Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar şimdi size 2 tane soruım olcak;
1) şu kahverengi saçlar için tüpteki balm güzelmi
2) birde katalogda 1 deo alana 2 bedava diyorya 3 ünü de bayan secebiliyomuyuz?
3) arabian glovun yeni çıkarttıgı allıgı çok merak ediyorum.......

ben daha hiçbişe satamadım aldıklarımı yine kendime alıcam iyimi? hiç çevrem yokki burda :gitme: boyuna kendi keseme zarar veriyom

tsk ederm ablacm

ayyy bizden kmse yok kaç gündür bu ne cnm topiğin havası kaçtıııı :umursamaz:

edacım yanlış konuşuosun kimseyi dışlamayalım herkes bizden.. öle deilmi...
sonuçta hepimiz burda tanıştık,kimse kimseyi önceden tanımıodu,bazı arkdaşlar alınabilir, gereksiz yere gerginlik çıkmasının manası yok.. herkese karşı ılımlı olalım lütfena.s

nazlis ben onu hiç bilmiyorum canım yaa....... bilenler bi el atsın şu konuyaaaa................. bide ben sana özelden msj attım

o zaman ben bu topiğin bir üyesi olarak cvp alabilirmiyim balböceği ve apranaxx hanımdan...
bir konu açmak ile ilgili o kadar tantana nedendi acabaaa????
çok merak ettim şimdi madem siz teyze yeğen siniz bu kadar tartışma konuşma özel mesajlar falan nedendi????

bnde bu yüzden bunu açıkladım çnkü bal böceğiyle msnden konuştum,amacım onu teselli etmekti yanlış anladın kimsenin kötü bi niyeti yok dedim..
ama apranxın onun teyzesi olduğunu öğreninceye kadar...
aralarında bi sorun yaşanmış sanırım apranax arkdaşta yiğenine ders vermek amacıyla hem topiği hemde bizleri buna alet etmiş,,,
çnkü bal böceğinin sölediğine göre forumdaki bi kaç kişiye bal böceğide kim o topiğe girmeyin tanımıyoruz onu gibi türden özel msjlar atmış... herkesi gaza getirmiş..
ben ilk duyduğmda çok sinirlendim,çok çocukça geldi bana..
çok gereksiz bi tartışmanın ftilini ateşlemiş oldu bölece apranax a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…