- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.001
:teytey::teytey:günaydın kızlar telden siparişimi veremedim vaktim hiç olmadı malum düğün işte alış veriş evtemizleme derken zıpladı arada bende geçen hafta verdim bu gün geldi siparişlerim toplam 140 lık sipariş verebildim inşallah bu katalokta daha çok satışım olur ki öyle olacaK katalok gelmeden sipariş aldım bile olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileay düğünümüz çok güzel oldu abim evlendi benim düğünüm bu kadar güzel olmamıştı harikaydı çok eylendim insan stres atıyo resmen erkek evi olunca eylencede hatsafada oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senin bana çok faydan oldu unuturmuyum hiç aşkım benim sagol bitanem
,turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
k5 ten bugün sipariş giricem açılıp kapanan göz kalemleri nasıl tavsiye eder misiniz
2 grup halinde kafam karıştı ne farkları var biri simli biri simsiz mi acaba mavisi çok hoş duruyor
tul aşkım sana bişey sorucam bilen arkadaşlar varsa onlarda cevaplasın ben k5 in panaromasında olan yüzügü sipaRİŞ VERdim berbat ötesi iğrençççççççççççççç geri iyade etmek istiyorum bukadar kaba yüzük olamaz resmen erkek yüzügü igrençççççççççççççç 12 liraya yakın bi para verdim geri iyadesi nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim benim bildigim takım öncüme vericem o iyade yapıcak bide kargo parası ödenecekmi bide 12 lira için degermi yardımcı nolun lütfenturkbayragiturkbayragilaelaelaelaelaealsanaalsanasmile
pike takımı kazanabilmek için temsilci fiyatıyla hedefe ulaşman lazım.
çiller için ürün bilmiyourm avon da..renk açıcı belki olabilir ama piyasada bununla ilgili ürünler var olsa da ne kadar başarılı bilinemez.
iade durumunda da kargo parası ödenmez.ben iade yaptım hiç koli parası isteyen olmadı.toplanır bütün iadeler haftanın belli günü gider topluca..bi sonraki faturandan da düşerler
kargoyu arasam bilgi verirlermiki yoksa avonun müşteri hizmetlerinimi arasam
çiller için kesin çözüm ürün yok renkleri açılır ama yazın tekrar belirginleşirmiş yukarda anlatmıştımmm...o stik güzel sivilce üzerine sürüyorsun 1 kere kurutuyokızlar çiller için yokmu ürün yada akneye meyili ciltler için düzgünleştirici stik nasıl bişey kızlar
kızlar bir sorum olaçak...
şimdi k5 den 3 adet iadem var...
bölge sorumlum benden kaçıyor...(daha önçe ben kaçmıştım şimdi op kaçıyor dişe diş yapıyor yani)
iadelerimi başka nasıl verebilirim????
bu arada k5 den iade yapan arkadaşlar k6 dan bişiyler almak istiyorlar...bu durum nasıl olaçak...
mesela ben iadeleri gönderiçem faturayı ödeyeçeğim...
çebimden atıyorum 50 lira çıkçak.....
k6 da bana paramı göndereçek avon....onları veriçem kızlara..
öf anlatamadım...
niye kimse benim sordugum sorulara cvp vermiyor
iade için müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar huri abla.iade ettiğin ürünlerin paralarnı bu ay cebinden ödüyosun.bu faturada iaden 50 tl ise bundan sonraki ilk faturandan o 50 tl düşüyo.yani bi sonraki faturanda az ödüyosun.bu faturayı cebinden ödüyosun..
mrb iade için faturanda bi temsilcin bide bölge sorumlusu var onu ara olmazsa?şimdi faturayı ödeyeceksin ilk siparişten iadeler düşecek yani 90 lık iade yapmış ol dielim bu siparişin 120 olsun ödeyeceğin para sadece 30 lira olacak senin paran yine sana kalmış olacak yani avon dan aldı verdi olayı yok neyse kolay gelsin
olumunekankayizsmile
güneş ürünü siparişi aldınızmı kızlar ya illede bronzlaştıran krem istiyorlar burdakiler genelde güneşsiz bronzlaşma için
panoramadaki yeni parfümden alıcakmısınız nasıl gerçi ayraç şeklinde vermişler ama tam anlıyamadım
özlemcimmmmm,bronzlaştıran krem diye bişey yok..... bronzlaştıran krem demek güneşsiz böyle bi özelliğ var demektir...hem kremi süreyim hem güneşe çıkayım hem bronzlaşayım diyorsa herhangi bi güneş ürünü kullanır beyaz tenliyse yüksek faktörlü değilse düşük faktörlü olması yeter...bronzlaşır ve güneşin zararlı etkilerinden korunmuş olurrrr..
ne değişik istekleri var insanları di mi???
kızlar ben de bişiyyyy sorucam ama bakın herkesten cevap bekliyorum haaa ona göre;
avonun sitesine konan haftanın fırsat ürünü var ya Avon Magix Tinted Face Perfector SPF15 - Light (Magix Tinted Renkli Kapatıcı - Light)11 tl o ürünsizce nasıl????????hem güneş faktörlü -hem kapatıcı- hem açık renk hadi kızlar bi bakın bakalım......
kendisi böyle diyor canım hani soyulmadan yanma istiyor tahminim bende anlamadım,çocuguna kolay veririm debilmiyorumkismile:uhm:
ben de tam anlayamadım eve parfüm yığdım zatennnnn koyacak yer kalmadı inan bugün banyoya bi köşe raf daha aldımmmm
güneş koruyucu kullanınca ve sonrasında ferahlatıcı sprey kullandı mı işlem tam olur.....öyle anlat sen ona
ben kaçtım şimdilik..
kızlar ben de bişiyyyy sorucam ama bakın herkesten cevap bekliyorum haaa ona göre;
avonun sitesine konan haftanın fırsat ürünü var ya Avon Magix Tinted Face Perfector SPF15 - Light (Magix Tinted Renkli Kapatıcı - Light)11 tl o ürünsizce nasıl????????hem güneş faktörlü -hem kapatıcı- hem açık renk hadi kızlar bi bakın bakalım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?