Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

belki 20. ye giriyorum hepsini ya manyak yetkiniz yok diyo,temsilci girişi diyo,devam butonu yok,sayfa bbakımda diyo...diyoda diyo

bana acill cevapp verin lütfennnnnnnnnnnnnn

şu banyo köpükleri varyaaaa çilekli alana lavanta kokulu ve herhangi bi tane bedava diye hepsinin de kodunu giricezzmi ben bi çileklinin bide seçtiğim herhangi birinini kodunu girdim lavantalıyı onlar belirtmiş diye girmedimmmm napmam lazımmm
,
çilekliyi hesapladı seçtiğimi hesapladı sadece lavantalının öününde promosyon yazıyooo acele cevapp

telefonla da veremiyorum mesai saati bitmişşşşşşşş...hep meşguldümafoldumben mafoldumben mafoldumben
aaa ben geçen sefer gece 23 de vermiştim mesai saati fln yok hangi noyu arıyorsun ki

herkes vermiş ne gzl ben daha vermedim bi müşterimin işden gelmesini bekliyorumm
inşallah broşürden yokdur siparişi kalmazsa falan
onun dışında 1 tane var broşürden kalmazsa çok da tın
3 tllik bşy :)

:lepi: :dance: lülülülülülü delikafadulden zemuszemus :teytey: sositososito kaydirigubbakcemile3

kızlar anlaşılacağı üzere veeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr dimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee

telesekreter öyle dedi,üzgünmüş yardımcı olamazmışlmaz:

4731100

kızlar stok da yok yazısı çıkmadı hiç.hepsini aldımmı şimdi ben:uhm:

[
bence lavantyıda gireceksin..
çünkü sağda ki sayfada lavantanında kodunu yazmışlar ...
e bu kamanyada tek başına kimse lavanta almayacağına göre onunu da kodunu girilmesi için koymuşlar...
ama sen bilirsin daha öncede sordun kimse cvp vermedi canım ...
bence çileğide-lavantayıda-seçtiğinide girmelisin...
yoksa lavantayı oraya koymazlardı..
takım öncüne sordun mu ...inan bildiğimden konuşuyorum ...

ben hiç stresli değilim...

bna kuzenim yardım ediyor du satışlarda bu ay yardım etti banyo takımını ona hediye decektim heveslensin die..
bugün aradı ben takım öncsü buldum kayıt oldum bu ay sana yardım etmeyeceğim dedi..
sen bilirsin dedim..
sonra aradı hadi 50 liralık siparişim var onu sana vereyim..ay sonuna kadar nasılsa 75 yaparım dedi...
tamam dedim..
ince katalogtan da 1 tane sipariş var oda stokta kalmasada olur yani çokta fifi...
şu banyo takımını kuzene vereyim mi vermeyeyim mi onda takıldım ben şimdi kih kih kih ...
bekar çeyizine koyarsın demiştim vereyim en iyiside utansın beni sırt üstü bırakmaktan dolayı...

off ya sinir oldumm hediye verilen 500ml ve kodu yok....e geri kalan 2 tanesini giriyorum bu kezde 2 tane fiyatından hesaplıyoo 1 tane fiyatından hesaplaması lazımmm

bende paleti vericem yeğenime..benden çok çalışıyo..ama baharat takımı benimmmmmmmmmmm:kedi:

eeesss çilekli nin kodunu gir sadece,denedim şimdi...sepeti güncelle,devzm de,bedelsiz ürünlarden seç 1lt lik devam de lavantayı kendisi koyuyor sonra

off ya sinir oldumm hediye verilen 500ml ve kodu yok....e geri kalan 2 tanesini giriyorum bu kezde 2 tane fiyatından hesaplıyoo 1 tane fiyatından hesaplaması lazımmm

dur kız esssssss

şimdi çileğin kodunu yazdın....
lavamtayı yazmıyon kız kodu yokmuş...
öbür lavanta 1000 lt diyor..bu durumda hediye lavanta hakkında bişey ayzmıyon zaten yazamazsın kodu yok...

en sağda ki 1000 miş..

yani sen 5710-2 çilekli
birde seçtiğin herhangi birinini kodunu yzacan o kadar...
öyle ettin dimiii

ne salak iş yapmışlar yahu..
2 tane alana 1 tane lavanta hediye bitti abiciğim bu kadar basite indirmek zormu yahuu..
bizim kafa olmuş zati sepetttttt...

bende paleti vericem yeğenime..benden çok çalışıyo..ama baharat takımı benimmmmmmmmmmm:kedi:

bana bu ay bi mok yok yediye gelirse rimel gelir...
kuzen sırt üstü bıraktı beni gitti...şu salak takım öncülüğünden de kurtulsam burda bir kadına bağlanıcam tek başım kaldım sap gibi yahu..
siz olmasanız avonuda hepten bırakırdım haaa...
ne ettin apranxx girdin mi sen siparişlkerin hepsini.ben mal gibi kuzeni bekliyorum versinde 150 ye tamamlayıp gireyim die.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…