- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.401
ayy çok sevindm bunaaazemuszemus
sen nerden ödüyorsun ki canım..heralde ptt den ödüyorsun??
yok bankadan ödüyorum bn ben bugün siparişlerimi verirken 1 tane katalog6 dan sipariş verdim merakıma...
cnm armutlu balmı:7054-8
sağol cnm:1hug:
canım benim k4 ilk...kat.6 derken panaromadan bahsediosun değilmi cnm?
bnde değiştirileblr küpeden verdimmm
ya öyle mi bilmiyordum ki olsun 2 tane olsun bişiy olmaz kalsın..kız huriiiiii zaten katalog 6 geliyo sana ücretsiz olarak bi tane
bende bu kampanyanın kataloğunu 10 tane sipariş ettim hediyeleri almak için...rica edermm :)
ayy huri abla nie bi tane aldın bn 10 tane aldım hmn dağıtıcam sipariş alcmm zemuszemus
bn anlamadım o zmn sn nasıl bugn sipariş verdnki :s bz bugn k5leri sipariş ettk huri abla??
şimdi ben bugün k5 den cüzdan falan....anneler günü takılarından 3 lü celebre falan siparişi verdim...
birde--k6---- 1 adet---- 1.60 tl flan yazıyordu ..birde onu işaretledim...
bun durumda ban ne geliyor :)
ya kızlar ben çok acemiyim yeni temsilci oldum bugün malzemelrim elime ulaştı..şimdi bana takım öncüm gelmedi daha anlatmaya ne olur bana bi anlatın avon temsilci numarasıyla kendi sayfama geldiğimde k5ten sipariş verdim bunun ödemesini nezaman yapıyorsunuz ilk aldığım siparişleri yatırdıktan sonramı
ee snn k4 siparişi ne olduhm madem k5 var neden ondan sipaiş vermedn ayy anlamadmm:s
işte bnde onu diorm nie 1 tane istedn :s
hytmın anlamı huri ablam k5 mayısın 15inde bitio..
canım daha vermedim yanlış yazmışım kusura bakma ben şimdi k4te yeni temsilci oldum 18 nisanda.. 20 nisana kadar 75 tl üzeri yaparsan iyi olur dedi takım öncüsü neyse ben yaptım verdim siparişi geldi bugün içinden fatura siparişler panorama k5 gelmiş şimdi ben temsilci numaramla avona girdim sayfamda k5ten sipariş verecekler listesi varya ordan seçtim diyelim bana ne zaman ulaşır bide k4ten ettiğim siparişleri ödemeden bu siparişleri yapabiliyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?