- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.861
perşembe
cuma
cumartesi...
3 gün kızzz...hakkat sabah kalkar ararım ben :)))
yrn ancak hesaptan çekerler cuma kargoya yollarlar cumartesi flnda gelir işte abla:)
yisin bni ablam :kediyisin seni ablan...olumunekankayizsmile
ayy bn gelirken bide tuzlu kurabiye alimde tam olsnedacım annecin kesinlikle beğenir canım merak etme..opuyorumnanaktan çok şirinler çünkü..benim aldığım en güzel hediye..soft muskhihoyyyt hariç tabi.:) benim bi ekmek dolabım var..üstten bakınca L tipi diyeyim..ince yere küçükleri koydum ..kalın yere de büyükleri..sanki dolabımın üstüne göre göndermişler yav...CADIARZU şimdi büyük kavanozumdan aldığım çayımı demledim içiyorummm..hadi kıslar çaya buyrun..:içelim:
kızlarrrr...neler olmuş öyle...
ben o an burda olmadığım iyi olmuş fitil oluyorum geliş fiyatı soranlara ...ve size de diyorum cevaplamayalım geliş fiyatı sorularını .....
iyi günlerde kullan cnmaman Allahım kızlar ne oluyor böylelmaz: burası tartışma ortamı değil..fazla uzamış mevzu..soruyu soran arkadaşa tavsiyem; böyle şeyleri merak ediyorsa özelden bi arkadaşına sorsun..zaten buarda geliş gidiş fiyatlarının yazılması hiç doğru değil...
ay.! baharat takımım geldi diye yazıcaktım ..onu bile unuttum..:umursamaz: hepsini doldurdum tek tek kızlar,çok güzel bi takım ben beğendim...ama içlerini doldurunca daha güzel oldular..renkleri ortaya çıktı..zemuszemus
ben yazdım evetcanım çok güzel bi konuya değinmişsin.bende burda ürünlerin geliş fiyatlarının yazılmasının taraftarı değilim.hele geliş fiyatının nasıl hesaplanıcağını yazmış bi arkadaş.Arkadaşlar lütfen böyle şeyleri yazmayalım.dışardanda çok takipçileri var bu topiğin.o hesaplamayı bilenler zaten yapar..lütfen bi daha geliş fiyatları ve nasıl hesaplanıcağı yazılmasın burda :umursamaz:
bende onun için yazdımmavonun kendi sitesinde de yazıyor ne kadar kar yapılacağı aslında gizli saklı bişey değilki bubilmiyorumkismile
kızlar yeni çıkan rujlar nasıl biliyormusunuz hiçboshayallersmile
soft musk beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmlmaz: alsanaalsanasmile
edaaaaaaaa kargo parsı nolcak..astarı yüzünden pahalıya gelmesin..:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?