Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar acil yardıma ihtiyacım var

k6 daki sweepcheeks bronzer allıkdan alan var mı..

soranlar oldu da çok mu ufak diye ne diyeyim ..

oyy kuzuummm onu bende çok merak ediyorum......... sordum ama cevap gelmediğine göre almamış arkadaşlarım....... ilerde alırsam yine burdan yazarım mutlaka......... gerci o da stoklarla sınırlı diyo....... gözlük gibi bunun da gazabına ugramayım sonra :tomato: :tomato: :tomato: gözlük de ne gözlükmüş sanki roberto cavalli, yok da yok, yok da yok........ilk 4 günde gözlük neden biterki..... zamanında stogunu ona göre ayarla , insanlarını da burda mahçup etme sıkıntıya koyma öyle değilmi.........ayy sinir oldum kızlar....... :mymeka: al sana avon. bundan sonra hep pataklıcam seni !

benim hep bir sonraki kampanyada geliyor ürünlerim.çift tarflı el çantası gelmemşti siparişimde.

aynı kampanyadaki 2. siparişimde geldi.hiç öyle çok,çok gecikip gelen bir siparişim olmadı....

Ben pazar gecesi vermiştim siparişlerimi kızlar.salı günü geldi.gözlüğümde geldi üstelik.gözlüğü gelmeyenler geçmi verdiniz kızlar siparişlerinizi

merhaba ben de 4 aydır temsilciyim.ben ilk ay 300 liralık falan satış yaptım,sonraları arttı biraz biraz ama k5te 150ye düştüm,yani her ay herkes çok da yüksek limite ulaşamayabiliyo canım..ben k6 kataloğunu bi arkadaşıma verdim mesela ev hanımı bu arkadaşım,kayınvalidesine,eltisine,kayınbiraderine,komşusuna,ablasına falan gösterdi sağolsun hepsi aldılar,hem de onlar ürün alırken avon kullanan başkalarını da bana yönlendirdiler,ablam da iş yerinde sadece bir tane bayan çalıştığı için kataloğu ona gösterdi ve ondan da sipariş aldım,kardeşim sınıf arkadaşlarına gösterdi ve alan oldu içlerinden..böyle böyle sattım.mesela sen de çevrendekilere katalog bırak,bi misafirliğe gittiğinde çantandan kataloğu eksik etme.numune seti getir ve kullan çünkü senden beğenip alan çok olur.mesela ben rujları kullanıyorum beğeniyolar,parfüm numuneleri çok etkili oluyo satışlarda ve ben süper shock mascara aldım bende görüp alan çok oldu..aklıma gelenler bunlar..

tşk ederim nisa bende ondan vereyim sipariş o zaman

Benim eyeliner ve cantada oldu işte......... çantayı hala bekliyorum bu arada...........

Teyzeminde öyle oldu. Ne zamandır göndermediler çantayı.:mymeka::mymeka: Sipariş veren kişi başka birisinden aldı. Anca geldi.:umursamaz: İade edicek artık.. Bide canlarım araştırdım ben allık için küçük ama süper, stokta kalmamış olabilir sormak lazım demişler. :uhm:

Ayrıca çift taraflı çanta çok çirkin. Siyah tarafı asla kullanılmaz.alsanaalsanasmile Beyaz tarafı da gece kıyafetleri için çokta uygun değil. Çok daha güzel çantalar var.

ben girdim canım siparişime bakalım nasıl gelecek :) yazarım hemen yorumu..

canım teşekkür ederim..

siparişime ekledim bakalım inş gelir ..

merakla beklicem..

iim ablacm ya dün bi girip çıkmıştm öle bnmde gözlük numaram değişti başım çok ağrıo alışana kdr çok fena olcm hep..

3 ay üst üste vermeynce üyelik iptal oluo:umursamaz:

edacım gözlüğü beğendin mi nasıl oldu fotonu bekliyorum face :)

balböcegim demek allık güzelmiş.........bu güzel haber işte.......saolasın.

broşürdeki textured teal göz kalemi ne renk? seçemedim de
yine broşürdeki tüm saç tipleri için derinlemesine temizleyen şampuan nasıl kızlar?

balböcegim demek varmış harikaya yarın sipariş alıcam canım benim ona göre veririm bende yarın ancak misafirim gelicek onunda siparişi olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…