küsür oldu ama 22 sinde k.5 den sipariş vericem 28 inde faturam var inşalah 28 inden önce gelir ki siparişim takılmazbilmiyorumkismile
hayır bi semt pazarında stant kurmuşlardı orda başvuru yaptım elime 3 tane katalog verdiler numaramı aldılar msj la bildirilecek şifren dediler ama msj gelmedi siparişleri nasıl vericem bilmiyorum aslında hiçbişe bilmiyorum:kedi:
yaptığımız siparişlerden alıyor mu cnm?
evet canım verdiğimiz sipariş tutarlarında da %1 ile %8 oranları arasında değişen komisyon kazanıyor takım öncüleri..bn de daha yeni takım öncüsü oldum inş. bu ay almaya başlayacağım komisyonlarımı..
evet ya burayı unutmayalım biz burdayızkızlarrrr! nerelerdesiniz....herkes faceye kaçmış...buraya da yazalım gelip gidiyorum kimsecikler yooookmafoldumben
kızlarrrr! nerelerdesiniz....herkes faceye kaçmış...buraya da yazalım gelip gidiyorum kimsecikler yooookmafoldumben
evet ya burayı unutmayalım biz burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?