Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kargom gelmedi çok üzüldüm sabah bekledim bekledim teslim de edemedim halamların siparişlerini onu bırak sipariş aldım halamın arkadaşından sevinim mi üzülim mi 75 tutmuyo

stres yapmana gerek yok,yarın verirsin siparişlerini,canını sıkma canım,inşallah yarın hiç ummadığın anda sipariş alırsın canım birilerinden..

canım ya sıkma canını..bak ne güzel sipariş almışsın,hiç ummadığın yerlerden de gelir bakarsın.ne kadarlık aldın sipariş?

60tl lik sipariş aldım canım 15tl kaldı çok değil gerçi ..Sana sormak istediğim birkaç şey var tatlım anewin rujlarını kullandın mı sattın mı yada birde yeni çıkan naneli ruj nasıl acaba ??

ne zaman vermiştin siparişlerini nisacım

Salı günü 16:00 dan önce verdim canım herzaman ertesi sabah gelirdi anlamadım bugün bekledim bekledim gelmedi kargoda çalışıyo ama faturalanmış birde

Aynen bende beklemeyi düşünüyorum ama güneş gözlüğü ve plaj kıyafeti çantası terliğini sip.vermiştim stokta kalmadığı için göndermediler sipariş verene kadar gelirde yine biterseeee yandım o zaman

canım anew ın rujlarını kullanmadım,satmadım da ama bence güzeldir,cilt bakım ürünlerinden çok sattım alanlar çok memnun..naneli ruj da güzele benziyo,balböceği falan beğenmiş ama ben onu da almadım canım yaa:1no2:[/QUOTE]

Anewin rujundan sipariş aldım ama rengine karar veremedik bana bıraktı kadın ama senin numunelerin içinde var mı bende yok galiba küçük benim numune ya bütün rujlar yok haliyle

Oooo kahveyi yaptım içiyorum yarıladım bile ama internet kopuyor benim şu lanet olası wınnnn maduruyuz bizde

hımmm afiyet bal şeker olsun..bu arada ne güzel 60ı bulmuşsun,75 e ne kalmış şurda canım yaa..veren olur sipariş,olmazsa da yeni kataloğu görcen nasılsa yarın,yeni katalogda indirimde olmayan bu ay indirimde olan ürünlerden stok yaparsın..

Anewin rujundan sipariş aldım ama rengine karar veremedik bana bıraktı kadın ama senin numunelerin içinde var mı bende yok galiba küçük benim numune ya bütün rujlar yok haliyle[/QUOTE]

canım bi bakayım sayfa kaçtan istedi?

Saol tatlım sanada afiyet olsun ben 320tllik sip.vermiştim gelmeyen ürünleri çıkınca 248 e düştü eğer 2.siparişimde gelirse hepsi pikede gelicek sanırım ilk defa hediye kazanıcam panaromadan :))) ama tek düşüncem plaj kıyafetleri satılıcak mı inşallah elimde kalmaz..Dediğini bende düşündüm stok yapmayı bakalım belki naneli rujdan getirtirim balböceği güzel yazmış bi şekilde denklicem

canım chocolate brown,plumberry ve desert rose var..ben buğday tenliyim hafiften.bende desert rose çok hoş durdu,chocolate brown çok koyu renkli biraz olgun işi..plumberry çok güzell.en güzel o yakıştı bana,çok kolay sürüldü plumberry..çok canlı bi renk..

doğal olmasını istiyosa desert rose çok iyi olur canım..ama sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…