- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #7.981
ayy evet tünaydın olmuş..ben bugün tembelim..kaydirigubbakcemile3
sanal manal ama ben sizi çok seviyorum ya hu..sabah gözümü burda açıyorum,gece buraya girmeden yatmıyorum..anlatınca;böyle böyle topikte kızlar yardımcı oluyolar sağolsunlar diyorum..millet :1shok: öyle şey olurmu ya netten diyolar.alla alla kimse inanmıyo..bi yeğenim çok kızıyodu artık kk deyince bile..şimdi kk abonesi kendileri..
seviyorum hepinizi..opuyorumnanaktan.ayy cıvıl cıvılım bugün..hayırdır inşallah..bilmiyorumkismile
inş gelir fıstık :Saruboceq:
ayy evet tünaydın olmuş..ben bugün tembelim..kaydirigubbakcemile3
sanal manal ama ben sizi çok seviyorum ya hu..sabah gözümü burda açıyorum,gece buraya girmeden yatmıyorum..anlatınca;böyle böyle topikte kızlar yardımcı oluyolar sağolsunlar diyorum..millet :1shok: öyle şey olurmu ya netten diyolar.alla alla kimse inanmıyo..bi yeğenim çok kızıyodu artık kk deyince bile..şimdi kk abonesi kendileri..
seviyorum hepinizi..opuyorumnanaktan.ayy cıvıl cıvılım bugün..hayırdır inşallah..bilmiyorumkismile
ayy inş.gelir bahartlık takımıda gelck bide fırsat köşesinden bi çanta aldım fotosunu çeker koyarım güzelse sizde alırsınız..anneme vercem bahartlık setini oda al çeyizine koy dio dha çok var evlenmeye anne diorm olsn dio:roflol:
doğru diyon yerimsenibenderiz tabi:)alamadığımızdan deil istesek avondanda alırız ama hediye gelip satamadığımız varsa gönderek birbirimize faydamız olsn
kızlar benim 110 tl lik iadem var sorun cıkar mı :S
valla ben size değilde size bu ürünü geliş fiyatına veren kişiye üzüldüm... iyi niyet olsun diye üç kuruşluk malı bide indirimli veriyo daha arkasından bunun sorgusunu yapıyosunuz... benimde ucuz verdiğim arkadaşlarım oluyon ama arkamdan böyle yaptıklarını bilsem gerçekten çok üzülürüm ayrıca bizlere sormanıza gerek yok avonun karı belli zaten....
üf bırak anlatmasın yaaa çen çen çe n yarım saat diyo 2 saat uzatıyor birde evime geliyor ..birde çocuğumla ilgilendirmiyo falan .hayret bişiy ...dışarda buluşucam bu hafta içi bakalım ne diycek..çok sıkıyor beni çok boğuyor sürekli ödev veriyo egosunu benim üzerimde tatmin ediyor aklı sıraayy huri abla sna biri anlatıo bn takım öncümün yüzünü görmedm ancak tlfndan konusuorus ama 2 saat konusuoruz yanibnm kargo yola çıkmış bugn gelirmi acepp
haklılar canım neler görüyoruz ama kadınlar kulübünü gösterme bi oturursa başına seni göremeyiz bir daha :)))ayy annem bile nasıl kızıo internete çok takılma neler oluo görüoruz fln die ama bn çıkamıorm buradan bnde çok sewiorm hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?