- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.201
panaromadaki değiştirileblr küpe seti nsl ki acaba kızlar bln var mı?
yada fkri olan?
185e krem 425e banyo seti(sabunluk fln) 750e banyo seti+epilatör..
panaromadaki değiştirileblr küpe seti nsl ki acaba kızlar bln var mı?
yada fkri olan?
ya kızlarrr sipariş günü gelmeden soruma bi cevap lütfen k5de banyo köpükleri varya çilekli alana bi tane lavantalı ve tercih ettiğiniz biri bedeva diyoya...çileklinin kodunu gircez ok....tercih ettiğimizide giricez...lavantalıyı onlar belirlemiş zaten onun kodunuda gircezmi..
3ünün de kodunu gircezmi yani yoksa 2 sinin mi
sonra bi tane daha ekstradan banyo köpüğü gelmesinde acil cevappp
bi siparişim var benim ondan ama bakalım nasıl gelicek bende merak ediyorum...keşke takıların ve çantaların da numunesi olsa di mi delikafadulden
ya birde benim faturam bu ayın 29 unda son ödeme tarihi tam 29 unda son gün yatırsam parayı olurmu...
bide 22 sinde yeni sipariş giricem yaa diğer borcumu ödemeden onlarında faturası kesilecek doğal olarak..
k5. in parasını yatırınca onu k6.ya sayıp kesmesler dimi :) biraz karısık oldu ama
kızlar k5deki avon care serisindeki ama pirinç yağlı anında nemlendirme yapan el kremi nasılll prinç yağlı olan...
kızlar k5deki avon care serisindeki ama pirinç yağlı anında nemlendirme yapan el kremi nasılll prinç yağlı olan...
doğru onu unutmuşm bn eyvahedigeldismileedacım moralin bozuk diya karıştırdın canım benim:) 185 e gelen krem tem geliştirme proramından ya ...3. ay hediyesi...arkadaş için geçerli olmayabilir...bilmiyorumkismile
Bende avon dünyasına katıldım zemuszemus Kampanya 5, ile başlıyorum satışa ^^ İstanbul'da özellikle üsküdar ve çevresindekiler bana ulaşabilir XD
ayy kızlar bnm bugn ödemem vardı yapmadm bi kaç gün gecikicek ne kdr faiz olur acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?