Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Zevk meselesi demekki rujda sorun yok çünkü çok hoş duruyor ben seviyorum şahsen zemuszemus

merhaba avona yeni üye oldum da ankaradayım bankaya hesap açtırmak istemiyorum ama onlarda 2 tl sanırım bi ücret alıyorlarmış ama bazı bankalar almıyolar mış hangisi almıyo arkadaşlar ankarada biliyor musunuz bi de bu panorama ürünlerinden bir tane mi almak zorundayız

kızlar yeni katalogta neler indirimde yazar mısınız
canım 23 nisandan sonra ki yorumlara bakacaksın çok uzuzn yazması ama en ince detayına kadar yazan var..sayfaları geri oku tarih olarak 23 nisan sonrasına bakacaksın..

şimdi canım bankaya hesap açtırırısan yıllık 30 lira bişey zaten kesiyorlar senden..
açtırmasan ptt den yatırsan ondada 2 lira her yatırdığında alıyorlar biliyorum..
hem kafana göre gidip yatıramıyorusun takım öncün yada bölge sorumlun onlar ptt ye yatırabilirsin diyte bir şey yapıyorlar ama tam bilmiyorum orasını..para kesme konusunda ikiside kesiyor yani...
panoramadan 1 ürün den fzla alamıyorsun....

o açmayacak zaten ben diyorum ki hiç hesap açtırmadan parayı yatırmak istiyorum o banka hangisi

hiç hesap açmak istemiyorsan..ptt den gidip faturanı yatıroyırsun..
ama bunun için takım öncün talimat veriyor..her faturada 2 lira alıyorlar..
ben böyle biliyorum..

bende bişiycik sorucam ...
umarım gözden kaçmaz...

şimdi ben k5 den 450 gibi bir satış yaptım ..
ilk faturam 166 liralık..yani 165 i geçtiğim için bana maskara hediye geldi...

bu faturada 13 liralık ruj alan arkadaşım ruju beğenmedi ..onu verip başka bir şey alacak...
ben faturaya imza atış beklentimi karşılamadı yazıp bölge sorumluma vereceğim..
bu durumda maskaradayıda verecekmiyim...

(bakın dikkatinizi çekerim ruju verecek yerine başka bir şey alacak ...üstelik bu ay zaten 450 lük bir satışım var yani..yinede maskara gider mi??maskarayı hediye verdim birinede o yüzden yaaaa )

ecemnaz panoramadan her üründen 1er tane alablrsn..

huri cim
gerek yok maskarayı vermenee zaten 450 lil yapmışsın

ecem canım hiç hesapla bankayla ugraşmak istemiyosan ptt den yatırabilirsin, ben öyle yapıyom.2 buçuk tl karşılıgı.hihoyyyt

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize mrblar bende yeni başladım avona burdan okuyarak biraz bişeyler öğrendimm,benim pek fazlavereliniortak müşterim yok ama yine de bu işi yapmaya çalışacağım bakalım inş.. yürütürüm,benim elimde şu an k5 varr burda okudum bazılarınız k6 baktıp falan dor nasıl bakıyoruz kii k6 yaa

ayy bi gittim geldm yine birileri ortalığı karıştırmış nese kmseye uymicm o kmsede bna uymasn sorun çözüldü apranx ablamın topiğinden işe dewam işte bi sorun yok olmasında......

apranx ablam tul ablam huriş ablam huuu nerdesnz çok özledm sizleri kaç gündür hastayım giremiorm burası bizler olmayınca olmuooo

bu arada annem için geçmiş olsn dienlere çookk tsk ederm canlarım ..

cnm aramıza hoşgeldn opuyorumnanaktan bişey olursa her türlü yardımcı oluruz korkma sn .. yeni temsilci olmussn k5 varmış k5ten satış yap sipariş verirken k6 istersin..biz k5 siparişlerimizi verdik şimdi elimizde hm k5 hmde k6 var..snde sipariş verirken alırsın k6..bide arkadaşına verdiysen 2 tane katalog ver söle annene göster arkadaşına göster fln de öle öle çoğalır cnm hadi hyrlı olsn :)

biz senn ablan değil miyiz kızz beni nie özlemedin :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…