Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

150 tl lik alışverişe:

3 mayıs besleyici göz makyaj temizleyici

4 mayıs faraway parfümlü rolet

5 mayıs dolgun görünüm veren maskara

6 mayıs senses reflection duş jeli

7 mayıs color trend golden kiss ruj...

cnm bu tarihlerde mi girilirse sipariş bunlar geliyor?

bu konuda fikir veren herkese tşk ederim avon yine elinde kalanları hediye die ortaya dökmüş muhtemelen :umursamaz:

yaff katalogdan kokladım güzel geldi burnuma ama testerı gelen vardır yaa........... tulcuumm senin haberin varmı nası bişe bu yaa

canlarm bide panaromada temsilciye ozel ampanya sayfas varya orda bi çanta var sar/ms gibi nasl sizce.... lavyem bozu tam yazamyrm ....

hemen bitiyomu temsilciye ozel ampanya panaromadler oçantay/ alan oldumuu
canım güneşin ışığına göre yansıma yapar dedikleri çantayı diyosan aldım canım benim hoşuma gitti 6 kataloğunda var zaten

canım güneşin ışığına göre yansıma yapar dedikleri çantayı diyosan aldım canım benim hoşuma gitti 6 kataloğunda var zaten

canm ya bi panal<omaya basana sutlu l<ahve renginde 13 ytl omu dediğin çanta iyi dersen alcmm canm:1hug:

ay kızlar ya baharat takımım kırık geldi bende kargocunun yanında açmamıştım şimdi gittim 6.5 tl ödedim geri göndermek için siz olun benim gibi aptallık yapmayın kargonun yanında açın

canım k 5 den sipariş girerken katalogta sipariş ediyorsun k6 nını kataloğu geliyor...

geçmiş olsun şeker ikinizede ..benim hafta sonu kocişle geçiyor..bugünde sigoırtaya gittim benim kızın cinsiyeti erkek olarak girilmiş bende onu düzelttirmeye gittim geldim ..
bu hafta yoğunum ya ..
yarın kuaföre gidicez kızımla..
çarşamba günü doktora giticem kadın kastlıkları.
perşembe günü kk dan arkadaşlarla buluşcaz..ayrıca perşembe akşamı akrabamızın kınası var.,cuma günü boş ama bu bölge sorumlum yakamı bırakmıyor eğitime gelecekmiş büyük ihtimalle ona ayırırım..

gündem farklı evet..
ya birisi maskarayı vermen lazım demiş sende vermene gerek yok diyorsun..
hoş vermenm gerekse bile veremem başkasına hediye ettim ...
yani bölge sorumluma soracağım..
vermen lazım derse..ne yapacağım hiç bilmiyorum..
ürünü aldı kız bir kere sürdü geri verdi...
1 gün bile klmadı onda..
bende şaşırdım..burdan takas mı yapsam..
1 kere sürülen allıkta var elimde pembe top allık.takas olursa takas ederim.
kız ruju ruj olarak almış halbu ki parlatıcı ..kocamanda parlatıcı yaıyor yahu istedi getirdim..y bu renk vermiyor ki parlatıyor dedi...

nasl tatlm hesap açtrdm diye bana bende ylda 30 ytl mi alcakafamçokkarıştı
canım benim hesabım vardı zaten..
ben iş bankası ile çalışıyorum zaten eşlim iş bankasında çalışıyor..
sürekli kullandığım hesabım..
30 lirayı alan banka değil avon cnım..yani avonunu ödemesini bankadan yaptığımız içinmidir tam bimliyorum aslında sormadım incelemedim ama yıllık bir ödeme var bir sorun sizde..

ayyy kızlarrr çoook mutluyum çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan sıkı duruunnn aşkımlan barıştık bugnnnnn opuyorumnanaktan ayy meğer ne özlemişim 3 haftadır ayrıydık allahım bi dha yaşatma yarabbimmmm :Saruboceq: ve doktorun verdiği iğne meğer bnm mideme dokunmuş neler çektm dün hç iğne yaptırmadım annem çok kızsada ama bugn çook iim eski edanız geldi artıkkkk :)

hayırlısı olsun senin adına çok sevindim canım ayrıca geçmiş olsun opuyorumnanaktan ALLAH mutluluğunuzu daim etsin bidaha hiç ayrılmayın inşallah kaydirigubbakcemile

hadi bakalım edacım hayırlı vede uğurlu olsun..:1hug:
insan bazı şeylerin kıymetini maalesef kaybedince anlıyo,eşşeğini kaybedip bulmuş gibsindir şuan kaydirigubbakcemile3
mutluluğunla mutlu olduk şekerim ayrılmayın bi dahasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…