- 5 Eylül 2009
- 949
- 7
- 116
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.321
kızlar bu yeni katalogta 4lü farlar indirimde..bu farı kullananlar nasıl memnunmusunuz almak istiyorum ama kullananlar memnunsa tabi..
bu topikte önceden hiç böyle şeyler yoktulmaz:
sadece "AVON" üzerine yazışmalar oluyordu.
bayağı geyik sohbetlerine dönmüş.hiç hoş değil.:1no2:
Kızlar hani fırçalar var ya avonun.ben kendime allık ve far fırçası almıştım.far fırçasını bugün kullanmak nasip oldu.mükemmel bişi kızlar.iki uçlu zaten.sünger olan ucu kalem gibi çekiyo farı..eğer ihhtiyacınınz varsa kaçırmayın derim.bu katalogta indirimde sanırım..
ben de normal ciltler için solutions serisini kullanıyorum harikaçok memnunum temizleyici ve gece-gündüz kremleri çok güzel
cilt tipine göre alınca çok güzel, ben normal cilt için gece-gündüzü kulanıyorum memnunumkaydirigubbakcemile5bronzlaştırıcı incileri de 2 ay önce falan aldım o da mükemmel bişey,doğal bi görünüm veriyo.bi de fırça güzel olunca yaniii .. solutions gece ve gündüz kremleri hakkında bilgisi olan var mı?ben bu gün sipariş verdim perşembeye gelir heralde.
sen benden çok yaşıcan canım yaa sağol.yeni katalogda solutions temizleyici ne kadar bilgin var mı?ben henüz kataloğu görme şerefine erişemedim.
birincisi...edacım burası herkesin topiğidir.siz biz diye ayırım olmaz burda.hele hele topiğin havası kaçtı demen çok saygısızca geldi bana...siz biz diye ayırım yapacak olanlar kendilerine ayrı topik açsın o zaman :umursamaz:
ikincisi...herkes özel meselelerini özel yoldan halletsin.kimsenin milletin moralini bozmaya hakkı yok....
edacım yanlış konuşuosun kimseyi dışlamayalım herkes bizden.. öle deilmi...
sonuçta hepimiz burda tanıştık,kimse kimseyi önceden tanımıodu,bazı arkdaşlar alınabilir, gereksiz yere gerginlik çıkmasının manası yok.. herkese karşı ılımlı olalım lütfena.s
aynen huri abla aynennn...o zaman ben bu topiğin bir üyesi olarak cvp alabilirmiyim balböceği ve apranaxx hanımdan...
bir konu açmak ile ilgili o kadar tantana nedendi acabaaa????
çok merak ettim şimdi madem siz teyze yeğen siniz bu kadar tartışma konuşma özel mesajlar falan nedendi????
bnde bu yüzden bunu açıkladım çnkü bal böceğiyle msnden konuştum,amacım onu teselli etmekti yanlış anladın kimsenin kötü bi niyeti yok dedim..
ama apranxın onun teyzesi olduğunu öğreninceye kadar...
aralarında bi sorun yaşanmış sanırım apranax arkdaşta yiğenine ders vermek amacıyla hem topiği hemde bizleri buna alet etmiş,,,
çnkü bal böceğinin sölediğine göre forumdaki bi kaç kişiye bal böceğide kim o topiğe girmeyin tanımıyoruz onu gibi türden özel msjlar atmış... herkesi gaza getirmiş..
ben ilk duyduğmda çok sinirlendim,çok çocukça geldi bana..
çok gereksiz bi tartışmanın ftilini ateşlemiş oldu bölece apranax a.s
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbu topikte önceden hiç böyle şeyler yoktulmaz:
sadece "AVON" üzerine yazışmalar oluyordu.
bayağı geyik sohbetlerine dönmüş.hiç hoş değil.:1no2:
kızlar bu yeni katalogta 4lü farlar indirimde..bu farı kullananlar nasıl memnunmusunuz almak istiyorum ama kullananlar memnunsa tabi..
arkadaşlar ben 3-4 sipariş önce wok tava kazandım ama tavam hala gelmedi.biraz önce de cari hesap özetinden tüm faturalara baktım.detaylı olarak kazandığım tüm hediyeler yazıyo ama tavadan bahsetmemişler hiç.bu ayın ilk siparişini de anca bugün girebildim yani anca topladım 150 liralık siparişi.acaba bu siparişimle gelir mi tavam?ve kazanmış olup da tavası gelenler var mı nasıl tava?
selam bayanlar ben de temsilciyim.siteye bugün kaydoldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?