- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.161
bende bişiycik sorucam ...
umarım gözden kaçmaz...
şimdi ben k5 den 450 gibi bir satış yaptım ..
ilk faturam 166 liralık..yani 165 i geçtiğim için bana maskara hediye geldi...
bu faturada 13 liralık ruj alan arkadaşım ruju beğenmedi ..onu verip başka bir şey alacak...
ben faturaya imza atış beklentimi karşılamadı yazıp bölge sorumluma vereceğim..
bu durumda maskaradayıda verecekmiyim...
(bakın dikkatinizi çekerim ruju verecek yerine başka bir şey alacak ...üstelik bu ay zaten 450 lük bir satışım var yani..yinede maskara gider mi??maskarayı hediye verdim birinede o yüzden yaaaa )
aşk olsn ablam özlemem mi opuyorumnanaktanbiz senn ablan değil miyiz kızz beni nie özlemedin :1closedeyes:
evet huricim hediyeni de vereceksin tekrar bişey alacakta olsan, aldıın zaman limit 165 olduğundatekrar kazandığında maskara o zaman gelir yine...anlataildim di mi ???
özlemişim avon cevaplamayı bu ara gündem farklı ne de olsa di mi???
öptüm huricim
Kredi kartı yada otomatik ödeme sistemi olanlara 30 gün vade var tatlım...
anladım. faizi vericem öyleyse:sinifsinif:
ama tul gece kremi kazandığımda fırça iade ettm kremi yollamaadım t.öncüm öyle dedii
sorunda olmadıı
ettiğin iade ürünün tutarı toplamdan düşüldüğünde hediye kazanmaya hala yetiyormuştur..
canım sanırım sadece kredi kartıyla ödeme yapanlaara 150 üstü 1 ay vade oluyor..
canım 23 nisandan sonra ki yorumlara bakacaksın çok uzuzn yazması ama en ince detayına kadar yazan var..sayfaları geri oku tarih olarak 23 nisan sonrasına bakacaksın..
şimdi canım bankaya hesap açtırırısan yıllık 30 lira bişey zaten kesiyorlar senden..
açtırmasan ptt den yatırsan ondada 2 lira her yatırdığında alıyorlar biliyorum..
hem kafana göre gidip yatıramıyorusun takım öncün yada bölge sorumlun onlar ptt ye yatırabilirsin diyte bir şey yapıyorlar ama tam bilmiyorum orasını..para kesme konusunda ikiside kesiyor yani...
panoramadan 1 ürün den fzla alamıyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?