- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.041
Kargom gelmedi çok üzüldüm sabah bekledim bekledim teslim de edemedim halamların siparişlerini onu bırak sipariş aldım halamın arkadaşından sevinim mi üzülim mi 75 tutmuyo
canım ya sıkma canını..bak ne güzel sipariş almışsın,hiç ummadığın yerlerden de gelir bakarsın.ne kadarlık aldın sipariş?
ne zaman vermiştin siparişlerini nisacım
ne zaman vermiştin siparişlerini nisacım
nisacık kahve yapıyor olsa gerek dün vermiş siparişlerini gündüz..
60tl lik sipariş aldım canım 15tl kaldı çok değil gerçi ..Sana sormak istediğim birkaç şey var tatlım anewin rujlarını kullandın mı sattın mı yada birde yeni çıkan naneli ruj nasıl acaba ??
canım anew ın rujlarını kullanmadım,satmadım da ama bence güzeldir,cilt bakım ürünlerinden çok sattım alanlar çok memnun..naneli ruj da güzele benziyo,balböceği falan beğenmiş ama ben onu da almadım canım yaa:1no2:
afyet olsun kızlarcokacimcoook
Oooo kahveyi yaptım içiyorum yarıladım bile ama internet kopuyor benim şu lanet olası wınnnn maduruyuz bizde
canım anew ın rujlarını kullanmadım,satmadım da ama bence güzeldir,cilt bakım ürünlerinden çok sattım alanlar çok memnun..naneli ruj da güzele benziyo,balböceği falan beğenmiş ama ben onu da almadım canım yaa:1no2:
Anewin rujundan sipariş aldım ama rengine karar veremedik bana bıraktı kadın ama senin numunelerin içinde var mı bende yok galiba küçük benim numune ya bütün rujlar yok haliyle
hımmm afiyet bal şeker olsun..bu arada ne güzel 60ı bulmuşsun,75 e ne kalmış şurda canım yaa..veren olur sipariş,olmazsa da yeni kataloğu görcen nasılsa yarın,yeni katalogda indirimde olmayan bu ay indirimde olan ürünlerden stok yaparsın..
canım tamam sayfayı buldum
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar boshayallersmile yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
desert rose ile modest mauve arasında kaldık çok cırtlak bir renk istemiyor çünkü biraz doğal olsun istiyor aslında beğenirsem diğerinide sonra alırım dio ama ben ikisinide mi getirtsem die düşünüyom doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?