- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.961
12.67ydi sanırsam ablacm :)
maşşallah maşallah canım benim düşük dedigin buysa yüksegi nasıl acaba asıl benim çok düşük senin yarın bile degil 140 ya beterin beteri var şükret k5 çok iyi degildi zaten k6 daha iyi benimde kolim bugün geldi inşallah satışımız olur kızlar bu ay ek 10 lira ödicem kendimede ürün aldım az satış yapınca böylem oluyor allah başka zarar vermesin
kaç yaşındasın canım sen istanbulda nerede yaşıyorsun avrupa yakasımı yoksa anadolu yakasımı sadece merak ettim ondan soruyorum benim annemler anadolu yakasındalar komşusu yapıyo avonu ama satışı 100 lirayı aşmıyo fazla satış yapamıyo:icecream:
allah mesut etsin ketcim
sagol bitanem amin cümlemizi inşallah
avon satışların nasıl gidiyor k6 dan sipariş toplaya bildinmi ben 5 liralık topladım anca
75lik oldu cnm şimdilik bakalım cumaya kadar ne olursaaa
bi kaç yer daha var ulaşcağım
gerçi pek uğraşmıyorum 390 pek yüksek bnm için :)
öle tabi ablacm ama bn 750ye fırladıımı bilirim :) bn anadolu yakasında ümraniyede oturuorm 17 yaşındaym :)
canım benim gene çok iyi satmışsın bakalım ben nasıl satıcam bi düğüne gittim geldim hevesim kaçtı malum bide taşınma var herşeyden soguduma.s.
kız maşallah ben dogma büyüme oralıyım ümraniye ıhlamurkuyu herşeyim orası benim bebekligim çocuklugum gençligim herşeyim orada geçti ben 26 yaşındayım lise 3 yada 4 te olmalısın çok mutlu oldum valla 10 senedir hasretim ben istenbula seneden seneye gidip 10 15 gün durup geliyorum :hulya::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy öle mi ablacm ne güzell bnde buraları çok sewiorm herkesn yeri başka tabi ama burası olmadan olmaz kocamıda buradan bulcm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ewt lise 3 dha :)
nisacık nerelerdesin?
ayy zor ablacm valla zor bnm ablamda bnm yaşımda evlendi gitti şimdi pişman amaaa ne faydaa :)
edacım ben çıkıyorum canım benim yemek yapıcam kendine iyi bak bol satışlar sana
tmm ablacm snde kendine ii bak görüşürüsopuyorumnanaktan
benim cildim yağlı turuncusundan alim dicem o da normal ciltler için herhalde fiyatı baya uygun
gamzecim benim kuzum uyandı çıkmam lazım görüşmek üzere allaha emanet ol
gerçekten çok yüksek bi pike içinde değmez pazarda 15-20 tl çok basit hediyeler daha güzel bişey olsa insan heveslenir ama bende o kadar limit yapacağımı düşünmüyorumlmaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?