- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.181
kızlar acil yardıma ihtiyacım var
k6 daki sweepcheeks bronzer allıkdan alan var mı..
soranlar oldu da çok mu ufak diye ne diyeyim ..
ALLAH bunları ne yapsın ben bilmiyom. :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: siz de vurun kafalarına vurun vurun bi tane :mymeka:
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
bi sonraki kargo diye bişey yokki daha önce eyeliner istemiştim 3 kampanya sonra geldi eyelinerım......... cift taraflı el çantasından istemiştim tee 2 katalogmı ne önce , o da hala gelmedi.......yani illa diğer kargonla gelecek diye bişey yokki. diğer kargonla gelebilir de gelmeyebilir de.
arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2,5 yıldır satış temsilcisiyim ve hiç doğru düzgün bir satış gerçekleştiremedim çnk sadece aileme kendime bazı eş dostuma satmaktan öteye gidemedim şuanda çalışmıyorum en azından işteyken birazdaha iyi oluyordu satışlarım ,
ne yapmamı önerirsiniz bana?
Şimdi bendeki numunelerine baktım ruby in gold pek hoşuma gitmediçok dağıldı koyu pembe ile kırmızı arasında bi renk ben sana golden rose tavsiye ederim çok doğal çok güzel dün gece deniyordum rujları en son onu sürdüm öle yatmışım sabah hala duruyordu çok tatlı bi rengi var
Benim eyeliner ve cantada oldu işte......... çantayı hala bekliyorum bu arada...........
edacım sen nasısın sesin soluğun çıkmıyomirmirmirmir
3 ay üst üste vermeynce üyelik iptal oluo:umursamaz:sağol tatlım peki her ay sipariş verme zorunluluğu varmı
oyy kuzuummm onu bende çok merak ediyorum......... sordum ama cevap gelmediğine göre almamış arkadaşlarım....... ilerde alırsam yine burdan yazarım mutlaka......... gerci o da stoklarla sınırlı diyo....... gözlük gibi bunun da gazabına ugramayım sonra :tomato: :tomato: :tomato: gözlük de ne gözlükmüş sanki roberto cavalli, yok da yok, yok da yok........ilk 4 günde gözlük neden biterki..... zamanında stogunu ona göre ayarla , insanlarını da burda mahçup etme sıkıntıya koyma öyle değilmi.........ayy sinir oldum kızlar....... :mymeka: al sana avon. bundan sonra hep pataklıcam seni !
Teyzeminde öyle oldu. Ne zamandır göndermediler çantayı.:mymeka::mymeka: Sipariş veren kişi başka birisinden aldı. Anca geldi.:umursamaz: İade edicek artık.. Bide canlarım araştırdım ben allık için küçük ama süper, stokta kalmamış olabilir sormak lazım demişler. :uhm:
iim ablacm ya dün bi girip çıkmıştm öle bnmde gözlük numaram değişti başım çok ağrıo alışana kdr çok fena olcm hep..
3 ay üst üste vermeynce üyelik iptal oluo:umursamaz:
Ben pazar gecesi vermiştim siparişlerimi kızlar.salı günü geldi.gözlüğümde geldi üstelik.gözlüğü gelmeyenler geçmi verdiniz kızlar siparişlerinizi
Teyzeminde öyle oldu. Ne zamandır göndermediler çantayı.:mymeka::mymeka: Sipariş veren kişi başka birisinden aldı. Anca geldi.:umursamaz: İade edicek artık.. Bide canlarım araştırdım ben allık için küçük ama süper, stokta kalmamış olabilir sormak lazım demişler. :uhm:
balböcegim demek allık güzelmiş.........bu güzel haber işte.......saolasın.
tşk ederim nisa bende ondan vereyim sipariş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?