Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kat.6 derken panaromadan bahsediosun değilmi cnm?
bnde değiştirileblr küpeden verdimmm
canım benim k4 ilk...
k4 den giriş yaptım ben avona...
şimdi k5 deyiz ....
internetten sipariş verirken k6 gördüm 1 tane işaretledim yani şimdi elimizde olan değilde haziranda satışını yapacağımız katalogtan bahsediyorum acaba o gelmiyormu ki ..bilmem ki kız ben k6 görünce işaretledim gitti...

kız huriiiiii zaten katalog 6 geliyo sana ücretsiz olarak bi tane
ya öyle mi bilmiyordum ki olsun 2 tane olsun bişiy olmaz kalsın..

rica edermm :)
ayy huri abla nie bi tane aldın bn 10 tane aldım hmn dağıtıcam sipariş alcmm zemuszemus
bende bu kampanyanın kataloğunu 10 tane sipariş ettim hediyeleri almak için...
k5 den 10 tane..k6 dan 1 tane sipariş ettim bakalım..
birde şu yeni erkek parfümü varya ondan numune söyledim bakalım onu beğendiririsem eğer 2 tane alacak birisi...
şu yılan derisi çantayı merak ediyorum ben gözümle görmem lazım almam için.
kendime bir tane yardımcı edinmem lazım tek kaldım..artık hedaye falan alamam yoksaaa.

bn anlamadım o zmn sn nasıl bugn sipariş verdnki :s bz bugn k5leri sipariş ettk huri abla??

şimdi ben bugün k5 den cüzdan falan....anneler günü takılarından 3 lü celebre falan siparişi verdim...

birde--k6---- 1 adet---- 1.60 tl flan yazıyordu ..birde onu işaretledim...

bun durumda ban ne geliyor :)

şimdi ben bugün k5 den cüzdan falan....anneler günü takılarından 3 lü celebre falan siparişi verdim...

birde--k6---- 1 adet---- 1.60 tl flan yazıyordu ..birde onu işaretledim...

bun durumda ban ne geliyor :)

k5 den verdik ya cnm sipariş k6 dan fazla isteseydin keşke

çnta ve cüzdandan anneme verdim sipariş
cüzdanı panaromadan vermiştik gayet gzl kumaşı fln
şimdi 2 cüzdan ve çanta daha verdim ble :)

ya kızlar ben çok acemiyim yeni temsilci oldum bugün malzemelrim elime ulaştı..şimdi bana takım öncüm gelmedi daha anlatmaya ne olur bana bi anlatın avon temsilci numarasıyla kendi sayfama geldiğimde k5ten sipariş verdim bunun ödemesini nezaman yapıyorsunuz ilk aldığım siparişleri yatırdıktan sonramı

cnm anlamadm sna bugn yeni siparişlern gelince nasıl k5den sipariş verdn :s

Slm kızlar takım oncusu oldum

hanı temsılcı yapınca 60 mılyon ıkı kısı yaptım ondanda 20 yanı toplam 80 lıram olcak bu hesabıma ne zaman yatar

ee snn k4 siparişi ne oldu hm madem k5 var neden ondan sipaiş vermedn ayy anlamadmm:s

işte bnde onu diorm nie 1 tane istedn :s

şimdi durun bi dakka benim kafa karışmadan ben şöyle açıkmlıyım...

kampanya 5 deyiz bugün itibari ile....
bugün kampanya5 den ilk siparişlerimi girdim...
daha kampanya5 mayıs sonuna kadar nerdeyse devam edecek ..yani kampanya5 ile işim bitmedi o sebepten 10 tane söyledim...ay sonuna kadar dağıtıp tekrar sipariş almak için....

kampanya6 ya gelince oda mayıs sonunuda başlayacak siparişleri ona daha var yani..ondan merakımdan ötürü 1 tane istedim ....kendim için....

canım daha vermedim yanlış yazmışım kusura bakma ben şimdi k4te yeni temsilci oldum 18 nisanda.. 20 nisana kadar 75 tl üzeri yaparsan iyi olur dedi takım öncüsü neyse ben yaptım verdim siparişi geldi bugün içinden fatura siparişler panorama k5 gelmiş şimdi ben temsilci numaramla avona girdim sayfamda k5ten sipariş verecekler listesi varya ordan seçtim diyelim bana ne zaman ulaşır bide k4ten ettiğim siparişleri ödemeden bu siparişleri yapabiliyomuyuz

hytmın anlamı huri ablam k5 mayısın 15inde bitio..

hakkat öyleymiş kız..şimdi baktım katalogun arkasına 14 mayıs....
neyse bir dahaki siparişimde veririm boşuna aldım k5 den 10 tane desene..ama almasaydım da hediyeyi alamzdım ki ..10 katalog zorunluluğu var makyaj paleti için..
ama zaten en az 50 liralık hzırda siparişim var onlarla birlikte k6 dan da alırım ben ...kihkihkih ilk başlarda olur böyle şeylerrr...

anladm cnm..öncelikle şöle sölim mayısın 15inde k5 bitio çünkü anneler gününe özeldi bu k5..o yüzden biraz acele et..faturada vade günü yazar havale ile ödeme yapıcksn 15 gün içersnde yatırırsn..ha o 15 gün içerisinde sipariş verirsn gelir tabi..anlatabildnmiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…