Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

edacım gözlüğü beğendin mi nasıl oldu fotonu bekliyorum face :)
ayy ablacm söz akşama koyucm şimdi ölesine bi girdim ölüorm yorgunluktan hmn çıkcm :gitme:
broşürdeki textured teal göz kalemi ne renk? seçemedim de
yine broşürdeki tüm saç tipleri için derinlemesine temizleyen şampuan nasıl kızlar?
teal olan yani mavi kalemi çoook güzel..
merhaba k7 siparişleri nasıl gidiyor ??
bn fergıeden 1 tane aldım sipariş ve 2 şey daha aldım
ya bn k7yi hçç sewmedm şimdilik millet bakıo ama k6dan yne sipariş aldım 75e tamamlim sipariş vercm sonra gelsn pikem

K7 yi soran arkadaş için !!!

Daha önce arkadaşlar yazmıştı onlardan alıntıdır

avoncu arkadaşlarrrr YARDIMMMM etrafımda avon satan bi dolu arkadaş var ama ellerinde katalog olmadığı için kampanya 7 de 82. sayfada olan 6 şekle giren kırmızı taşlı yüzüğün kodunu vs bulup bana getittiremiyorlar. nasıl temin edeceğim ben o yüzüğü ve o katalog hangi ayın?

Son düzenleme:

3 gün önce k7 katalogu geldi bana ama onu siparişi taaa bilmem kaç hafta sonra verilio

oh oh ne gzll :)
sen sev ki miletde sevsin cnm

teşekkür ediyorum.kıyamam dedene de,çok zor felçli yaşamak,mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin.. :1no2:

sağolasın gamzecim..

Huricim geçmiş olsun a.s.a.s.a.s.
geçmiş olsun huricim
[/COLOR]
hurim geçmiş olsun düzelemedinmi kuuzuummm......... çok mu kötüsün :gitme:

teşekkür ederim kızlar...
ay saolun yaa....varmı böyle bişey duygulandım şincik...
evvelsi akşam kırgınlık vardı üstümde...dün sabahta baktım bayağı kötüyüm kaynanaya geçtim kıza bakamıyordum çünkü kıpır kıpır..kaynana akşama kadar torunuyla oynadı bense aç kaldım orda..kadın fit dal gibi akşama kadar aç duruyor benide aç bıraktı ...
ugün evime geçtim sabah kahvaltı öğlen yemek ilaç derken kalktım ayağa..hjavalardan heralde....
öptüm sizzii...
bugün siparişlerim geldi nihayet indirim broşürü felan henüz bakaladım yemek falan anca ..
ama bendede gözlük yok malesef...

arkadaslar yanımda kağıdım yokda benım yerıme k6 katologundakı sayfa 12 -13 de olan 3 farklı grup urunlerının temsilci fityatını yazabılcek olan var mı.bir müşterim öğrenmek istiyordfa acill.

merhaba kızlarrrr :teytey:
umarım herşey yolundadır ve satışlar tüm hızıyla devam ediyordurrr..:Saruboceq:
ben bugünlerde çoookkkk yoğunummm günlerim var ,okulda yılsonu hazırlıkları var görev aldık veliler olarak çarşı pazar kıyafet arıyoruz,kursum da var bide bu hafta başladım günde 1,5 saat yürüyüş var...yani uğrayamadım hiç..
satışlarda gayet güzel devam ediyorr.sositosositosalı akşamı bi sipariş daha giricem hergüne bi hediye olayı başladı bu hafta bence en uygunu banyo köpüğü geldi çarşambanın hediyesi o..
kam.7 de kat. yarısını dağıttım 25 katolog dağıt dağıt bitmiyoooo....ama hediyeyi pek tutmadım bu ay keettle ve porselen demlik-çay bardağı-tabağı...
yine arada uğrarım kızlar hepinizi çokkkkk öpüyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…