- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.161
yak huri,topiği değil ama faceyikötükedihüso
kızlar k6 için sabırsızlanıyorum...neler var acaba?büyük kızım diyor ki" aman anne,her ay bekliyosun katoloğu,hep aynı şeyler var ,niye heyecan yapıoyosun anlamadım:)"haklı çocuk..:icecream:.kızlar aklıma ne geldi? avonun diğer ülke katologlarının ürünleri daha çeşitli,bizde birlik olup vereliniortakavona mail atalım,ürün yelpazelerini genişletsinler,spor ayakkabı bile gördüm ben...
temmuz ayında yokum ben..bakalım sipariş felan nasıl olcak geçisi bir dres veriyorum şehir dışında olunca öyle mi yoksa 1 ay fos mu geçecek ...
oooooooo çok iimiş yaaa bunu bana sölememiştii t.öncümmm aklinialirimsmileyaptığımız siparişlerden alıyor mu cnm?
evet canım verdiğimiz sipariş tutarlarında da %1 ile %8 oranları arasında değişen komisyon kazanıyor takım öncüleri..bn de daha yeni takım öncüsü oldum inş. bu ay almaya başlayacağım komisyonlarımı..
merhabaaa kızlarr 2 gün kaldı siparişee ve ben daha ne kdrlık old. bilmiyorum bileee
boshayallersmile
yak huri,topiği değil ama faceyikötükedihüso
kızlar k6 için sabırsızlanıyorum...neler var acaba?büyük kızım diyor ki" aman anne,her ay bekliyosun katoloğu,hep aynı şeyler var ,niye heyecan yapıoyosun anlamadım:)"haklı çocuk..:icecream:.kızlar aklıma ne geldi? avonun diğer ülke katologlarının ürünleri daha çeşitli,bizde birlik olup vereliniortakavona mail atalım,ürün yelpazelerini genişletsinler,spor ayakkabı bile gördüm ben...
ayy cnm bnm bn sizlerden hç sıkılırmıyım bu ara moralim çok bozuk hç ii deilim :sinifsinif:huriş hoşgeldinnn,kaç gündür boş burası yav,eda bile sıkıldı kaçtı
nisan ayında ne kadarlık siparişe ne hediye geliyo bilen yardım edebilr mi acaba
ACİL CEVAPP merhaba kızlar cevap verirseniz sevinirim...sayfa 16 daki banyo köpükleri varya kremsi çilek kokulu köpük alanna lavanta kokulu ve herhangi bir adet banyo köpüğü hediye diyoya...
burda bir çilek kokuluyu,birde kendi tercih edeceğimiz banyo köpüğünün kodunu gireceğiz değilmi...lavanta olanı girmeye gerek yok dimi onu belirtmişler çünkü sadece 2.sinimi gircezz cilek kokulu olan ve tercih ettiğimizimi
bişey daha sorcam canlarım yaa şimdi bu ay 100 ytllik siparişim var benim....ama geçen aydan 35 ytl..kesilcek iade olduğu için faturamdan...bu halde gelen fatura 65ytl olacağı için kargo parası ödicem dimi öle hesaplarlar dimi....
kızlarrr sanşa bakın ki az önce laptop un şarj kablosu cıtır cıtır etti gitti ve şarl 20 dk.lık anca yetecek ...yarın gelicek yenisi eğer bi sorun çıkarsa ben bikaç gün yokum,155 tl lik ipariş giricektim kam.4 den .3.sipariş ...darısı kam.5 e inşallah
hepinizi öpüyorum şimdilik by
bi de face bakayım bitecek şarj..
ayy cnm bnm bn sizlerden hç sıkılırmıyım bu ara moralim çok bozuk hç ii deilim :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?