Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

girdim girmesine de huri bi hata yapmışımklava:colortrendin ikili teklifinden eyeliner alcaktım biri gold diğeri gümüş...ikisini de gold almışım...of ya....iptal et butonu var ama gözüm kesmiyo herşeyi sil baştan...olsun yaaa gold daha güzel zaten...napalım artık dönemem valla en başa...

kızlar bende kaçtım...benim yanma tehlikesi olan bi yemeğim bile yok dahakaydirigubbakcemile3

telesekreter öyle dedi,üzgünmüş yardımcı olamazmışlmaz:

4731100

kızlar stok da yok yazısı çıkmadı hiç.hepsini aldımmı şimdi ben:uhm:

yo ben aradım telle verdm net açılmıoo sayfa yani onlamı uğraşım dedim aradım 02124731111
1 tane derken 2 tane daha çıktı broşürden
inş kalmıştır 200 lük yaptım soft musk gelsin yeter :)

kızlar telle verdim ya stokta kalmasa söyler di demi??

ay ne stresli şey şu sipariş grme olayı
inşallah yanlışlık yapmamışımdırr
bir an evvel faturaya yansısada görsemmm

Merhaba arkadaşlar

Avona temsilci olunca,her ay satış yapmak gerekiyor mu?Başvuru ücreti ne kadar?Yani açıkçası ben arada bir bi şeyler alsam öyle oluyo mu?Girdim sitesine ama şartları açıkça anlatan bi metin bulamadım.Sonra mesela kargo ücreti ne kadar?Ne kadarlık ürün alınca kargo ücretsiz oluyor?Ben aynı zamanda oriflame temsilcisiyim ama açıkçası satış yapmıyorum kendime ürün alıyorum.Oraya da üyeliğimin devam etmesinin bi sakıncası var mı?Oraya üye olan buna olmaz falan diye bi kural varmış duydum birinden ama ne derece dogru bilemiyorum tabii.

Bana yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

cnmın içi öncelikle 3 ay üst üste sipariş girmessen üyeliğin iptal..ilk başta 7.5 lira ücret var ama ilk faturana yansıo..temsilci fiyatıyla 75 ve üzeri siparişlerde kargo ücreti yok..başka sorun varmıyerimseniben

bayanlar panoramanın en son sayfasının resmini çekp biri koyabilirmi en arkda dudak balımları varmış onları sipariş edicemde...

bn çoktan verdmdee bi faturamı yatırmadm gelmez diolarancak pazartesi yatırabilirim yrn her yer kapalıı
sen nerden ödüyorsun ki canım..heralde ptt den ödüyorsun??

bnde merak ediyorum
yenileniyor mu yani eda sen blrsn Şeniz
ben bugün siparişlerimi verirken 1 tane katalog6 dan sipariş verdim merakıma...

bayanlar panoramanın en son sayfasının resmini çekp biri koyabilirmi en arkda dudak balımları varmış onları sipariş edicemde...
aşkım evde değilim ki canım koyayım ya üzgünüm...

sen nerden ödüyorsun ki canım..heralde ptt den ödüyorsun??

ben bugün siparişlerimi verirken 1 tane katalog6 dan sipariş verdim merakıma...

aşkım evde değilim ki canım koyayım ya üzgünüm...

kat.6 derken panaromadan bahsediosun değilmi cnm?
bnde değiştirileblr küpeden verdimmm

eda borcun varken de siparişin geliyor hatta borcunun günü geçmişse bile geliyor merak etme
ayy çok sevindm bunaaazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…