Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar hani fırçalar var ya avonun.ben kendime allık ve far fırçası almıştım.far fırçasını bugün kullanmak nasip oldu.mükemmel bişi kızlar.iki uçlu zaten.sünger olan ucu kalem gibi çekiyo farı..eğer ihhtiyacınınz varsa kaçırmayın derim.bu katalogta indirimde sanırım..

evet canım fırçalar çok güzel.ben de 1buçuk 2 ay önce allık fırçası aldım.yumuşacık,çok güzel.ayrıca anew ın serumu da harika hani 2 aydır 46 lira olan var ya o.mükemmel bişey.ablam kullanıyo.ben de solutions ın karma ciltler için olan temizleyicisinden aldım geçen ay o da süper yaa..
:dance:

ben de normal ciltler için solutions serisini kullanıyorum harikaçok memnunum temizleyici ve gece-gündüz kremleri çok güzel

bronzlaştırıcı incileri de 2 ay önce falan aldım o da mükemmel bişey,doğal bi görünüm veriyo.bi de fırça güzel olunca yaniii .. solutions gece ve gündüz kremleri hakkında bilgisi olan var mı?ben bu gün sipariş verdim perşembeye gelir heralde.

cilt tipine göre alınca çok güzel, ben normal cilt için gece-gündüzü kulanıyorum memnunumkaydirigubbakcemile5

true force erkek parfumünden sipariş aldım,odunsu koku çok güzel black suede touch satıştan kalktı çok harikaydı bu yeni parfüm de çok güzel miş yanında erkek çantası hediye.

sana katılıyorum canım bizden diye bahsettiği kim bilmiyorum ama biz devamlı bu topikteyiz istemeyene by by :a015::a015::a015:

1.bni tanıdını düşünüordum..
2.bn kmseye laf sölemedm sadece burada hepimiz yeni üyeyiz tecrübeli olanlar gelmio çünkü topikte başka şeyler dönüo..o yüzden sadece bnm deil bu olaylardan ötürü hepimiz gerildik keyfimiz kaçtı bu yüzden dedm herkes de üstüme geldi yani.................

aynen huri abla aynennn...

ne kdr çocukça......bu nasıl bişe??biz nie gerildik bu kdr....onca gerginlik nie bu nsl iş...büyükler bunu yapıosa artk nese...

bu topikte önceden hiç böyle şeyler yoktulmaz:

sadece "AVON" üzerine yazışmalar oluyordu.

bayağı geyik sohbetlerine dönmüş.hiç hoş değil.:1no2:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
son nokta işte...

herkes bni yanlış anladı...bakın bn yeni üyelere fln bişe demedm neden bu gergnlik??sadece topikte başka olaylar dönüo ve hepimiz çok çok gerildik zzaten bizden tecrübeli olanlarda çok sık girmio artık o yüzden dedm burası bnm babamın yeri deil nie yanlış anlaşıldı?????

kızlarrrrrrr,ben de ne diyeceğimi şaştım artıkkkkakannehir..........nerde küçüğün büyüğe saygısı-nerde büyüğün küçüğüne sevgisi........birşeyler döndü ama anlamadım gitti anlamayayımda boşverin .....ben seviyorum avon cevaplamayı en iyisi sadece onu yapalım....

kam 5 den bi sipariş daha giricem,kam 6 dan 20 kat. dağıttım haftaya arayıp öğrenicem isteklerini ve pembe pike-nevresim takımına bayıldım şeker gibi yaaaa inşallah onuda kazanırız....tecrübelerime dayanarak diyorum hepinizin yazın(yani şugünlerden itibaren) satışları 2 ye katlanacak .....yaz bereketli oluyo inşallah bu sene de olur:Saruboceq:

kızlar bu yeni katalogta 4lü farlar indirimde..bu farı kullananlar nasıl memnunmusunuz almak istiyorum ama kullananlar memnunsa tabi..

yeni kat.derken kam6 ise o farlar yeni ilkkez çıkıyo bilemeyiz nasıl ama kam 5 ise o dörlüler çok güzel ben yeşil tonlular-mor tonlular ve mavi tondakiler var devamlı kullanıyorum süper sürümü de öyle renkleri de:lepi:

biz eskittik bile tavaları yaaaa ara güzelim ara sabah ilk işin o olsun valla...

ay valla inşallah dediğin gibi satışlar artar tul abla ben k 5 ten zar zor 150 liralık sipariş girdm bugün.o da 50 liralık kendimize aldık ta öyle.baharatlıkta ve pasta takımında aklım kaldı.onlar bi yana soft musk bile gelmiyo.takım öncüm söz verdi sen 75 tl yi geç soft musk ben sana göndericem dedi bakalım gerçekten göndericekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…