Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

edacım annecin kesinlikle beğenir canım merak etme..opuyorumnanaktan çok şirinler çünkü..benim aldığım en güzel hediye..soft muskhihoyyyt hariç tabi.:) benim bi ekmek dolabım var..üstten bakınca L tipi diyeyim..ince yere küçükleri koydum ..kalın yere de büyükleri..sanki dolabımın üstüne göre göndermişler yav...CADIARZU şimdi büyük kavanozumdan aldığım çayımı demledim içiyorummm..hadi kıslar çaya buyrun..:içelim:

kızlarrrr...neler olmuş öyle...
ben o an burda olmadığım iyi olmuş fitil oluyorum geliş fiyatı soranlara ...ve size de diyorum cevaplamayalım geliş fiyatı sorularını .....

yisin seni ablan...olumunekankayizsmile
yisin bni ablam :kedipuyorumnanaktan
ayy bn gelirken bide tuzlu kurabiye alimde tam olsn
kızlarrrr...neler olmuş öyle...
ben o an burda olmadığım iyi olmuş fitil oluyorum geliş fiyatı soranlara ...ve size de diyorum cevaplamayalım geliş fiyatı sorularını .....

ayy ayy sorma ablacm kmlerle uğraştık bugnn:umursamaz:

iyi günlerde kullan cnm
ben yazdım evet
ama bu saklı bşy değil ki avonun sitesinde de yazıyor zatenn

avonun kendi sitesinde de yazıyor ne kadar kar yapılacağı aslında gizli saklı bişey değilki bubilmiyorumkismile

kızlar yeni çıkan rujlar nasıl biliyormusunuz hiçboshayallersmile
bende onun için yazdımm
zaten cnm

soft muskuma bayıldım harika bi kokuuu yaaaaaaaa
şimdiye kadar en çok bunu beğendim
şimdilik bu koku benim kokum diyebilirim :lepi:

ayy kızlar bugn bnm aklıma ne geldi..avondan stok yaptığımız ne bilim kendimize alıp sadece bi kere kullanıp beğenmediğimiz şeyleri birbirimize yollayalımmı belki birini işine yarar bizimde işimize yarick şeyleri alırız birbirimizden hm paramız gitmesz boşuna??

soft musk beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm lmaz: alsanaalsanasmile

edaaaaaaaa kargo parsı nolcak..astarı yüzünden pahalıya gelmesin..:hulya:

evet evet değişelim...siremimsin soft musk ınıda ben istiyorummmmmmmmm..bayanssulusmile

walla bn soft muskı hç sevmedm..gerçeğine bakmadım gelnce bakim ama çevremdede pek seven yok gelsn bakim güzel deilse yollarm ablacm :)

valla ben kendimi bildim bileli aşığım o kokuya edacımboshayallersmile,sanki banyodan yeni çıkmışım gibi tertemizlik hissi uyandırıyor bende..zevkler tabi..herkesin başka olacak ki bu kadar parfüm üretilsin di mizemuszemus kızlar dizim başlamış ,behlül kaçar...

valla ben kendimi bildim bileli aşığım o kokuya edacımboshayallersmile,sanki banyodan yeni çıkmışım gibi tertemizlik hissi uyandırıyor bende..zevkler tabi..herkesin başka olacak ki bu kadar parfüm üretilsin di mizemuszemus kızlar dizim başlamış ,behlül kaçar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…