- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.141
kızlar ilk iadem çıktı ...
k5 de sayfa 89 da bir ruj var..
4293-7pembe olan..şeffaf renksiz parlatıcı gibi..böğğğ çıktı diyor müşterim..
beklendimi karşılamadı diyor..
bunu faturada beklentimi karşılamadı diyip imza atıp iade yapacağım ve bunu bölge sorumlum ile halletmek zorundayım heralde değil mi???
nasıl oluyor bana adımlarını anlatırmısınız???
canım 23 nisandan sonra ki yorumlara bakacaksın çok uzuzn yazması ama en ince detayına kadar yazan var..sayfaları geri oku tarih olarak 23 nisan sonrasına bakacaksın..kızlar yeni katalogta neler indirimde yazar mısınız
şimdi canım bankaya hesap açtırırısan yıllık 30 lira bişey zaten kesiyorlar senden..merhaba avona yeni üye oldum da ankaradayım bankaya hesap açtırmak istemiyorum ama onlarda 2 tl sanırım bi ücret alıyorlarmış ama bazı bankalar almıyolar mış hangisi almıyo arkadaşlar ankarada biliyor musunuz bi de bu panorama ürünlerinden bir tane mi almak zorundayız
o açmayacak zaten ben diyorum ki hiç hesap açtırmadan parayı yatırmak istiyorum o banka hangisi
ecem canım hiç hesapla bankayla ugraşmak istemiyosan ptt den yatırabilirsin, ben öyle yapıyom.2 buçuk tl karşılıgı.hihoyyyt
arkadaşlar hepinize mrblar bende yeni başladım avona burdan okuyarak biraz bişeyler öğrendimm,benim pek fazlavereliniortak müşterim yok ama yine de bu işi yapmaya çalışacağım bakalım inş.. yürütürüm,benim elimde şu an k5 varr burda okudum bazılarınız k6 baktıp falan dor nasıl bakıyoruz kii k6 yaa
ayy bi gittim geldm yine birileri ortalığı karıştırmış nese kmseye uymicm o kmsede bna uymasn sorun çözüldü apranx ablamın topiğinden işe dewam işte bi sorun yok olmasında......
apranx ablam tul ablam huriş ablam huuu nerdesnz çok özledm sizleri kaç gündür hastayım giremiorm burası bizler olmayınca olmuooo
bu arada annem için geçmiş olsn dienlere çookk tsk ederm canlarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?