Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

12.67ydi sanırsam ablacm :)

öle tabi ablacm ama bn 750ye fırladıımı bilirim :) bn anadolu yakasında ümraniyede oturuorm 17 yaşındaym :)

öle tabi ablacm ama bn 750ye fırladıımı bilirim :) bn anadolu yakasında ümraniyede oturuorm 17 yaşındaym :)

kız maşallah ben dogma büyüme oralıyım ümraniye ıhlamurkuyu herşeyim orası benim bebekligim çocuklugum gençligim herşeyim orada geçti ben 26 yaşındayım lise 3 yada 4 te olmalısın çok mutlu oldum valla 10 senedir hasretim ben istenbula seneden seneye gidip 10 15 gün durup geliyorum :hulya::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy öle mi ablacm ne güzell bnde buraları çok sewiorm herkesn yeri başka tabi ama burası olmadan olmaz kocamıda buradan bulcm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ewt lise 3 dha :)

ayy öle mi ablacm ne güzell bnde buraları çok sewiorm herkesn yeri başka tabi ama burası olmadan olmaz kocamıda buradan bulcm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ewt lise 3 dha :)

aynen öyle yap bul ordan adam gibi bi adam evlen onla ayrılma oralardan çok güzel oralar ben evlendim bi polisle ordan oraya ordan oraya yerleşemedik hala dogru dürüst biyere maaşı çok iyi kendiside öyle ama özlem olunca başka ben senin yaşında evlendim lmaz:turkbayragi

ayy zor ablacm valla zor bnm ablamda bnm yaşımda evlendi gitti şimdi pişman amaaa ne faydaa :)

küçük yaşta evlenmenin azizligi diyelim bende çok yaşadım pişmanlık ama çok şükür bin şükür geçti allah yardımcım oldu eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum sadece özlem var şu anda allah başka dert tasa hastalık vermesin çok şükür:teytey:

benim cildim yağlı turuncusundan alim dicem o da normal ciltler için herhalde fiyatı baya uygun

evet canım ozaman boş yere alma ikisinden de.ben takım öncümü aradım şimdi.siyah noktalar için tonik al,siyah nokta problemin bitince geniş gözenek için alırsın,yoksa sıkılaştırıcı tonik siyah noktaları cildin içinde bırakır daha kötü olur dedi.siyah noktalar için olan maskeden alıcam bi tane bi de tonik.200 tl lik satış yapamadığım için soft musk kazanamamıştım k5 te ama sağolsun biraz önce hatırlattı takım öncüm sen satışlarını artırmaya bak ben sana soft musk vericem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…