Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birileri bana da cevap yazsın o sorulan benim sorum değildi zaten ben diğer arkadaşa yardımcı olmaya calışıyodum ayol :umursamaz:

[

Saol balböceğim ama ben şu 24k rujlara bayıldım herkese tavsiye ederim golden rose rengini akşam sürmüştüm numunesinden unutmuşum yatmışım sabah bi kalktım hala ruj duruyo

Hiç bilmiyorum ki kuncuukk. Ama umarım alırsın. Teyzeme fazladan gözlük gelmiş 2tane sipariş almıştı aslında. Diğerlerini iade ederim falan diyodu ama gözlüğü gördüğüm gibi aldım ben hemen. Diğeride hemen satıldı. Çok kaliteli gözüküyor. boshayallersmile

[

Saol balböceğim ama ben şu 24k rujlara bayıldım herkese tavsiye ederim golden rose rengini akşam sürmüştüm numunesinden unutmuşum yatmışım sabah bi kalktım hala ruj duruyo

Doğru ya o ruju herkes çok beğeniyor. Bidahakine ondan alırım.kaydirigubbakcemile3 Ayy dolu rujum oldu. Bir heves alıyorum sonra kalıyor.. alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…