Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon soft musk perceıve 30 ml ışıltılı vucut losyonu serinletici vucut losyonu sprey vaks tekli navy rengi göz kalemi saç köpüğü ultra nemlendirci vucut losyonu anew sıkılaştırcı göz farı delikli saç fırçası

Son düzenleme:

birde solutions berrak görünüm veren gece kremi var
tüm cilt tipleri için...
hiç kulanılmadı kutusunda duruyor

ayyyy kızlarrr bu takas olayı süper oldu.ben daha önceden bu fikri ortaya atmıştım ama kaale almadınız beni hühühühü( sorarım ben size :)))Bakın ne yapalım bence ayrı bi topik açalım.çünkü burası takas topiğine dönmesin sonuçta avon tecrübelerimizi paylaşyoruz.o topikte yapalım takaslarımızı.herkes elindekiler yazsın.zaten hepimiz birbirimizin nicklerini az çok biliyoruz.yabancıları almayız hehehe:9))) nasıl uyar mı size??

evet ya takas topiğine dönmeye başladı bilee
bana uyar mavicim
avon satış temsilcilerinin takas topiği deriz başlığa da gelmez kmse

evet mavi burda çok karıştı olay...araya ödemeler ,iadeler faln giriyo kafam karıştı valla..kim ne takas etmiş hepsi birbirine girdi..

kızlar buyrun takasa burda devam edelim ...avon satış temsilcileri takas topiği...

selam kızlar.bişey sorcam bn yine.ben siparişlerimi takım öncüsü var benim ona söylüyorum heray oda 2 defadır benim siparişlerimin bazılarını bana sormadan kendininkilerle getittriyo bnde artık siparişlerimi netten vericemde netten nasıl veriyosunuz bana anlatırmısınızz:sinifsinif:

avon sitesine gir..temsilci girişi yap..alışvrşi tıkla..kodları yaz olduğu gibi..sepete at güncelle tıkla..devam de...promosyon hesapla de..sipariş ver de..bittiiiiiiiii..:hulya:.zaten yönlendiriyo seni o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…