Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çorumlu onunla da ilgili bilmiyorum canım kapatıcılar var o kadar..çillere çözüm olduğunu sanmıyorum zaten..ama makyaj yaparken kapatıçı sürebilir..

ricalar ketcim abine de mutluluklar inşallah....

k5 ten bugün sipariş giricem açılıp kapanan göz kalemleri nasıl tavsiye eder misiniz

kesinlikle ederim hatta başka göz kalemi tavsiye etmem illa aç kapa göz kalemi derim şöyleki tahta kalemlerde akma oluyo-kara kara oluyo gözler yaaa ama bunlarda asla olmuyo ve sabah sür akşam yatana kadar aynı duruyo...hiç terddüt etme yani...

2 grup halinde kafam karıştı ne farkları var biri simli biri simsiz mi acaba mavisi çok hoş duruyor

evet simlilerden en güzeli mavi çok ışltılı değil çok rahat gündüzde kullanılır..grisi resmen koyu füme-soluk siyah gibi asla önermem.simsizlerde çok süper üstte anlattığım gibi...

gerçekten mi yaaaa o 3 lü yüzük mü yaniii....iadesi için t. ö. ne vericen gerisine karışmıcan kendin göndereceksen de kargoyu ödüycen sonraki faturandan düşülücek...ama iade t. ö. işi sen hiç dşünme yaniiii....haaaa bi de istersen bekle beğenen olur haa olmadı o zaman yollarsın bence...

solitionsdaki pure tone muydu ne sanırım bi de avonda vardı onlar çillerin rengini açarak faydalı oluyor ama yazın güneşte tekrar belirginleşir diye anlatılmıştı ürün eğitiminde
çillere kesin çözüm yok yaniii

kargoyu arasam bilgi verirlermiki yoksa avonun müşteri hizmetlerinimi arasam

şevvalcim dur acele etme kargo bilir eveteğer yola çıktıysa çıkmadıysa avonu da arayabilirsin ne zaman yola verecekler söylerler avon iletişim hattı:0212 473 11 11

kızlar çiller için yokmu ürün yada akneye meyili ciltler için düzgünleştirici stik nasıl bişey kızlar
çiller için kesin çözüm ürün yok renkleri açılır ama yazın tekrar belirginleşirmiş yukarda anlatmıştımmm...o stik güzel sivilce üzerine sürüyorsun 1 kere kurutuyo

anladım anladımmm,huricimmmm mecbur seninle ilgilenmeye iadeleri almaya ara avonu valla durduğun kabahat .....yukarıda bi arkadaşa anlattım kendin yollarsan kargo senden ne gerek var faturandan düşseler bile yaaaaa..... iade 1 kere değil ki her zaman çıkabilir....sen onların parasını vercen onların işi bitcek sen yollucan kargo ödüycen bi sonraki faturandan düşecekler kargo+ürünün tutarını olası iş değil ulaş o t.ö. ne kuzummm
ha onlar tekrar mal alsınlar canım bunda ne varrr....

ne yazmışım ama kızlar yaaaaa

mrb iade için faturanda bi temsilcin bide bölge sorumlusu var onu ara olmazsa?şimdi faturayı ödeyeceksin ilk siparişten iadeler düşecek yani 90 lık iade yapmış ol dielim bu siparişin 120 olsun ödeyeceğin para sadece 30 lira olacak senin paran yine sana kalmış olacak yani avon dan aldı verdi olayı yok neyse kolay gelsin
olumunekankayizsmile

güneş ürünü siparişi aldınızmı kızlar ya illede bronzlaştıran krem istiyorlar burdakiler genelde güneşsiz bronzlaşma için

pardon istemeden bi kez daha yantlamış oldum kusura bakmayın artık

kızlar ben de bişiyyyy sorucam ama bakın herkesten cevap bekliyorum haaa ona göre;
avonun sitesine konan haftanın fırsat ürünü var ya Avon Magix Tinted Face Perfector SPF15 - Light (Magix Tinted Renkli Kapatıcı - Light)11 tl o ürünsizce nasıl????????hem güneş faktörlü -hem kapatıcı- hem açık renk hadi kızlar bi bakın bakalım......

güneş ürünü siparişi aldınızmı kızlar ya illede bronzlaştıran krem istiyorlar burdakiler genelde güneşsiz bronzlaşma için

özlemcimmmmm,bronzlaştıran krem diye bişey yok..... bronzlaştıran krem demek güneşsiz böyle bi özelliğ var demektir...hem kremi süreyim hem güneşe çıkayım hem bronzlaşayım diyorsa herhangi bi güneş ürünü kullanır beyaz tenliyse yüksek faktörlü değilse düşük faktörlü olması yeter...bronzlaşır ve güneşin zararlı etkilerinden korunmuş olurrrr..
ne değişik istekleri var insanları di mi???

kendisi böyle diyor canım hani soyulmadan yanma istiyor tahminim bende anlamadım,çocuguna kolay veririm debilmiyorumkismile:uhm:

cnım baktım ama bilemiorum fena diil gibi ama denemeden bilemem al beğenmezsen iade edersiin en kötü

kendisi böyle diyor canım hani soyulmadan yanma istiyor tahminim bende anlamadım,çocuguna kolay veririm debilmiyorumkismile:uhm:

güneş koruyucu kullanınca ve sonrasında ferahlatıcı sprey kullandı mı işlem tam olur.....öyle anlat sen ona
ben kaçtım şimdilik..

ben de tam anlayamadım eve parfüm yığdım zatennnnn koyacak yer kalmadı inan bugün banyoya bi köşe raf daha aldımmmm

güzelse değer paket halde almaya ama vücut losyonu falan yanında bişeylerde var benim stoktakiler bitiyo yavaş yavaşkaydirigubbakcemile5

tul cildin hassasmı, hassassa önermem...... ama spf li olması güzel bi özelleik........ hele yaza adım attıgımız su günlerde........ ben yine de cildin hassassa önermiyorum........ anewin kapatıcısı çok güzel ama........ hassas ciltlerde bile tepkime vermedi.onu alacagına anew düşün canım....... biliyorum onun fiyatı daha uygun diye diyosun ama naçizane fikrim bu canım.

ayy kızlar o gözlükten bnde alıcm bn normalde gözlük takıorm bugn gittim sordum sadece camını numuaralı yaparız kullanırsn dediler alcm bn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…