Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

size bir şey sorucam.katalogtaki gözlük var ya onu 12den mi vericeksiniz.fiyat listesine baktım da gözlüğü biz alsak bile 12 sanırım.yani geliş fiyatı falan yok sanırım..

size bir şey sorucam.katalogtaki gözlük var ya onu 12den mi vericeksiniz.fiyat listesine baktım da gözlüğü biz alsak bile 12 sanırım.yani geliş fiyatı falan yok sanırım..

Yok canım 12den veriyoruz. Samimi olduğun kişilere ver gitsin 12den sen nasılsa kaç kez 25tllik sipariş vermiş oluyorsun yerimseniben

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.tamam 12 den veririz vermesine ama alışverip yapmayıp da direk 12den isteyenlere de hamallığını yapmış oluruz öyle değilmi?en azından 2-3 lira da kendimiz kar yapalım.çünkü normal fiyatı 45 liraymış..

Tabi canım söylersin 45den indirim yapabilirim anca 20 olur falan dersin. Ayarlarsın iştekaydirigubbakcemile5

merhaba bende avon ürünleri satıyorum takım öncüsüyüm ben daha çok üye yapıyorum o gölükten kendime almak istiyorum ama nasıldır bilemiyorum yüzüme gidermi emin olamadım

Annem alıcak benim güzel duruyor gözlük. Tabi denemeden bilinmez ama bizde kız dolu anneme yakışmazsa biz takarız:dance:

kızlar bir sorum olaçak...

şimdi k5 den 3 adet iadem var...
bölge sorumlum benden kaçıyor...(daha önçe ben kaçmıştım şimdi op kaçıyor dişe diş yapıyor yani)
iadelerimi başka nasıl verebilirim????

bu arada k5 den iade yapan arkadaşlar k6 dan bişiyler almak istiyorlar...bu durum nasıl olaçak...
mesela ben iadeleri gönderiçem faturayı ödeyeçeğim...
çebimden atıyorum 50 lira çıkçak.....
k6 da bana paramı göndereçek avon....onları veriçem kızlara..
öf anlatamadım...

Son düzenleme:

kızlar gözlükten bende almak istiyorum ama bende miyop var uzagı göremiyorum gözlükcüye gittim cam takılmaz pahalıya patlr vs vs ondan almam için ısrar etti ama çok hoşuma gitti gözlük

hurim anladım ben seni de ben daha hiç iade yapmadımki kuzum bilmiyorumkismile yardımcı olamadım tüh

iade için müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar huri abla.iade ettiğin ürünlerin paralarnı bu ay cebinden ödüyosun.bu faturada iaden 50 tl ise bundan sonraki ilk faturandan o 50 tl düşüyo.yani bi sonraki faturanda az ödüyosun.bu faturayı cebinden ödüyosun..

kızlar gözlükten bende almak istiyorum ama bende miyop var uzagı göremiyorum gözlükcüye gittim cam takılmaz pahalıya patlr vs vs ondan almam için ısrar etti ama çok hoşuma gitti gözlük

ama bu soru sağlığpa girer..
ben sana al bişey olmaz desem bilememe ki..
doktoruna sorman gerekir bu soruyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…