Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bildim ben niye olduğunu:icecream:...çocukcağız bana da bana da dedi,ona avon almadın,küstü işte he miiiii?lmaz:

ahh ahh o kdr basit olsa onun istediğin avon olsn neler alırdım ama işte olmuo:sinifsinif: ayy bak bugn çok ağladm ağlatmayın bni yine salya sümük :sinifsinif::çok üzgünüm:

slm bende 1 yıla yakın satış yapıyorum ama erkek far away yok diye biliyorum..bu ay bişey satamadım katolog falanda almadım yawfisfisfisfisfisfisfisfisfis

iyi akşamlar kızlar.yeni katalogtaki 5. kampanyadaki avon care seti var onu kullanan varmı güzelmi memnun musunuz

gelmem mi buraya yapamam ki burasızopuyorumnanaktan
signature var ama acaip ağır bide full speed var ahh ahh sewgilime almıştmm :sinifsinif:

bacım FULL SPEED ESSENCE VE PERCEİVE COM GÜZEL VE KALICI

tşkler kızlarr
ımperfect kalıcı değilmiş eşim sevmedidee
kalıcı olan arıyorum sağolunnn
full speedi biliyorum ama diğerini değil
bkm hangisini isterse :)
şu erkek cüzdanı hediyelinden istioda ungoraa oda çok pahalı yaww

panaromadaki değiştirileblr küpe seti nsl ki acaba kızlar bln var mı?
yada fkri olan?

ya kızlarrr sipariş günü gelmeden soruma bi cevap lütfen k5de banyo köpükleri varya çilekli alana bi tane lavantalı ve tercih ettiğiniz biri bedeva diyoya...çileklinin kodunu gircez ok....tercih ettiğimizide giricez...lavantalıyı onlar belirlemiş zaten onun kodunuda gircezmi..

3ünün de kodunu gircezmi yani yoksa 2 sinin mi

sonra bi tane daha ekstradan banyo köpüğü gelmesinde acil cevappp

bu da evet canım aynen dediğin gibi:)ama bence 65 i 75 e tamamla .kendine 10 tl lik bişey al ...nasıl olsa havadan 7.5 tl kargoya vereceksin.

ya da panaromadan al k5 te satarsın ..nasıl istersen...:hulya:

ay sağol canım ya yanlıs yapmim diye aklım cıkıyo :))) teşekkürler tatlımm

zevk ama ben fullspeed pek begenmedim hiç kalıcı değil hele eşimm hiç begenmedii:)

escim babam kullnmıştı bi ara aslında bende beğenmedim full speedii
bayıyo resmenn...

hayır 65tl olması sizin sorununuz değil sizden kargo ücreti talep edilmeyecektir.

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
eeesss kullanıcısından alıntı
ACİL CEVAPP merhaba kızlar cevap verirseniz sevinirim...sayfa 16 daki banyo köpükleri varya kremsi çilek kokulu köpük alanna lavanta kokulu ve herhangi bir adet banyo köpüğü hediye diyoya...

burda bir çilek kokuluyu,birde kendi tercih edeceğimiz banyo köpüğünün kodunu gireceğiz değilmi...lavanta olanı girmeye gerek yok dimi onu belirtmişler çünkü sadece 2.sinimi gircezz cilek kokulu olan ve tercih ettiğimizimi

evet canım aynen dediğin gibi olacak.zaten 2 nolu lavntanın kodu yok dikkat ettiysen... 5 numara da lavanta ama o 1lt.karıştırma sakın...

DAHA ÖNCE CEVAPLADIM CANIM AMA GÖRMEDİN HERHALDE...:hulya:

iyi akşamlar kızlar.yeni katalogtaki 5. kampanyadaki avon care seti var onu kullanan varmı güzelmi memnun musunuz

K3 deydi sanırım el kremlerinden 18 tane sattım...vücut losyonu da 7 tane...dudak balmı da çok tutuluyor,indirime her girişinde satılan bişey...el kremi harika,müşteriler tekrar tekrar sip verdiler,eşleri kremlerine el koymuş:)vucut losyonu da pırıl pırıl yumuşacık,bana göre tek sorun var kokusu,ben gül kokulu şeyleri sevmem,daha soft daha pudra kokulu şeyleri beğeniyorum ama dediğim gibi herkes beğeniyor...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…