- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.901
iremiim bebem senle burdada kavuştuk
ödeme şeklim banka şubesinden yada ptt şubesinden yatırıcam
hangisi sence daha iyi ama birde bankada hesap açtırmam gerekiyomuş sanırım beni temsilci yapan öyle söyledi sence gereklimi hesap açtırmak
ne demek cnm a.s.hımm çok sağolasın canımmm takım liderim akbankı tavsiye etti orda hesap açtır ordan işlem ücretide alınmıyor dedi
bende onun sözünü dinliyeyim o zaman
siparişlerimi henüz vermiyoru zaten biraz daha biriksin topluca vericem
kargom geldiği zaman gider hesap açtırır paramıda yatırırım
gerçekten çok sağol bilgilendirdiğin için
kargom geldi nihayet...
pembe şeritli boş çantam geldi.850 yapana verilen..
baharat takımım geldi anneme gitcek hediye...
makyaj paletim de geldi...
güzel oldu yavv.
yeni kat da geldi..
tek sorun slk gibi k5 katalog istemişim 10 tane oda geldi ıyyhh npalım artık dağıtırım etrfa 14 mayısa kadar diyeee..
iremiim bebem senle burdada kavuştuk
ödeme şeklim banka şubesinden yada ptt şubesinden yatırıcam
hangisi sence daha iyi ama birde bankada hesap açtırmam gerekiyomuş sanırım beni temsilci yapan öyle söyledi sence gereklimi hesap açtırmak
ödemen avon hesabına aktarılıp borcun sıfırlandı gözükmeden siparişin gelmez.kızlar bi siparş ödenmeden dğeri gelmiyor mu?
bnm vadem 30 nısandı ben yatırdım parayı henüz gözükmüyo ve bu ay verdiğm sparş hakkında şöyle bi yazı var kredi kontrolüne takılmış siparşnz diye
anlayamadım ?
Kızlar ben akbank dan faturamı yatırıyorum ama 5 aydır herhangİ bİr Ücret alınmadı .bazen fat.Ödeme gÜnÜm gecİktİ havale yapım ama gene alınmadı. ArkadŞlarımda baŞka bİr akbank Şb.den yatırıyorlar ama her seferİnde 3 tl ÖdÜyorlar.bankada İŞlem yaptırırken bu durumu sÖledİm . Alınmaması gerek dedİ akbankdakİ kadın .anlamadım ben bu İŞİ.arkadaŞlar neden paralı yatırıyorlar
kızlar ptt kargodan gönderecekseniz parfüm oldugunu sölemeyin iyice paketleyin kırılacak demeyin ben çok gönderdim ve hiç birinde bişey olmadı çok şükür
burdaki arkadaşlar fikir sunmuşlar ortaya......... buradakiler sanırım sadece avonla ilgili olanlar olacak arkadaşım..........yoksa tabiiki var başka takas topiği.kızlar zaten makyaj takası parfüm takası kıyafet takası var kk da oaraya bakabilirsiniz
burdaki arkadaşlar fikir sunmuşlar ortaya......... buradakiler sanırım sadece avonla ilgili olanlar olacak arkadaşım..........yoksa tabiiki var başka takas topiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?