- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.301
tsk ederm ablacm
ayyy bizden kmse yok kaç gündür bu ne cnm topiğin havası kaçtıııı :umursamaz:
birincisi...edacım burası herkesin topiğidir.siz biz diye ayırım olmaz burda.hele hele topiğin havası kaçtı demen çok saygısızca geldi bana...siz biz diye ayırım yapacak olanlar kendilerine ayrı topik açsın o zaman :umursamaz:
ikincisi...herkes özel meselelerini özel yoldan halletsin.kimsenin milletin moralini bozmaya hakkı yok....
arkadaşlar ben 3-4 sipariş önce wok tava kazandım ama tavam hala gelmedi.biraz önce de cari hesap özetinden tüm faturalara baktım.detaylı olarak kazandığım tüm hediyeler yazıyo ama tavadan bahsetmemişler hiç.bu ayın ilk siparişini de anca bugün girebildim yani anca topladım 150 liralık siparişi.acaba bu siparişimle gelir mi tavam?ve kazanmış olup da tavası gelenler var mı nasıl tava?
tava almadım bilmiyorum canım da kafama tava yemiş gibi oldum yani bugün...hala apranax ın açıklama yapmasını bekliyorum ben...
SLM arkadaşlar bi kaçınız pur blanca(yeni)olanın kokusunu sormuştunuz nası diye bugün tester ı geldi çok hafif ben beğenmedim :/ tabiki zevk meselesi tabi.çok sevindirik oldum yaw ilk siparişlerim geldi zemuszemus
yok yavrum tam tersi hiç bir problemimiz yok..aksine hoş sohbetiz bu teyze yeğen durumundan haberim yok banada tanımadığını söyledi ondan sebep şok oldum...o kaç gndür uğramıo buraya...aranızda başka bişemi geçti sizin?
eee üüüü şşeeyy afedersin evet konuyu kpatalım be nger igdeyim bakayım ne sormuşsun şeker..neyse canlarım umarım aralarındaki sorun neyse bian önce hallolur da biz de burada sadece başlıkla ilgili konuşabiliriz :hulya: birileri sorularıma bi cevap yazsın......... sorularım sanırım tee 3 sayfa beride kaldı :kedi: :kedi: :kedi: ..........
hayırlı uğurlu olsun..canım..allah dahada bol satışilar versin inşallah..SLM arkadaşlar bi kaçınız pur blanca(yeni)olanın kokusunu sormuştunuz nası diye bugün tester ı geldi çok hafif ben beğenmedim :/ tabiki zevk meselesi tabi.çok sevindirik oldum yaw ilk siparişlerim geldi zemuszemus
tşkr ederim bakalım ilerleyen dönemde satışlarım nası olcak:)hayırlı uğurlu olsun..canım..allah dahada bol satışilar versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?