- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.181
150 tl lik alışverişe:
3 mayıs besleyici göz makyaj temizleyici
4 mayıs faraway parfümlü rolet
5 mayıs dolgun görünüm veren maskara
6 mayıs senses reflection duş jeli
7 mayıs color trend golden kiss ruj...
tünaydın kızlarrrrr:1hug:
150 tl lik alışverişe:
3 mayıs besleyici göz makyaj temizleyici
4 mayıs faraway parfümlü rolet
5 mayıs dolgun görünüm veren maskara
6 mayıs senses reflection duş jeli
7 mayıs color trend golden kiss ruj...
bu konuda fikir veren herkese tşk ederim avon yine elinde kalanları hediye die ortaya dökmüş muhtemelen :umursamaz:
arkadaşlar pur blanca nın yeni çıkarttığı blossomu koklayan, testerı gelen veya alan varmı?
canım güneşin ışığına göre yansıma yapar dedikleri çantayı diyosan aldım canım benim hoşuma gitti 6 kataloğunda var zatencanlarm bide panaromada temsilciye ozel ampanya sayfas varya orda bi çanta var sar/ms gibi nasl sizce.... lavyem bozu tam yazamyrm ....
hemen bitiyomu temsilciye ozel ampanya panaromadler oçantay/ alan oldumuu
canım güneşin ışığına göre yansıma yapar dedikleri çantayı diyosan aldım canım benim hoşuma gitti 6 kataloğunda var zaten
cnm nickin mi değişti?
canım k 5 den sipariş girerken katalogta sipariş ediyorsun k6 nını kataloğu geliyor...arkadaşlar hepinize mrblar bende yeni başladım avona burdan okuyarak biraz bişeyler öğrendimm,benim pek fazlavereliniortak müşterim yok ama yine de bu işi yapmaya çalışacağım bakalım inş.. yürütürüm,benim elimde şu an k5 varr burda okudum bazılarınız k6 baktıp falan dor nasıl bakıyoruz kii k6 yaa
geçmiş olsun şeker ikinizede ..benim hafta sonu kocişle geçiyor..bugünde sigoırtaya gittim benim kızın cinsiyeti erkek olarak girilmiş bende onu düzelttirmeye gittim geldim ..ayy bi gittim geldm yine birileri ortalığı karıştırmış nese kmseye uymicm o kmsede bna uymasn sorun çözüldü apranx ablamın topiğinden işe dewam işte bi sorun yok olmasında......
apranx ablam tul ablam huriş ablam huuu nerdesnz çok özledm sizleri kaç gündür hastayım giremiorm burası bizler olmayınca olmuooo
bu arada annem için geçmiş olsn dienlere çookk tsk ederm canlarım ..
gündem farklı evet..evet huricim hediyeni de vereceksin tekrar bişey alacakta olsan, aldıın zaman limit 165 olduğundatekrar kazandığında maskara o zaman gelir yine...anlataildim di mi ???
özlemişim avon cevaplamayı bu ara gündem farklı ne de olsa di mi???
öptüm huricim
canım benim hesabım vardı zaten..nasl tatlm hesap açtrdm diye bana bende ylda 30 ytl mi alcakafamçokkarıştı
ayyy kızlarrr çoook mutluyum çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan sıkı duruunnn aşkımlan barıştık bugnnnnn opuyorumnanaktan ayy meğer ne özlemişim 3 haftadır ayrıydık allahım bi dha yaşatma yarabbimmmm :Saruboceq: ve doktorun verdiği iğne meğer bnm mideme dokunmuş neler çektm dün hç iğne yaptırmadım annem çok kızsada ama bugn çook iim eski edanız geldi artıkkkk :)
ayyy kızlarrr çoook mutluyum çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan sıkı duruunnn aşkımlan barıştık bugnnnnn opuyorumnanaktan ayy meğer ne özlemişim 3 haftadır ayrıydık allahım bi dha yaşatma yarabbimmmm :Saruboceq: ve doktorun verdiği iğne meğer bnm mideme dokunmuş neler çektm dün hç iğne yaptırmadım annem çok kızsada ama bugn çook iim eski edanız geldi artıkkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?