- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.001
bi deeeee benim 5 yaşında yaramaz bi kızım var:ecrin_bebek:..mümkünse 12- 13 yaşlarında uslu bi kızla onu takas etmek istiyrum..kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ince katalogtaki stik rujlardan bende istemiştim. Dün getirdi temsilcim. Ama bozuktu ne açılıyodu ne kapanıyodu. Uğraştık bayağı bi. Açılmaya başladı ama kapanmadı bu sefer. Bende mecburen idae ettim temsilcime. Çok sevmiştim rengini felan ama ince katalog olduğundan kalmamıştır şimdiye =(
kızlar bende çok fazla stok yok ama yine de yaziim bakalım..zemuszemus
bronzlaştırıcı inciler...
50 s glam...
yeni göğüs şekillendirici jel...
liiv botanical edt 50 ml...
çok teşekkür ederim evet bende akbank tan hesap açmayı düşünüyorum ama işlem ücreti alınıyormu bilmiyorum ..eşimin kredi kartını kullanmak istemiyorum. ne oluyo ne bitio önceden ayarlayıp hesaba yatırmak istiyorumelaelaela bi arkadaşa dün yazmıştım burayada yapıştırım oku cnm sende
şimdi sevvalim ptt den yatırman için senn takım öncün talimat vermesi gerekiyormuş pttye temsilci nonu verim
eğer öyle yaparsa 2.50 dan yatırırmışsın
burda bi arkadaş böle yapıyor o söyledi bunudaa...
ben ilk zamanlar elden veriodum takım öncüme o yatırıode sağolsunn
sonra böle başa çıkılmıyorrr
gt gel fln eşimin kredi kartı nosunu verdim avona bunuda sayfadan yapablrsinn
şimdi karttan çekçekler
eğer banka şubesinden yatcaksan iş bankası 5.50 tl işlem ücreti alıyorr
böle de pahalıya patlarr sana
hesap açtırırsan daha ii olurrr
bundada her ay önden parayı toplayıp gidip bankamatikten parayı yatırman gerekiyor ki çeksn avon yanlız son ödeme tarihinden önce yatır cnm
cnm gögüs şekillendirciyi ne ile takas istersin
biz takas edelim tatlım ben sana 9 aylık olanı vereyim sen bana 5 yaşında kini ver nasıl fikir ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?