Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnmki geldiiii :teytey: ama eski katalog dha güzeldiii bu katalog çok küçük herşey birbirine girmiş bilmiorm çok beğenmedm hm çokta indirim yok gibi ama panaromaya öldüm hele en arkasındaki ruja bayıldmmm..
yeni katalogla ilgili sorusu olan varsa hmn cvplarm kızlar

evet elaela paketlerini yapmadın mı daha yeni katalog ve panoramadan haberler nasıl

yaptım cnm çoktan da yemek falan derken ancak gelebildim işte...bana göre k7 güzel ....yazıyım bazılarını sizee

outspoken fergie EDP (parf.lü vücut speyi ve vücut losyonu hediyeli) 42,40
likit göz farı 13,00
açılıp kapanabilen göz kalemleri 7,50
pro-to-go ruj 17,10
colortrend Kiss&go ruj 4,00
yeni clearskınlerrr 12,00
güzel takılar varrr
senses sıvı sabunlar 3,90
bronzlaştırıcı inciler 19,50
yeni ice sheers EDT 13,50
naturals şamp. 4,90
avon act. roll-on yine 3,90
rare pearls EDP yeni (6 şekilde takılan yüzükle birlikte ) 39,90
Today EDP 32,50
TOMORROW bayan EDP 32,50 (ALTIN FIRSAT)
aromadisiac erkek EDT 38,00 aromadisiac bayan EDT 38,00 (1 TANE 38,00 2 ALANA 64,00 )

Kızlar benim bi arkadaşımın 8 aylık kızı var.güneş ürünlerinden almak istiyor kızı için.şimdi bebek olduğu için bişey diyemedim.nasıl sizce varmı bebeğine kullanan bunlardan???tavsiye edeyimmi

ya açıkçası avon satıyoruz ama güneş kremi için bi tek sebamede güvenirim gerisi fasa fiso bnce..hmde bebekmiş alerji fln olur ayy bnce hç önerme derm..

iyi akşamlar herkese.. k 7 ilk başta bana da güzel gelmedi ama bugün arkadaşla detaylı baktık iyi sayılır.k 6 kadar olmasa da.. ilk siparişimi aldım 6 liralık deodorantlardan 3 tane istedi bi müşterim sağolsunn. k 6 dan daha siparişler gelmeye devam ediyor maşallah.476 liralık girmiştim.150 liralık daha girerim inşallah.. k 7 de en çok beğendiğim essence parfüm alana erkek saati hediye 41 buçuk lira..ve saat muhteşem görünüyo..

Sun+ Çocuklar için Suya Dayanıklı, Multivitaminli Güneş Kremi SPF50 - 75ml
bnm kızım haziranda 1 yaşına grcek bundan istedim

Sun+ Çocuklar için Suya Dayanıklı, Multivitaminli Güneş Kremi SPF50 - 75ml
bnm kızım haziranda 1 yaşına grcek bundan istedim

ablacm bnce almasaydn ya geri ver bnce onlar dha bebek küçük ciltleri öyle hassaski Allah korusun bi alerji yapsa snde üzülürsn..doktorlar bile sebamedden başkasını önerme büyük küçük km için olursa olsn..

soft musk pakett fiyatı 22,00
celebre paket fiyatı 34,00
far away dreams EDP 30,40
perceive erkek EDT 23,00
essence EDT 41,40 (SAAT HEDıYELı )
bali bliss EDT 22,50
Roll-on bayan erkek 4,00

ya açıkçası avon satıyoruz ama güneş kremi için bi tek sebamede güvenirim gerisi fasa fiso bnce..hmde bebekmiş alerji fln olur ayy bnce hç önerme derm..

tamam canım sağol
benimde içime sinmemişti zaten.çünkü benimde kızım var mesela almam ona.o yüzden mesaj attım şimdi arkadaşa alma bence diye..

aaaa bak şimdiii bilmiyordum multivitaminli fln yazınca ii bşydr dedimm
yoksa bzm bakım ürünlerimizde nıvea ve sebamed ikilisidir...

ok edacım söylediğin ii oldu sağoalsın biz senle aynı zamanda mı üye olduk?
bn k2 nin sonunda oldum k3 den ilk kendm verdim sipariş

selam arkadaşlar katalog 6 sayfa 135deki güneşsiz bronzlaştrıcıyı kullanan oldumu hiç?bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.güzel bronzlaştırıyomu koku yapıyomu?

selam arkadaşlar katalog 6 sayfa 135deki güneşsiz bronzlaştrıcıyı kullanan oldumu hiç?bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.güzel bronzlaştırıyomu koku yapıyomu?

bn güzel die duymuştm duştan sonra güzelce ve eşit miktarda her yere sürülüp bekleniomuş sonra bide onun koruyucusu varmış onu sürünce güzel oluomuş çok duydum bunu..bnde bacaklarım için düşünüorm ama bilemedm işte tam olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…