Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

panaromadaki değiştirileblr küpe seti nsl ki acaba kızlar bln var mı?
yada fkri olan?

bi siparişim var benim ondan ama bakalım nasıl gelicek bende merak ediyorum...keşke takıların ve çantaların da numunesi olsa di mi delikafadulden

185e krem 425e banyo seti(sabunluk fln) 750e banyo seti+epilatör..

edacım moralin bozuk diya karıştırdın canım benim:) 185 e gelen krem tem geliştirme proramından ya ...3. ay hediyesi...arkadaş için geçerli olmayabilir...bilmiyorumkismile

panaromadaki değiştirileblr küpe seti nsl ki acaba kızlar bln var mı?
yada fkri olan?

çok güzel bir soru bende sipariş alırsam bilgim olur...

kızlar k5deki avon care serisindeki ama pirinç yağlı anında nemlendirme yapan el kremi nasılll prinç yağlı olan...

ya birde benim faturam bu ayın 29 unda son ödeme tarihi tam 29 unda son gün yatırsam parayı olurmu...

bide 22 sinde yeni sipariş giricem yaa diğer borcumu ödemeden onlarında faturası kesilecek doğal olarak..

k5. in parasını yatırınca onu k6.ya sayıp kesmesler dimi :) biraz karısık oldu ama

29 unda yatırsan sorun olmaz..

geçen ay benimde öyle oldu.ödüm patladı önceki faturayı ödemeden siparişlerimi göndermezler siye...ayrı ayrı kesiyorlar canım k5 ayrı k6 ayrı

diyorum ya paranoyak yaptı bu avon bizisempatiksalakcinni

kızlar k5deki avon care serisindeki ama pirinç yağlı anında nemlendirme yapan el kremi nasılll prinç yağlı olan...

canım ben almıştım ondan çok yağlı bi krem.bi sürüyosun akşam yatarken sabah bile hissedebiliyon yani:) valla kullanıp memnun olanlar var ama ben öyle yağlı kremleri hiç beğenmiyorum.rahatsız oluyorum..

kızlar panaromadaki PLANAT SPA serisindeki taylant nilüfer çiçeği içeren derinlemesine temizleyici yüz maskesi varya o nasıllldır sizcee.. oseriyi kullanan varmıı

canım ben satmıştım bayaa......... nemlendirmesinden çok memnundular ama bana göre de cok yağlı o krem..... ellerim kaygan kaygan oldumu hiçbişeye dokunamıyom, sevmiyom ben ööle........

Bende avon dünyasına katıldım zemuszemus Kampanya 5, ile başlıyorum satışa ^^ İstanbul'da özellikle üsküdar ve çevresindekiler bana ulaşabilir XD

edacım moralin bozuk diya karıştırdın canım benim:) 185 e gelen krem tem geliştirme proramından ya ...3. ay hediyesi...arkadaş için geçerli olmayabilir...bilmiyorumkismile
doğru onu unutmuşm bn eyvahedigeldismile

Bende avon dünyasına katıldım zemuszemus Kampanya 5, ile başlıyorum satışa ^^ İstanbul'da özellikle üsküdar ve çevresindekiler bana ulaşabilir XD

burada böle şeyler sölemek yasak bna ulaşabilirsiniz fln :umursamaz:

kızlar bana panormadaki yeni çıkan jel vücut yağının
yine yeni çıkan vücut kremi vücut spreyi ve parfümün (lila rengi olanlar)
yeni pur blancanın kodunu yzabilirmsiniz
ben panoramamı kaybetimde tul arkdaşım sağolsun resimlerini çekip yolladı ama kodları görünmüo.. onada zahmet olmasın daha fazla die sizden rica etsem))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…