- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.981
size bir şey sorucam.katalogtaki gözlük var ya onu 12den mi vericeksiniz.fiyat listesine baktım da gözlüğü biz alsak bile 12 sanırım.yani geliş fiyatı falan yok sanırım..
size bir şey sorucam.katalogtaki gözlük var ya onu 12den mi vericeksiniz.fiyat listesine baktım da gözlüğü biz alsak bile 12 sanırım.yani geliş fiyatı falan yok sanırım..
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.tamam 12 den veririz vermesine ama alışverip yapmayıp da direk 12den isteyenlere de hamallığını yapmış oluruz öyle değilmi?en azından 2-3 lira da kendimiz kar yapalım.çünkü normal fiyatı 45 liraymış..
Tabi canım söylersin 45den indirim yapabilirim anca 20 olur falan dersin. Ayarlarsın iştekaydirigubbakcemile5
merhaba bende avon ürünleri satıyorum takım öncüsüyüm ben daha çok üye yapıyorum o gölükten kendime almak istiyorum ama nasıldır bilemiyorum yüzüme gidermi emin olamadım
Annem alıcak benim güzel duruyor gözlük. Tabi denemeden bilinmez ama bizde kız dolu anneme yakışmazsa biz takarız:dance:
gerçekten çok yüksek bi pike içinde değmez pazarda 15-20 tl çok basit hediyeler daha güzel bişey olsa insan heveslenir ama bende o kadar limit yapacağımı düşünmüyorumlmaz::umursamaz:
aynen canım sana katılıyorum uyduruk kaydırık ürün limiti yapıyolar deymez gerçekten basit basit şeyler valla ben kendimede ücret vermeden ürün alıyorum o bana yeter daha fazlasını istemiyorum yapamıyorum burada 2 tane binada var yapan karşımda var yapan ben gene iyi yaptıgımı düşünüyorum
kızlar bir sorum olaçak...
şimdi k5 den 3 adet iadem var...
bölge sorumlum benden kaçıyor...(daha önçe ben kaçmıştım şimdi op kaçıyor dişe diş yapıyor yani)
iadelerimi başka nasıl verebilirim????
bu arada k5 den iade yapan arkadaşlar k6 dan bişiyler almak istiyorlar...bu durum nasıl olaçak...
mesela ben iadeleri gönderiçem faturayı ödeyeçeğim...
çebimden atıyorum 50 lira çıkçak.....
k6 da bana paramı göndereçek avon....onları veriçem kızlara..
öf anlatamadım...
iade için müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar huri abla.iade ettiğin ürünlerin paralarnı bu ay cebinden ödüyosun.bu faturada iaden 50 tl ise bundan sonraki ilk faturandan o 50 tl düşüyo.yani bi sonraki faturanda az ödüyosun.bu faturayı cebinden ödüyosun..kızlar bir sorum olaçak...
şimdi k5 den 3 adet iadem var...
bölge sorumlum benden kaçıyor...(daha önçe ben kaçmıştım şimdi op kaçıyor dişe diş yapıyor yani)
iadelerimi başka nasıl verebilirim????
bu arada k5 den iade yapan arkadaşlar k6 dan bişiyler almak istiyorlar...bu durum nasıl olaçak...
mesela ben iadeleri gönderiçem faturayı ödeyeçeğim...
çebimden atıyorum 50 lira çıkçak.....
k6 da bana paramı göndereçek avon....onları veriçem kızlara..
öf anlatamadım...
oo bizimde taşınma var 1.5 ay flan kaldı sizinde mi tayin cnm?canım benim gene çok iyi satmışsın bakalım ben nasıl satıcam bi düğüne gittim geldim hevesim kaçtı malum bide taşınma var herşeyden soguduma.s.
bakalım batıdan nere çıkacak siz ne tarafa gtceksiniz?
evet ya değmezz ha olursa kendiliğinden siparişler iyi ama diğer türlü zorlamaya gerek yok :)aynen canım sana katılıyorum uyduruk kaydırık ürün limiti yapıyolar deymez gerçekten basit basit şeyler valla ben kendimede ücret vermeden ürün alıyorum o bana yeter daha fazlasını istemiyorum yapamıyorum burada 2 tane binada var yapan karşımda var yapan ben gene iyi yaptıgımı düşünüyorum
bende kazançları kumbaraya atıyorum dokunmadan :)
kızlar gözlükten bende almak istiyorum ama bende miyop var uzagı göremiyorum gözlükcüye gittim cam takılmaz pahalıya patlr vs vs ondan almam için ısrar etti ama çok hoşuma gitti gözlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?